mamaaoli 21.05.09, 08:25 Czy warto ją kupić? Cena dość wysoka, może ktoś ma i podpowie na czym polega ta gra (opisy na aukcjach dość ogólnikowe), czy dobrze wykonana, czy dziecko zainteresowane i ogólnie czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaaoli Re: gra Magiczny Ogród Wróżki Ravensburger 21.05.09, 08:26 Wkleję linka żeby było wiadomo o jaką grę chodzi: www.allegro.pl/item639130454_gra_magiczny_ogrod_wrozki_ravensburger_w_wa.html Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: gra Magiczny Ogród Wróżki Ravensburger 21.05.09, 10:33 Mamy taką grę w domu, ja nie grałam, ale Ola grywa z mężem. Lubi tę grę, chcoiaż m. narzeka, że trzeba sporo się napracować przy rozstawianiu. Wygląda kolorowo i jest dobrze wykonana. Odpowiedz Link Zgłoś
lipsy Re: gra Magiczny Ogród Wróżki Ravensburger 21.05.09, 12:43 Gra jest dobrze wykonana, ładna ale jak dla mnie i dla męża jest dosyć nudna, córka też jakoś za nią nie przepada. Grała zaledwie kilka razy a ma ją prawie pół roku, woli inne gry. Generalnie gra polega na zbieraniu 'kropelek' i zanoszeniu ich do odpowiednich kwiatów, które się rozwijają w miarę dokładania tych kropelek. Córka dostała tą grę, ja bym za taką cenę jej nie kupiła, są fajniejsze i ciekawsze za mniejsze pieniądze np. grzybobranie, memo, farmer. Odpowiedz Link Zgłoś