superslaw 22.10.08, 19:47 nosi ktoras może???sprawdzają się???Bo widzialam u nas w sklepie firmowym takie rurkarskie..ciemne...super za 99zł..wiec calkiem cena..ciekawam waszego zdania bo nigdy od nich nie miałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robatchek Re: Jeansy z CROSSA 22.10.08, 20:37 Ja mam Trzymają się nieźle, piorę co chwilę bo to jedyne moje dżinsy, i kolor bez zmian. Jedyny mankament, to nić, która na szwach nogawek się ściąga podczas prania, ale przy prasowaniu wszystko wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.sunshine Re: Jeansy z CROSSA 23.10.08, 10:35 Miałam 2 pary jeansów z crossa. 1-super wytrzymałe ciemne takie jakby rurkowate-wytrzymały bardzo długo chyba ze 2-3 lata co u mnie jest rzadkością bo zazwyczaj przecierają się na wew. stronie ud.prałam je codziennie, nosiłam codziennie, i były naprawdę super Gdy przyszedł ich czas kupiłam drugą parę inny model ale również crossa,i wytrzymały nie całe pół roku-przetarły się...myślałam że też długo wytrzymają ale niestety... Mój tata ma od 5 lat czarne jeansy z crossa i oprócz tego że są szare nic się z nimi nie dzieje. Ogólnie jestem zdania że spodnie które produkowali dawniej były bardziej wytrzymałe-lepsze gatunkowo, a teraz cieniutki ten jeansik oj cieniutki... Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Jeansy z CROSSA 23.10.08, 11:29 Noszę jedne od roku - ciemne rurki właśnie i wyglądają wciąż bardzo dobrze. W tej chwili są to najwygodniejsze spodnie jakie używam w ciązy - brzuch mi rośnie ale są miękkie i nie upijają mnie. Ja ma o spodniach z tej firmy jak najlepsze zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jodi20l Re: Jeansy z CROSSA 23.10.08, 16:49 chodziłam bardzo długo w crossach byłam zadowolona, właściwie to nie wiem czemu już ich nie noszę Odpowiedz Link Zgłoś