mozynka 05.06.09, 10:48 muszę szybko podjąć decyzję póki mają z dwóch modeli nasz rozmiar: który model dla dziewczynki polecacie. Chodzi mi o takie uniwersalne sandałki: spacery, place zabaw,wakacje, plaża, łąka itp Jakieś sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkapinka Re: ecco-heatwave czy speedy szybka decyzja 05.06.09, 11:00 moim zdaniem to sa rózne typy butów, speedy mają w srodku gumę, sa łatwe do mycia, heatwave są skórzane. Moja córka ma speedy, ale jeszcze nie były noszone, wiec się nie wypowiem, czy dobre. Mnie bardziej podoba się podeszwa w speedy, bo wygląda na delikatniejszą. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: ecco-heatwave czy speedy szybka decyzja 05.06.09, 11:05 Nigdy nie mielismy Speedy, ale w tym roku kupiłam córce heatwave i sa to zdecydowanie jej ulubione butki w tej chwili. Baaardzo leciutkie, miękkie, sprężyste. Najchetniej tylko w nich by cały czas chodziła. Podeszwa jest faktycznie grubsza, ale dzieki temu kamyczki czy kurz tak łatwo nie dostaja sie do srodka. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: ecco-heatwave czy speedy szybka decyzja 05.06.09, 11:09 w speedy tez podeszwa jest gruba, ale nie jest jednolita, dzięki czemu wyglądają na lżejsze. Kupiłam nowe speedy za 40 zł, więc nie grymaszę . Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: ecco-heatwave czy speedy szybka decyzja 05.06.09, 11:10 miałam obie pary w domu, córka załozyła i ZDECYDOWANIE wybrała speedy. Są lżejsze i bardziej na nią pasują. Więc jest to chyba sprawa dosyc indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
k.arive Re: ecco-heatwave czy speedy szybka decyzja 05.06.09, 16:24 Doradzę Ci jedno negocjuj cenę , ostatnia na allegro udało mi się utargować 15 % Odpowiedz Link Zgłoś