pade 04.08.09, 09:19 Czy jesli zamówię podręczniki w Merlinie i dostanę, zgodnie z promocją, na nie rabat, to czy wysyłka powyżej pewnej kwoty jest gratis? No bo jeśli nie, to nie opłaca mi się zamawiać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczynska78 Re: Merlin-ktoś się orientuje? 04.08.09, 09:41 Tak, wysyłka tez jest gratis. Właśnie zamawiałam ksiązki Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Merlin-ktoś się orientuje? 04.08.09, 11:01 Oczywiście, ze przesyłka powyzej pewnej kwoty jest gratis. Liczy sie oczywiście ostateczna kwota po rabacie. Jakie podręczniki kupujesz? Bo ja juz miałam zamawiać w Merlinie, kiedy okazało sie, ze taniej nasz podrecznik jest w Gandalfie. Po dolożeniu jeszcze jednej książki, którą i tak chciałam kupić, osiągnęłam równiez kwotę uprawniającą do darmowej przesyłki. Nie pamietam, czy jestes z Warszawy? Bo z kolei podrecznik i ćwiczenia do ang. kupiłam w stacjonarnej ksiegarni Akademia na Kopernika, bo przypadkiem znalazłam na ich stronie www kupon uprawniajacy do znizki 25%. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Merlin-ktoś się orientuje? 04.08.09, 11:24 Dziękuję za odpowiedzi Ja z Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś