iwszonek 15.03.04, 14:35 Jestem w 18 tc. i od wczoraj odczuwam takie ciągnięcie w dole brzucha. Miałyście coś podobnego, czy to normalne? Poza tym czuję się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatkas Re: Ciągnące bóle brzucha 15.03.04, 15:51 Ja jestem w 24 tc i te ciągnięcia czuję już od jakiegoś miesiąca. Lekarz powiedział, że wtedy trzeba się położyć, ale i to nie bardzo mi pomaga. Mozna też wziąć no-sopę, wtedy jest trochę lżej. Odpowiedz Link Zgłoś
justi4321 Re: Ciągnące bóle brzucha 15.03.04, 22:24 hej!!!!!!! ja tez miewam takie bole. nasilaly sie od 15 tygodnia. teraz jest lepiej, moj lekarz zalecil mi MAGNEFAR 3 razy dziennie bo byc moze masz niedobor magnezu co sie zdarza w ciazy. przyczyna takich boli moze byc poprzeczne ulozenie dzidziusia albo np. miesniak w macicy. poza tym nalezy odpoczywac i czesto relaksowac sie. a tak na koniec- takie bole sa normalne bo zapewne wiesz ze macica sie rozciaga, rosnie no to musi troche bolec. pozdrawiam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwszonek Re: Ciągnące bóle brzucha 16.03.04, 07:26 Biorę magnez od początku ciąży, a mięśniaków jeszcze nie mam . Brzuszek mi rosnie, więc to pewnie to. Odpowiedz Link Zgłoś