pinky22 15.03.04, 11:42 Dziewczyny, czy któraś z was przytyla po Douphastonie? lekarz zalecił mi łykanie go do 3-go miesiąca, czytałam ze jesdnym ze skutków ubocznych moze byc poważny przyrost wagi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesej Re: Douphaston a tycie 15.03.04, 13:26 Przyjmuje dophaston od lipca 2003r ,czyli od 9 miesiecy, zaczelam jeszcze przed ciaza. Obecnie jestem w 25 tygodniu ciązy. Bynajmniej z powodu przyjmowania tego leku nie przytylam. Mam normalny przyrost wagi jak to w ciąży. Nie przejmuj sie , co prawda jest to lek hormonalny lecz mysle, ze to nie czasy naszych mam kiedy tylo sie od tabletek antykoncepcyjnych. Zreszta mysle ze nawet gdybys miala ciut wiecej utyc to warto sie poswiecic dla kruszynki ktora rosnie pod serduszkiem. Pozdrawiam i zycze zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
tupelo Re: Douphaston a tycie 15.03.04, 18:47 Hej, bralam go przez pierwsze 4 miesiace ciazy, a tyc tak naprawde to zaczelam wlasciwie dopiero od 5 miesiaca... Odpowiedz Link Zgłoś