kasiuncia25 14.04.04, 22:37 Jak szybko wytwarzany jest ten hormon? Czy jest mozliwe ze niektore kobiety wytwarzaja go wolniej i czym moze byc to spowodowane? Kiedy nalezy wykonac test? Prosze o wyczerpujace odpowiedzi. Potrzebuje pomocy bo zaczynam warjowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiuncia25 Re: HCG? 14.04.04, 23:05 Wyszlo mi 0,27 mniejsze od 5. Czy mozliwe ze ten test zrobilam za wczesnie? Dopiero wczoraj mialam dostac miesiaczki, zaczelam krwawic ale jakos inaczej i zupelnie inne mam bole, tylko klucie w boku i mdlosci szczegolnie po papierosie. Czy mozliwe ze moj organizm bardzo powoli wytwarza ten hormon? Odpowiedz Link Zgłoś
agatgagat Re: HCG 15.04.04, 10:14 Witaj Kasiuncia, nie mam zbyt optymistycznych wieści. Przyjmuje się, że jeśli wynik HCG wynosi co najmniej 10 to może wskazywać wczesną ciążę. Na wyniku powinny być normy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: HCG 15.04.04, 10:31 Witaj Kasiunciu napisalam o objawach jakie ja mialam w innym watku HCG. Byly identyczne z tymi opisanymi przez Ciebie-niestety nie mam dobrych wiadomosci-u mnie oznaczalo to samoistne poronienie-pod koniec krwawienia test sikany byl dodatni a laboratoryjny juz nie. Glowa do gory. Ja przechodzilam to w styczniu a teraz znow jestem w ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuncia25 Re: HCG 15.04.04, 15:59 A czy jest szansa ze ta ciaza jednak przetrwa? Powinnam brac jakies leki na zwiekszenie hcg? Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: HCG 15.04.04, 18:25 Bylas juz u lekarza? Ja na poczatku krwawienia dostalam Duphaston i 7 dni zwolnienie ale mi niestety nie pomoglo. Najlepiej zglos sie do lekarza i on zadecyduje. Odpowiedz Link Zgłoś