erichdaniken 30.01.09, 22:14 czy ktos z Was stosował taki miód? jeżeli tak to czy on naprawdę działa?czy sie nadaje dla 2letniego dziecka...czekam na odpowiedzi, pozdrawiam Gosia www.miodymanuka.pl/index.php?pasek=show&page=10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta0 Re: miód Manuka 30.01.09, 22:18 Kup najprawdziwszy miod od pszczelarza, ktory nie przesadza z iloscia dodawanego cukru i tez bedzie OK. Takie jest moje zdanie... Takich wynalazkow sie boje kupowac. Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: miód Manuka 30.01.09, 23:30 edyta0 napisała: > Takich wynalazkow sie boje kupowac. Ale jaki to wynalazek? Miod Manuka jest jak najbardziej naturalny - z tym ze pochodzi z Nowej Zelandii. Ponoc dziala - mnie osobiscie nie smakuje, ale ja nie testowalam go leczniczo a jedynie organoleptycznie. No ale ja i lipowego nie cierpie. Musi byc wielokwiatowy, inaczej zawsze smak jest taki 'dziwny'. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: miód Manuka 31.01.09, 09:20 Wiara czyni cuda. Zwykly miod z Polski tez potrafi uzdrowic o ile sie w niego wierzy. Zreszta kazdy miod ma w sobie wlasciwosci lecznicze. Oby tylko nie uczulal, bo tez jest to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś