majatusia 15.11.08, 00:58 Czy ktoś wie kiedy będzie (i czy na pewno będzie) nocna wyprzedaż zabawek w Tesco?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szara_mysz1 Re: Nocna wyprzedaz w Tesco 15.11.08, 15:10 nie przypuszczam żeby to szybko nastapiło. Zazwyczaj taka wyprzedaż jest 2 dni przed.... pewnie będzie koło 22grudnia. Podobnie było przez dniem dziecka, tez wyprzedaż byla od 28 maja. 20% znizki to dużo, pytanie czy te zabawki nie są taniej w innych sklepach bez znizki. Np. uczona słuchaweczka FP (wczoraj widziałam) kosztowala ok 90zł a w Realu kosztuje 54 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
indra2 Re: Nocna wyprzedaz w Tesco 15.11.08, 16:27 Też się ostatnio o to pytałam i w zeszłym roku akcja mikołaj przychodzi nocą była pod koniec listopada w weekend więc teraz może być 28-30 bo tak akurat wypada weekend. Ja już wszystko kupiłam i na mikołaja i na gwiazdkę i wszystko wyszło mi taniej gdzie indziej bez zniżki niż w tesco z 20% zniżką np. lego Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Nocna wyprzedaz w Tesco 15.11.08, 17:00 Z tym ze ceny zabawek w Tesco absolutnie nie sa atrakcyjne to wiem. Na przykład taki sam zestaw duplo jest w cerefure 20 zł tanszy....ale czaje się na elementy drewnianej kolejki Tesco - bo te są w fajnych cenach Odpowiedz Link Zgłoś
szara_mysz1 majatusia 16.11.08, 00:45 dziś podobnie jak wczoraj pojechalam do tesco wlasnie po elementy do drewnianej kolejki. Mamy taka z IKEA i chcialam dokupic cos jeszcze. Tory proste (4 szt. w paczce) i zakręty (4 sztuki w paczce - wychodzi zakręt o 180 st.) kosztują 9,90 za paczkę. Wczoraj kupilam jeszcze most niebieski ok. 30 zł. Żałowalam ze nie wzięlam tunelu bo był fajny ok 30 zl. Dziś juz go nie było. Były fajne zestawy safarii, ale dziś wszystko było poprzebierane. Kupilam jeszcze fajną lokomotywke na baterie ok 30 zł. Były tez drewniane bez baterii za 5 zł. Ciekawe czy coś jeszcze dołożą do swiąt, bo dziś ledwo cos wybrałam. Acha, bylam na Stalowej w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś