florin22 30.11.08, 14:52 Witam! Mam pytanie (może trochei dziwne) odnośnie cen wózków dla dzieci. Czy spotkałyście sie z obniżonymi cenami takiego sprzętu przed końcem roku? Może przy okazji wprowadzenia nowych modeli stare są przeceniane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 15:03 Tak, modele zeszloroczne czesto sa przeceniane. Wiec moze znajdziesz na forum o wozkach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka262 Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 15:03 Czasami się zdarza,u nas w szpitalu przy wyjściu do domu dostałam rabat 20% do 2 sklepów na kupno wózka U nas zasadniczo jest bardzo duża ropiętośc cenowa między sklepami,ostatnio jak musiałam kupić parasolkę to różnica była ponad 100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 16:32 A jak już wpadnie ci jakiś w oko to zanim go kupisz rozejrzyj się dobrze po sklepach.Moze będzie gdzieś taniej.Kupowałam spacerówkę bliźniacza w hurtowni(jeszcze dostałam rabat) a po tygodniu weszłam do jakiegoś sklepu dziecinnego zeby coś tam kupić i zobaczyłam taki sam wózek,identyczny(ta sama firma,te same dodatki) o 250,00 taniej.I to bez rabatu.Ale byłam zła!! Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 16:30 Ja kupowałam wózek pod koniec roku i była zniżka ok 30% na konkretne kolory z sezonu. Ponieważ dziecku wszystko jedno - dosyć skwapliwie skorzystałam z obniżki, bo w normalnej cenie wózka kupiłam wózek + fotelik samochodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mic-hag Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 17:30 ja kupiłam wózek graco spacerówka super za 160 zł bo ta firma zmienia kolorystykę na nowy sezon i wyprzedawane są te ze starej kolekcji tak wytłumaczyła mi fakt tak taniego wózka pani ekspedientka.Pamiętam że 2 miesiące temu wózek ten kosztował około 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
olgakg Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 18:16 na allegro sa tanie wozki,napewno tansze niz w sklepach dla dzieci.W sklepie sie zaczynaja ceny od 1000zl a na allegro porzadny juz mozna kupic za 600zl Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 18:29 tak, warto poszukac sklepow ktore sprowadzaja na przyklad z niemiec, lub tam maja siedzibe chicco, graco i wiele innych sa sporo tansze niz w polskich sklepach od polskiego importera Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 18:46 Z tym, że na te firmy sporo osób narzeka. Ja też byłam nimi zainetesowana, ale jak się naczytałam, że kółka skrzypią, łamią się i przez śnieg lub małe błoto nie ruszą, to dałam sobie spokój. Graco kosztuje koło 700-800zł, a już Chicco z 1800. Niby z gondolą do przewożenia dzieci, ale ja bym się bała tak dziecko przewozić. Nawet do testów nie podeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 18:42 Tak, są promocje. Wózek wielofunkcyjny kupisz już od 600-700 zł. Ja wybrałam X Landera XA, na allego za 1000 zł kolory z 2008 r. W komplecie spacerówka + gondola. Do tego torba, ochraniacz na nózki, folia przeciwdeszczowa. No i ogólnie chwalony bardziej niż te za 1500 - 2000. Nie polecam kupować wózków z fotelikami, bo te są zazwyczaj kiepskiej jakości. Polecam foteliki od 4 punktów za bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
florin22 Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 21:40 Dzięki klarci, właśnie sie zastanawiałam nad wózkiem razem z fotelikiem ale czasami sprawdza sie powiedzenie ze jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego wiec może warto kupić wszystko osobno Dzieki za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: Ceny wózków ?? 30.11.08, 23:09 Życzę udanych zakupów. Ja wybierzesz model to wpisz w wyszukiwarce nazwę i opinie. Niewiele tego zazwyczaj, ale zawsze kilka opini Ci się wyświetli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bablara Re: Ceny wózków ?? 01.12.08, 13:22 Ale X lander Xa jest wzokiem do ktorego mozna dokupic wlasnie fotelik. Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: Ceny wózków ?? 01.12.08, 16:12 Ale jest słabej jakości. Inaczej - nie jest w czołówce. Nawet do testów zderzeniowych nie był wystawiony. A sama homologacja nic nie znaczy. Fotelik przy wypadku może się po prostu rozlecieć. Zachecam do kupowania fotelików, które w testach uzyskały minimum 4 punkty za bezpieczeństwo. Taką ocenę mają niektóre (zależy od modelu) Maxi Cosi, który pasuje do X Landera. Polecam wątek o fotelikach i stronę fotelik.info I przy okazji, dziewczyny, nie chcę, żeby ktoś myślał, że pouczam, ale unikajcie wykorzystywania fotelika jako wózka Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: Ceny wózków ?? 01.12.08, 16:16 Przepraszam wątek jest na prywatnym forum, ale do poczytania stronki zapraszam, tam też są wyniki testów zderzeniowych. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka8801 Re: Ceny wózków ?? 01.12.08, 14:29 co do cen sklepowych to nie mam pojęcia natomiast allegro jest bezkonkurencyjne.mozna kupić albo super uzywane wózki w bardzo dobrym stanie-ja kupiłam wozek za 260 zł wielofunkcyjny i tylko po kołach widać ,ze jakiś dzieć nim jeździł1 a od producenta można kupić kilkaset zł taniej.znajomy kupił wózek bliźniaczy za 1400 a ja widziałam na allegro za 800zł Odpowiedz Link Zgłoś
klarci Re: Ceny wózków ?? 01.12.08, 16:15 Tak to prawda. Jest też sporo modeli, które są w wyprzedaży na koniec roku. Splepy mniej chętnie obniżaja ceny. Ja X Landera nie mogłam kupić w sklepie bo mimo sugerowanej ceny przez producenta 999, sklep chciał 1250. Wiedzieli, że mają ostatnie sztuki koloru i dlatego narzucili swoją cenę Odpowiedz Link Zgłoś
mag.ia do mic-hag 01.12.08, 15:50 napisz mi na priv gdzie kupiłaś i jaki model a może fotke prześlij Odpowiedz Link Zgłoś