14.04.04, 22:37
Jak szybko wytwarzany jest ten hormon? Czy jest mozliwe ze niektore kobiety
wytwarzaja go wolniej i czym moze byc to spowodowane? Kiedy nalezy wykonac
test? Prosze o wyczerpujace odpowiedziwink. Potrzebuje pomocy bo zaczynam
warjowac.
Obserwuj wątek
    • kasiuncia25 Re: HCG? 14.04.04, 23:05
      Wyszlo mi 0,27 mniejsze od 5. Czy mozliwe ze ten test zrobilam za wczesnie?
      Dopiero wczoraj mialam dostac miesiaczki, zaczelam krwawic ale jakos inaczej i
      zupelnie inne mam bole, tylko klucie w boku i mdlosci szczegolnie po
      papierosie. Czy mozliwe ze moj organizm bardzo powoli wytwarza ten hormon?
    • agatgagat Re: HCG 15.04.04, 10:14
      Witaj Kasiuncia,
      nie mam zbyt optymistycznych wieści. Przyjmuje się, że jeśli wynik HCG wynosi
      co najmniej 10 to może wskazywać wczesną ciążę. Na wyniku powinny być normy.
      Pozdrawiam
    • roxi_hart Re: HCG 15.04.04, 10:31
      Witaj
      Kasiunciu napisalam o objawach jakie ja mialam w innym watku HCG. Byly identyczne z tymi opisanymi przez Ciebie-niestety nie mam dobrych wiadomosci-u mnie oznaczalo to samoistne poronienie-pod koniec krwawienia test sikany byl dodatni a laboratoryjny juz nie. Glowa do gory. Ja przechodzilam to w styczniu a teraz znow jestem w ciazy.
      • kasiuncia25 Re: HCG 15.04.04, 15:59
        A czy jest szansa ze ta ciaza jednak przetrwa? Powinnam brac jakies leki na
        zwiekszenie hcg?
        • roxi_hart Re: HCG 15.04.04, 18:25
          Bylas juz u lekarza? Ja na poczatku krwawienia dostalam Duphaston i 7 dni zwolnienie ale mi niestety nie pomoglo. Najlepiej zglos sie do lekarza i on zadecyduje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka