martaburska 17.04.09, 07:50 Witajcie Może komuś się przyda info od wczoraj w Kappahl jest 50% od juz przecenionych rzeczy. Byłam w Wawie - Wola Park i Arkadia pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata1974 Re: Od wczoraj Kappahl 50% od już przecenionych 17.04.09, 10:07 W PORT RUMIA również. do klifu nie zaglądałam bo to w przeciwnym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
mlemaniak Re: Od wczoraj Kappahl 50% od już przecenionych 17.04.09, 13:22 zgadza się tym sposobem zakupiłam dla synka szlafrok za 20 zł przeceniony z 99 zł Są też przeceny kurtek wiosennych o 25% Odpowiedz Link Zgłoś
idid Re: Od wczoraj Kappahl 50% od już przecenionych 17.04.09, 13:43 W Klifie nic ciekawego nie ma. Sklep się zwija, albo na zawsze, albo do nowej części i nie dość, że jest ciasno to jeszcze towar jakby niepełen. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Od wczoraj Kappahl 50% od już przecenionych 17.04.09, 15:14 Byłam w Dominikańskiej i w Magnolii. W GD asortyment damski juz mocno przebrany (z wyjątkiem biżuterii), lepiej jest z Magnolii. Natomiast jeśli chodzi o odzież dziecięcą to jak zwykle więcej jest w GD, ale asortyment taki sobie. Kupiłam 2 tiszerty z kolorowymi literkami po 12 zł, bluzkę z długimi rękawami w gwiazdki za 14,50, bluzę polarową w gwiazdki za 17,50, czarny beret dzianinowy ze srebrnymi napisami za 5 zł i proste zgrabne jeansy za 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Łódź - ktoś był ? 17.04.09, 15:23 bo nie wiem czy się wybierać czy nie, wysyłali jakieś sms'y o tej obniżce 50/50 czy to tak regionalnie sklepy wprowadzają ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: do beaty1974 17.04.09, 21:13 Jak tam warto się wybrać do port rumia ?? Ostatni były pustki, więc nie wiem czy jutro warto jechać. Byłaś może też w c&a ?? Są tam jakieś przeceny tak jak piszą dziewczyny w sąsiednim wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Plaza Ruda Śl. 17.04.09, 21:31 Byłam i zakupołam - sporo ładnych bodasków i dresiki letnie z Myszką Miki. Bluzeczki, czapki z Bolkiem/Lolkiem. roszke przecen z Hello Kitty (piżamki). Generalnie troszkę tego jest - masa piżam na ponad 80cm, masa bluz dla straszaków i bluzek. Troszkę resztek bieliźnianych. Generalnie - dla mnie warto było. Dział damski - jedynie majtaski i szale ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 do kinas3 17.04.09, 21:56 w C&A sporo bluzeczek dziewczęcych za 17 zł przecenionych z 35, takie w rozm 92 w górę bluzy cienkie bawełniane dresowe z kapturem też za 17 w 3 kolorach - można coś wybrać ja nie szalałam bo gdzie mam to wszystko przechować a na teraz mamy, w tym drugim sklepie nędza no może warto wejść po spodnie dzinsy dziewczęce za 20zł i chłopięce bojuwki też nabyłam za 20 zł i krawat za 5 zł, sporo jest skarpetek i majtek ale ludzie chodzą i przebierają byłam w czwartek więc nie wiem co może jeszcze zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia604 Re: opole 20.04.09, 11:44 same pierdoły, ale cos sie znajdzie dla 3 latka kurtka przeciwdeszczowa 20 zl spodnie dzinsy z gumka 30 zl rajstopki little pony 10 zl czapka hello kitty 12 zl dla maluszkow leginsy 7,00 sliniaki 2 pak urocze 8 zl kapcie/buciki 6/12 m-cy 7,50 rajstopki 5 zl troche dresikow z myszka miki za 20 zl, dresiki dla chlopcow tez 20 zl, ogrodniczki 20 zl sukienki eleganckie rozm.86/92 15 zl sporo pizam dla dzieci, bluzki dla młodziezy itp Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Łódź - ktoś był ? 20.04.09, 13:53 Pewnie już byłaś sama ale sobie popiszę a co tam Ja byłam w zeszły czw chyba i a Manu było kilka wieszaków-tuniki, bluzeczki-upolowałam tuniczki do spodni za 20 zł i super jeansy za 35. Na dzieciowym wieszaku nic w moim guście poza ogrodniczkami jeansowymi-po obniżce zapłaciłam 15 zeta. W pt pojechałam z ciekawości do Galerii-a tam bryndza...może 5 rzeczy na krzyż...potem pojechałam znowu do manu bo chciałam coś Mamie jeszcze upolować i totalne czystki-został w sumie może jeden wieszak. Natomiast wczoraj byliśmy znowu rodzinnie w Manu i znowu kilka nowych wieszaków.... Pytałam kobitki jak to jest a ona mi na to że nie w tym żadnego zamysłu i żadnej zasady...dostaką maila ze Sztokholmu i wyrzucają rzeczy na sklep...dlatego tez nie informują smsowo.. Czyli powinno się codziennie chodzić żeby trafić )) Odpowiedz Link Zgłoś