mamanatalki87 12.06.09, 19:39 Przymierzam się do zakupu ... jako łóżko na codzień ... Może ktoś napisać jak się sprawuje wam materac/łóżko ?? A może jakies inne polecicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniulekq Re: Sofa beddinge ikea -Pytanie 13.06.09, 00:39 Jest super!!! Śpi się wygodnie, siedzi też. Mam materac jeden z bardziej miękkich. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.78 Re: Sofa beddinge ikea -Pytanie 13.06.09, 02:02 Do d... Pierwszy materac się rozjechał. Reklamacja, wymiana. Drugi - z brzegu, na środku, już coś pękło i się zapadło. Rama skrzypi. Za takie pieniądze (mam najdroższy materac i pokrowce, kupiłam też dwie takie duże prostokątne podłokietniki, teraz już chyba nie ma), to powinno być łóżko na 10 lat chociaż, a nie na 1,5. Jakość jest fatalna. Fakt, że w miarę dobrze się śpi na tym materacu, ale trochę krótko wytrzymuje w przyzwoitym stanie. Koleżanka ma ramę do łóżka do wyrzucenia. 2 reklamacje, wymiana desek, w końcu się gwarancja skończyła, a łóżko jak skrzypiało, tak skrzypi... IKEA ma pomysłowe rozwiązania, ale jakość zdecydowanie nie adekwatna do ceny. No chyba, że kupuje się na 3-4 lata i wymiana na nowe. My w każdym razie za spanie z IKEI już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pestka_23 Re: Sofa beddinge ikea -Pytanie 13.06.09, 08:47 My nie mamy żadnego problemu z naszą beddinge 4 lata służy nam bez jakiejkolwiek awarii czy usterki ) Moim zdaniem rewelacja. Przymierzam się teraz do zmiany pokrycia Odpowiedz Link Zgłoś
krysiia Re: Sofa beddinge ikea -Pytanie 13.06.09, 09:51 tez mamy takie kanapy. co prawda nie spimy na nich codziennie, ale goście nigdy się nie skarżyli. nasze dwie stoją w salonie i są rewelacyjne. materac jeszcze się nie wysiedział w najczęściej używanych miejscach, a pokrowce po prostu wrzucam do pralki jak sę pobrudzą i piorę Odpowiedz Link Zgłoś