Dodaj do ulubionych

prezent na 4 urodziny dla chłopca- propozycje

14.07.09, 23:47
najchętniej kupiłabym jakieś książki ale proszę też o propozycje
gier i zabawek.
Obserwuj wątek
    • linka4 Re: prezent na 4 urodziny dla chłopca- propozycje 15.07.09, 00:16
      W zeszłym roku na 4 urodziny kupiłam siostrzeńcowi wyrzutnię motorów z hot
      wheels, to był bardzo trafiony prezent.
      A moze takie lego:
      www.allegro.pl/item681922315_lego_castle_6191_zestaw_straz_pozarna_barsop.html
      www.allegro.pl/item680741256_lego_city_7634_traktor_krakow.html
      www.allegro.pl/item687392656_lego_city_7942_terenowa_ekipa_ratunkowa_od_ss.html
      www.allegro.pl/item687390205_lego_city_7630_ladowarka_od_ss.html
      www.allegro.pl/item679328678_lego_city_7741_helikopter_policyjny_krakow.html
      A ksiązek jest naprawdę duzo dla takich dzieciaków, chyba że coś go interesuje,
      bo mój siostrzeniec od 3ego roku życia szalał na punkcie dinozaurówsmile
    • linka4 gry 15.07.09, 00:22
      www.allegro.pl/item663653836_scooby_doo_gra_nawiedzony_zamek_trojwymiarowa.html
      www.allegro.pl/item663656515_scooby_doo_gra_zlap_przekaske_super_zabawa.html
      www.allegro.pl/item677603968_edukacyjna_gra_elektroniczna_przedszkolak_jawa.html
      www.allegro.pl/item679823445_gra_mb_games_glodne_hipcie_poreczna_gra.html
      www.allegro.pl/item680513354_gra_podskakujace_barylki_miodu_kubus_puchatek.html
      • magda79pn Re: gry 15.07.09, 09:11
        zależy co mały lubi...
        moi (3 i 6 lat) lubią; jeden dinozaury i piratów a drugi samochody i lego,
        możesz kupić coś z lego o ulubionej tematyce (np.piraci)
        Starszy syn jak miał 5 lat to dostał super książkę pt "piraci 1001 rzeczy do
        odkrycia" - polecam
        www.swiatksiazki.pl/shop/product,108996,,Piraci-1001-rzeczy-do-odkrycia,Gillian-Doherty,10317,10319,10317
        możesz kupić też sprzęt sportowy typu hulajnoga, rolki, deskorolka, jeśli ma
        rower to może jakieś akcesoria do niego?
        w tym roku 6 latek dostał od nas rower a reszta rodzinki kupiła akcesoria (kask,
        rogi na kierownicę, koszyczek+bidon)
        Hot wheels jest też super pomysłem u nas wszystko co ma napis hot wheels jest
        super wink
        Dla małego najlepszym prezentem są dinozaury fisher price, ma ich chyba z 6 szt
        i jeszcze kilku mu brakuje "do kolekcji", "zwykłe" też mogą być wink ważne żeby
        był dinozaur, im więcej tym lepiej żeby mogły ze sobą walczyć smile
    • mamachlopca1 Re: prezent na 4 urodziny dla chłopca- propozycje 15.07.09, 12:16
      w tym wieku to juz chyba faktycznie wszystko zalezy od dziecka i jego
      upodoban.moj prawie 4-latek uwielbia smoki, dinozaury i straz pozarna i jeszcze
      budowy wiec wszystko w tym temacie jest super.inne rzeczy-srednio.wyrzutni nigdy
      nie mial i watpie by go ciekawila na dlugo-no ale moze sie myle bo nie mial wink
      lubi takie matchboxy duze-z ktorych sie sklada albo straz albo pojazd budowlany
      albo jeszcze cos innego
      www.allegro.pl/item681792288_matchbox_zestaw_pogromcy_ognia_mega_zestaw.html
      dinozaury w kazdej postaci
      cistolina-najlepszy jest zestaw z dinozaurem i lekarskiwink
      lego-jeszcze wciaz duplo kroluje.city niby mu sie podoba ale jeszcze mu ciezko
      klocki laczyc
      gry-wszelkie zrecznosciowe typu rodeo itp gdzie cos sie naciska, cos wystrzela
      itp.ostatnio dostal mechanika samochodowego-bardzo lubi
      www.allegro.pl/item685818839_a_motor_mechanik_samochodowy_super_interkobo.html
      ksiazki wielbia-napisz jaka chcesz tematyke to moze cos podpowiemwink
      a marzeniem na urodziny mojego syna jest akwarium z zolwiemwink
    • ania.mama.kamilka Re: prezent na 4 urodziny dla chłopca- propozycje 15.07.09, 19:08
      Synek niedawna miał 4 urodziny. Wymarzył sobie grę od Hasbro - Operację,
      kupiłam taką w walizce. Póki co bawi się tym często i świetnie sobie radzi mimo
      że na opakowaniu zalecają tą grę od bodajże 6 roku życia.

Od dziadków syn dostał grę Piranie atakują. W sumie nie taka zła gra, ale gramy
      w nią z rzadka.

Oczywiście, jak napisały przedmówczynie, mój chłopak uwielbia wszystko co jest
      związane z tematyką dinozaurów. Na razie czytamy różne albumy/encyklopedie na
      ten temat.

Ostatnio skończylismy czytać książeczkę o pingwinie PIK-Poku, bardzo się synkowi
      podobała historyjka, więc również polecam smile

• cortinka Re: prezent na 4 urodziny dla chłopca- propozycje 15.07.09, 20:54
      U nas sprawdziły się gry: "Pędzące żółwie", "Nie obudź Taty"
      i "Monopol Junior"
      Zestaw Logico Primo i klocki Lego oczywiście.
      Natomiast z książek: "Pan Kuleczka", "Dzieci z ulicy
      Awanturników", "Dzieci z Bullerbyn", "Emil", seria z Findusem.
      To tak na szybko, co mi przychodzi do głowy.
    • bicicletta Re: prezent na 4 urodziny dla chłopca- propozycje 17.07.09, 08:00
      a może klocki k'nex sklep.knex.pl/
    • 18buzka Re: prezent na 4 urodziny dla chłopca- propozycje 18.07.09, 21:22
      oto lista pezentów które dostał moj synek na 4 urodziny
      Lista prezentów
      1. gra thomas i przyjaciele
      2. flimy ( baranek shaon, strażak sam, rodzina pytalskich
      3. klocki (geomax i knex)
      4. cyber oko
      5. domek tekturowy do pomoalowania duży
      6. jeremy i lotnisko z serii thomas i przyjaciele)
      7. złów lampka i przytulanka ( ma fiola na punkicie zółwi)
      pozdrawiam
      18buzka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka