agneskol 30.12.03, 08:50 Dziewczyny, kiedy zaczynają się wyprzedaże w H&M, Smyku itp. Dzieki, pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna7 Re: H& M kiedy wyprzedaże? 30.12.03, 09:56 Witam Bylam wczoraj w H&M na Ostrobramskiej w Wawie, juz sa wyprzedaze, kupilam mojej malej fajny dresik frotte za 29 zl przeceniony z 59 i koszulke za 15 zl, duzo tego nie ma ale jest w czym wybierac, nawet nieprzecenione ciuszki nie sa tak koszmarnie drogie.Jesli chodzi o Smyka to tez juz widzialam wyprzedaze jakis czas temu Pozdrawiam Joanna i Luska forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9865640 Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_mm Re: H& M kiedy wyprzedaże? 30.12.03, 13:09 gdzie jest H&M na OStrobramskiej???? Odpowiedz Link Zgłoś
agneskol Re: H& M kiedy wyprzedaże? 31.12.03, 08:43 W Poznaniu nie ma jeszcze wyprzedaży. Myślałam, ze takie akcje są ogólne dla całej sieci. Cóz poczekamy na swoją kolej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: H& M kiedy wyprzedaże? 31.12.03, 08:59 a smyk w galerii mokotow i mothercare w galerii mokotow juz organizuja wyprzedaze? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i3 Re: H& M kiedy wyprzedaże? 31.12.03, 09:58 czoraj byłam w Smyku na Kruczej. Wszystko jest 20% taniej. Doyczy to także wózków, fotelikow, krzesełek, butów. Warto kupić jeżeli ktoś planuje duże zakupy. Niestety dziś wyprzedaż się kończy. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_bartosza Re: H& M kiedy wyprzedaże? 31.12.03, 21:38 Jadę do W-wy 2 stycznia i mam zamiar wybrać się do H&M na Marszałkowskiej i stąd moje pytanie czy : przede wszsytkim będzie otwarty ? i czy któraś mama była tam i czy są przeceny ?????? Bardzo prosze o odpowiedz NOWY 2004 ROK JUŻ TUŻ TUŻ ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kama_mama_bartosza Re:Ja już po zakupach w H& M :) 04.01.04, 19:41 jestem bardzo zadowolona , ponieważ przecenione były ubranka , które wcześniej bardzo mi się podobały , Nie wszsytkie ubranka są przecenione - ale za to z kwoty np. 69,99 i 59,99 na 29,99 i 19,99 !!!!!!! jedyny minus - TO BARDZO DUŻO OSÓB 2 STYCZNIA ROBIŁO ZAKUPY pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agaa.k Re:Ja już po zakupach w H& M :) 05.01.04, 21:56 Kama, a w którym h&m byłaś? Ja wpadłam dzisiaj do wola parku i niestety nic tam ciekawego nie było przecenione, zaledwie jeden wieszak z takimi sobie ubrankami. Myślę, że dopiero się ta wyprzedaż rozkręci... Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: H& M kiedy wyprzedaże? 05.01.04, 22:54 A ja byłam w Jankach i to samo , nic ciekawego, na wieszaczkach z wyprzedażą najbrzydsze ubranka ( choć to kwestia gustu oczywiście)i to kilka sztuk dosłownie . To chyba jeszcze nie jest prawdziwa wyprzedaż tylko "wypychanie" w pierwszej kolejności tego co sie wogóle nie sprzedaje. Aha ja patrzyłam głównie na chłopięce 86-116 i dziewczęce 116 - do nawet nie wiem ilu tam... Odpowiedz Link Zgłoś
ewkka Re: ja byłam na Marszałkowskiej :) 06.01.04, 14:18 Wydaje mi się, ze takich totalnych wyprzedaży jak w innych sklepach nie będzie. Np. Zara konsekwentnie zwieksza procent rabatu a w H&M to przeceniają tylko pewne rzeczy wybitnie sezonowe i końcówki kolekcji "kolorystycznych". To co szeroko mozna nazwać klasyką to chyba nie rusza. ewkka Odpowiedz Link Zgłoś