czarna.perla 18.04.09, 11:27 pytanie jaK W TEMACIE. syn ma prawie 4 lata, jest szczupły, często zasypia w aucie. niestety nie mam możliwości obejrzeania tego fotelika a na allegro znalazłam w przyzwoitej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buanitka Re: cCybex Solution- ktoś ma, warto? 18.04.09, 13:10 Było już chyba z tysiąc wątków o tych fotelikach. Wystarczy wpisać w wyszukiwarce Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: cCybex Solution- ktoś ma, warto? 20.04.09, 00:30 Mamy ten najnowszy Cybex Solution x i uwazam ze jest BEZNADZIEJNY. Uzywamy od paru miesięcy a tapicerka juz "skulkowana". ale tapicerka to mały problem w porównaniu z tym że uchwyt na górny pas wogólnie nie pełni swojej funkcji - ciagle pas wyjeżdza z niego. Może to wina mojego dziecka, bo się w foteliku kręci ale w dobrym foteliku nie powinno tak być iż dziecko kręcąć sie może pas wysunąć z uchwytu. W instrukcji nie jest napisane iż to fotelik tylko dla grzecznych dzieci co siedzą bezczynnie w foteliku. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: cCybex Solution- ktoś ma, warto? 20.04.09, 08:53 My mam Cybex Salution Plus ( z welurową tapicerką) i jesteśmy bardzo zadowoleni. Tapicerka rewelacyjna, śpiącemu dziecku głowa nie opada, z pasem nic się nie dzieje. Czasem się tylko zastanawiam czy nie powinien być głębszy ( siedzenie) , ale dziecko nie narzeka, a ja się naczytałam , że płytki. Siedzi w nim duża prawie czterolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: cCybex Solution- ktoś ma, warto? 20.04.09, 10:37 ja mam którys z cybexów ( zapewnie nie najnowszy) na razie jest niezle ale spac to sie w nim nie da. Odchylany zaglówek to bujda na resorach. Natomiast drugim fotelikiem jest u nas bebe confort ( oba foteliki wybrałam ze wzgledu na dobre wyniki w testach) i powiem ze nie widze specjalnej róznicy a cena bebe confort była duuuuzo wyzsza Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: cCybex Solution- ktoś ma, warto? 20.04.09, 11:26 spac to sie w nim nie da. Odchylany zaglówek to bujda na > resorach. Jak to sie nie da? I jak to bujda? Moje dzieci świetnie spia w tych fotelikach. Mam porównanie z Kiddy Life Plus, w którym to, jesli juz dziecku udawalo sie zasnąć, to głowa smetnie zwisała na piersi. Z dużą ulga sie tamtego gniota pozbyłam, a w Cybexie nic takiego się nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
aniammt Re: cCybex Solution- ktoś ma, warto? 20.04.09, 11:36 Mój szczupły 4,5 latek jeździ i sobie chwali. Jak zaśnie to głowa mu nie leci, także odchylany zagłowek jak najbardziej sie sprawdza. Mamy cybex solution plus w bardzo fajnej welurowej tapicerce. Mały się nie poci, fotelik mimo intensywnego użytkowania wygląda jak nowy. Także polecam Odpowiedz Link Zgłoś