Dodaj do ulubionych

Moderacjo!!!

03.01.11, 21:22
Proszę o odp na gazetową dlaczego dwa moje posty zostały usunięte? Jeden chyba sygnaturka z tego co zauważyłam, a drugi, nikogo nie obraził (był z przymrużeniem oka) ?

Oczywiście po przeczytaniu, można ten post skasować smile
Obserwuj wątek
    • villemo86 Re: Moderacjo!!! 03.01.11, 21:22
      Acha, dotyczy wątku "co robić? poradźcie"
      • annajustyna Re: Moderacjo!!! 03.01.11, 21:49
        Niestety, nie bylo mi dane przeczytac Twojej odpowiedzi, chyba nie usne z emocji crying.
        • villemo86 Re: Moderacjo!!! 03.01.11, 21:57
          specjalnie dla Ciebie powtarzam (tak mniej więcej, bo nie pamiętam słowo w słowo). Nie jest ważna metryka (bla bla bla) o doświadczeniu nie decyduje wiek. Ale chodziło moderacji raczej o zdanie. Mama mówi na mnie "stara młoda" więc nie fikaj maleńka wink (z wyraźnym przymrużeniem oka. Czy już zapewniłam Ci spokojny sen? smile
          • annajustyna Re: Moderacjo!!! 03.01.11, 22:01
            No to ja juz w ogole nie rozumiem zasad moderacji sad. Troche zasmiecilysmy watek off topikiem, ale jesli juz, to powinni konsekwentnie powycinac i moje wypowiedzi. W kazdym razie mam nadzieje na bardziej pokojowe spotkania forumowe w przyszlosci tongue_out.
            • villemo86 Re: Moderacjo!!! 03.01.11, 22:05
              Jasne. Różnica poglądów w jednej kwestii to nie powód do walki na noże. ps. z moim mężem byśmy się już dawno "wyrznęli" gdyby taka była zasada. Z resztą wiele razy się z Tobą zgadzałam w innych wątkach. Dlatego pozdrawiam i życzę udanego wieczoru. smile
              • annajustyna Re: Moderacjo!!! 03.01.11, 22:12
                I nawzajem tongue_out.
    • gonia28b Re: Moderacjo!!! 03.01.11, 22:07
      z tego co widzę, to też zbyt obszerna sygnaturka "zawiniła".
      • villemo86 Re: Moderacjo!!! 03.01.11, 22:10
        No to przepraszam za sygnaturkę smile Walczę z nimi, ale czasami się zapomnę.
        Pozdrawiam
        • kasiak37 Re: Moderacjo!!! 03.01.11, 22:20
          tak,ja cenzurowalam.Obydwa posty byly z sygnaturkami-mutantami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka