ulala72 28.10.03, 11:53 Czy ktoś na Forum wie, gdzie można kupić w Warszawie fartuszek do prac plastycznych (i innych brudzących zajęć) dla wyrośniętego 4-latka; podobno bywają w Ikei, ale ostatnio jakoś nie. Dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_mama_krzysia Re: fartuszek dla 4-latka 28.10.03, 13:23 w Smyku na Kruczej - z tym, że są to klasyczne fartuszki przedszkolne, bez rękawów. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
katarka Re: fartuszek dla 4-latka 28.10.03, 22:23 Powracajacy temat (byl na regionaln.Warszawie). W BestMallu na Sadybie, sklep na parterze obok zjezdzalni, bodajze "Panda". Trzydziesci pare zlotych, firmy SES Creative, z dlugimi rekawami na koncu w gumki, zakladany jak "kaftan" z tylu przy szyi na rzepa, dosc dlugi, z takiej gumowanej tkaniny. Mamy tez z Ikei, jak jeszcze byly, jest lepszy bo cienszy, cos jak ortalionik, no i wiekszy rozmiar, na nasza 4-latke duzo na wyrost, rekawy musza byc podwiniete i przy nogach sie placze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusiek Re: fartuszek dla 4-latka 29.10.03, 07:36 ja widziałam w H&M w Galerii Centrum za 20 zł. (z Kubusiem Puchatkiem), nie wiem tylko do jakiego rozmiaru były. Odpowiedz Link Zgłoś
ulala72 Re: fartuszek dla 4-latka 29.10.03, 09:14 Dziękuję bardzo w imieniu własnym i mojej pralki za wszystkie podpowiedzi. Ulala Odpowiedz Link Zgłoś