Dodaj do ulubionych

Hulajnoga micro mini

04.03.09, 08:43
Gdzie, oprócz ebay-a kupię hulajnogę mini micro ?? na stronach
internetowych, na których można było kiedys kupic, teraz niestety
nie ma-dystrybutor wycofał się uncertain Kompletnie nie wiem gdzie ją
kupić, a bardzo bym chciała mieć ją na wiosnę. Widział może ktoś ja
w Smyku ?? Pomóżcie smile
Obserwuj wątek
    • zlotowdream Re: Hulajnoga micro mini 04.03.09, 12:31
      Tak bywały w smyku, ale jak masz możliwośc kupic w Niemczech to z
      pewnością wyjdzie Ci taniej. Tak na marginesie jest rewelacyjna!
    • darowoga Re: Hulajnoga micro mini 04.03.09, 14:23
      Pytałam wczoraj w Smyku w Wawie na Kruczej, hulajnogi będą pod
      koniec kwietnia, ale nie wiadomo czy Mini Micro, jednak skoro
      dystrybutor się wycofał, to nie sądzę, ze będąsadja też na nią
      poluję, w Pl chyba bez szans;
    • eviluk A gdzie jej szukać w Niemczech? 04.03.09, 16:09
      Czy można ją kupić gdzieś w konkretnych sklepach? Bo tez zamarzyła
      mi się dla synka, a poprosić o kupno mogłabym osoby niezbyt
      zorientowane, więc lepiej wiedzieć, gdzie jej szukać.
      • magia Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 04.03.09, 16:11
        W sportowych np. Karstadt.
        Beda tez pewnie w duzych dzieciecych typu Baby Walz.
      • magia Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 04.03.09, 16:12
        W Szwajcarii sa tez w kazdym deichamnnie (tutaj to Dosenbach), wiec
        moze i w Niemczech tak jest.
        • eviluk Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 04.03.09, 16:50
          Dzięki.
          Z moim niemieckim (czytaj: nie znam niemieckiego) nie bardzo mi
          idzie przeszukiwanie niemieckich stron int.
          A czy to jest na pewno ta hulajnoga:
          www.sport-spiel-freizeit.de/images/produkte/93-mm0001.jpg
          • magia Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 04.03.09, 17:14
            Ta z twojego zdjecia to poprzednia wersja - piankowe nakladki na
            raczki, maly napis micro na kierownicy i chyba bardziej rozklekotana
            jest od tej noiwej, ale moze ta ktora mi wpadla w rece po prostu
            mocno zuzyta byla.

Nowa ma gumowe nakladki i duzy napis micro.
            O taka jest:
            www.cktoys.com/kids/admin/products/images/Mini%20Micro%20Blue%20Lrg.jpg
            • kleolili Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 09:12
              A czy którać z was mogłaby dokonać dla mie takiego zakupu?
              • eviluk Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 09:37
                Ja nawet nie śmiałam proponować, ale jakby się ktoś zgodził, to też
                byłabym chętna smile
                • kasia_d81 Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 11:05
                  Witam. Ja również szukam tej hulajnogi dla mojej córci(3 latka i 9 m-cy). Jak dystrybutor ją jeszcze sprzedawał to zdawało mi się że buba jeszcze za mała, później była zima i teraz jak się zdecydowałam to okazało się, że w Polsce nie można jej kupićsad
                  Więc wracając do sedna to przychylam się do prośby o kupno tej hulajnogi w Niemczech jeśli ktoś miałby taką możliwośćsmile
                  Aha, tylko nie wiem czy dla córci to jeszcze taką trzykołową czy już z dwoma kółkami? Jak myślicie.
                  • niiitka Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 11:24
                    tu można kupić mini micro
                    www.spielwaren-nagel.de/de;sport-und-freizeitartikel;micro-scooter-kickboards.htm

wysyłka do pl 15 euro
                    • eviluk Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 12:03
                      Dzięki za namiary. to już coś smile choć to ta strarsza wersja
                      (dziękuję Magia za uświadomienie smile) Napisałam do jednego sprzedawcy
                      na allegro, który handluje rzeczami niemieckimi, może w taki sposób
                      też da się to kupić. A jakby któś jeszcze znalazł namiary na
                      niemiecki sklep internetowy, gdzie byłaby ta nowsza wersja, to już w
                      ogóle byłoby super.
                      • niiitka Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 12:11
                        może napisz do tego sklepu mają dużą ofertę micro to mini w nowszej
                        wersji też się powinna znaleźć?
                        • niiitka Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 12:24
                          napisałam do sklepu poczekam na odp.
                          • kleolili Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 12:37
                            jeśli znajdziecie jeszcze jakieś sklepy, gdzie można kupić tę
                            hulajnogę bardzo proszę o namiary
                            • donkaczka Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 17:09
                              ebay rzadzi wink

http://cgi.ebay.de/Kickboard-MINI-MICRO-BLAU-Neu-Roller-12550_W0QQitemZ220371497842QQcmdZViewItemQQptZDE_Allesf%C3%BCrsKind_Spielzeug_Kinderfahrzeuge?hash=item220371497842&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

rozowa tez maja, do polski wysylaja, zapytam za ile
                              • donkaczka Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 17:10
                                cgi.ebay.de/Kickboard-MINI-MICRO-BLAU-Neu-Roller-12550_W0QQitemZ220371497842
                  • magia Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 05.03.09, 12:29
                    dla 4-latka kupilabym juz 2-kolowa, no chyba, ze nigdy nie mialo do
                    czynienia z hulajnoga to wtedy taka jednak wywrotna 2-kolowka moze
                    zniechecic do jazdy.
                    Micro ma tez hulajnogi 2-kolowe dla dzieci 3-5 lat, o takie:
                    shopimage.deichmann.com/osp/de/imagesonline/produktbilder_neu//01_5905407_pp.jpg
                    Max. wysokosc kierownicy to 72cm, mini micro ma zdaje sie 66cm
                    • niiitka Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 06.03.09, 09:35
                      w odp. ze sklepu www.spielwaren-nagel.de napisali że
                      sprzedają najnowszy model mini micro
                      • ewelinku Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 06.03.09, 11:06
                        A ktoś się orientuje jak zrobic przelew na ebay-u ?? Bo konto mam,
                        ale nie mam pojęcia jak ewentualnie zrobić przelew uncertain
                        • niiitka Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 06.03.09, 11:33

u większości sprzedających dostępna jest opcja szybkiego płacenia
                          przez
                          www.paypal.pl/pl

sport.shop.ebay.de/items/?_nkw=mini+micro&_sacat=68800&_fromfsb=&_trksid=m270.l1313&_odkw=&_osa
                          cat=68800
                          • ewelinku Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 06.03.09, 11:41
                            Ni znam zbytnio niemieckiego, możesz mi napisać, ile kosztuje
                            przesyłka hulajnogi do Polski na tych aukcjach które wkleiłaś ??
                            • niiitka Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 06.03.09, 11:53
                              ten jeden sprzedający to ten sam co wcześniej link sklepu wklejałam
                              i przez sklep pisali mi 15 euro
                              Spielwaren Nagel GmbH handelt auf eigenen webshops wie:
                              www.spielwaren-nagel.de
                              www.sport-spiel-freizeit.de
                              und auf den Plattformen
                              www.amazon.de mit dem sellername sport&freizeit
                              www.ebay.de mit dem sellername spiel-sport-freizeit

a w tym drugim jest napisane 17 euro
                              • ewelinku Re: A gdzie jej szukać w Niemczech? 06.03.09, 11:59
                                to przy aktualnym kursie euro wychodzi 260 zł - sporo uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka