malomi 24.11.04, 20:03 Narazie wiem tylko tyle. Mamy trzymać kciuki Tak strasznie się ciesze))) Obiecuje przekazywać inforrmacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesm1 Re: Rendziaczek na porodówce! 24.11.04, 20:07 no to ja tez przylaczam sie do trzymania kciuków Pozdrawiam i czekam na wiesci Agnesm i 29 tyg. Dominik Odpowiedz Link
moniao1 Re: Rendziaczek na porodówce! 24.11.04, 20:12 dołaczam sie! jak bedziemy tak ladnei trzymac kciuki, to porod Rendiaczka potrwa piec minut Odpowiedz Link
enko3 Re: Rendziaczek na porodówce! 24.11.04, 20:31 No to trzymamy !!A oswiecona, poinformowana niech napisze czy to Cc i czy to terminowo. Odpowiedz Link
lemone Re: Rendziaczek na porodówce! 24.11.04, 20:49 o jej!!! jeszcze nie jestem w ciazy, a juz uwielbiam to forum ile tu sie dzieje!!! ))))))) pare dni temu bei, teraz rendziak trzymam kciuki powodzenia cala polska (swiat?) kibicuje teraz rendziaczkowi Odpowiedz Link
bei RENDZIACZKU!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.04, 21:31 cała jestem w gęsiej skórce....taki skurcz...no tak mi się ona zmniejszyła z wrazenia i ze wzruszenia, że przy takich emocjach- to pewnie szybko mój brzuszke wróci do dawnej plaskosci Kochana....Aguniu.....trzymam kciuki..... czuje sie, jakbym siedziała przezd sala porodową..... Aga....slów mi brak..... ja tu jestem RAZEM z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !Krzycze wykrzyknikami.....ale aż zaniemówilam...... Och....aby było najszcześliwiej....aby Cie nie bolalo....aby bylo szybko...aby juz bylo Po..... Aga..... dopiero teraz wiem- co mogły przeżywac forumowe przyjaciółki- gdy ja poszłam rodzic.... Odpowiedz Link
marzek2 Re: Rendziaczek na porodówce! 24.11.04, 21:30 No ale się teraz "posypałyśmy" ) Za to przyszły tydzień należy do mnie )) Jak będziesz coś tylko wiedzieć malomi daj znać polecę od razu na Grudniówki na Oczekiwaniu żeby uaktualnić tam naszą długaśną listę ) Odpowiedz Link
enko3 Re: Rendziaczek na porodówce! 25.11.04, 08:08 marzek2 napisała: No ale się teraz "posypałyśmy" ) Za to przyszły tydzień należy do mnie )) A dzisiejszy dzien do Rybki.. Enko3 Odpowiedz Link
daaisy1 Re: Rendziaczek na porodówce! 25.11.04, 01:12 i ja trzymam kciuki...i już nie mogę doczekać sie dobrych wiadomości! Aga trzymaj się! całuski dla Ludzika Edyta Odpowiedz Link
alice1 Re: Rendziaczek na porodówce! 25.11.04, 07:40 Cały czas trzymam kciukaski. Czekamy na wieści)) Odpowiedz Link
carina2004 Re: Rendziaczek na porodówce! 25.11.04, 09:34 Trzymam kciuki zeby porod Rendziaczka naprawde trwal 5 minut . Jestem cala w ciarkach i podniecona - drugi forumowy niemowlaczek moze nawet juz sie urodzil. Pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na dalsze wiadomosci. Carina Odpowiedz Link
lemone Re: Rendziaczek na porodówce! 25.11.04, 09:20 i jak? i jak? Gosiu, wiesz juz cos????? Odpowiedz Link
aska1972 Re: Rendziaczek na porodówce! 25.11.04, 09:32 Też trzymam kciuki i czekam na wieści )) Odpowiedz Link
zonka9 Wiecie juz cos?? 25.11.04, 09:39 Ojej ))))))))))))))))))))) Dziewczyny, tak bardzo trzymam kciuki, tak bardzo modle sie, zeby bylo wszystko ok.Bedzie.Prosze, jak ktoras cos wie, niech szybcitko napisze. Czekamy razem z Maciusiem na wiadomosci!!!! Odpowiedz Link
malomi jeszcze nic nie wiem 25.11.04, 09:53 Narazie nie chce dzwonić, bo biedaczynka może jeszcze się męczyć. Wysyłam smski i czekam na jakieś info. Odpowiedz Link
annjan Re: Rendziaczek na porodówce! 25.11.04, 11:15 Ale fajnie ) Przybywa zdrowych dzieciaczków ! Trzymam kciuki i czekam na info żeby pogratulować świeżo upieczonej Mamusi )) Odpowiedz Link
perissa Re: Rendziaczek na porodówce! 25.11.04, 11:49 Mam "gęsią skórkę" - słowo!! Przypomina mi się każda chwila sprzed trzech lat... Jak to było, co czułam, i że teraz być może Aga czuje to samo... Chciałabym wirtualnie jej pomóc ))) O jakieś wieści proszę!!! Perissa (nie mogę wysiedzieć w krześle przed komputerem). Odpowiedz Link
misiabella Re: Rendziaczek na porodówce! 25.11.04, 12:22 Trzymam kciuki! Sto lat dla mamy i nowego bobaska! Odpowiedz Link
malomi już wiem:-) 25.11.04, 14:18 pryszedł na świat o 00.30, ma 54 cm i waży 3 kg 780g. Poród siłami natury w 39tc Ma piękne czarne włoski i cudownego buziaczka Jest grzeczny i cierpliwie wszystko znosi Aga czuje się dobrze, choć jeszcze słabo. Leżą sobie razem z synkiem i zachwycają sobą nawzajem. Jutro również chce iść ich odwiedzić, bo zostawiłam dzisiaj rodzinke samą, niech się sobą nacieszą Jeżeli chcecie coś Adze przekazać, piszcie, wydrukuje ten wątek i jej zaniose Odpowiedz Link
hop_angel Re: już wiem:-) 25.11.04, 14:39 Wow, nie mogę wyjść z podziwu tyle szczęścia naraz, Renadziaczku - Aguś - moc uścisków, gratuluję dorodnego synka jestem pod wrażenie, Ty, Rybka, ten wAtek jest super, ojej całuję was baqrdzo mocno i życzę rychłego powrotu do domu no i oczywiście zdania relacji - Hopek. Odpowiedz Link
lara_croft2 Re: już wiem:-) 25.11.04, 14:59 Aga gratulacje z całego serca !!! Moc buziaczków dla maluszka i ciebie !!! ps. Ja dalej na etapie starań, wrrr. Ale wierzę że i mi w końcu się uda. pa Odpowiedz Link
aska1972 Re: już wiem:-) 25.11.04, 15:05 Ogromne gratulacje!!!!! Posypały się nam zdrowe, dorodne dzieciaczki ))) Bardzo się cieszę, że wszystko ok. Pozdrawiam gorąco ))) Odpowiedz Link
carina2004 Re: już wiem:-) 25.11.04, 15:08 Moc usciskow dla Rendziaczka, ze lzami wzruszenia przesylam najserdeczniejsze gratulacje szczesliwym rodzicom! Carina Odpowiedz Link
franula Re: już wiem:-) 25.11.04, 15:34 czy urodzila na Starybkiwicza tak jak chciała? gratulacje! F Odpowiedz Link
franula Re: jednak na Żelaznej 25.11.04, 15:53 odesłali ją ze Starynkiewicza czy sama tam pojechała? Odpowiedz Link
malomi Re: jednak na Żelaznej 25.11.04, 21:35 Pojechała na badanie do swojej ginki i ta ją zatrzymała już w szpitalu. Za kilka godzin urodził się synek. Odpowiedz Link
aga_olivka Re: już wiem:-) 25.11.04, 18:20 Dołaczam się,strrrasznie sie cieszę,życzę zdrówka i wszystkiego dobrego!Aga,pamiętasz czarna sukienkę?Przekaż ją dalej na szczęście albo trzymaj dla następnego brzuszka Odpowiedz Link
moniao1 Re: już wiem:-) 25.11.04, 19:57 hip hip hurra!! pewnie rodzinka nie może się sobą nacieszyć i teraz nie wiadomo czego życzyć, jak wszyscy są happy ale...całej ekipie zdrówka życzę..tego nigdy za wiele i cuudownych chwil z malutkim Rendziaczkiem)) buziaki Odpowiedz Link
agnesm1 Gratulacje ;) 25.11.04, 20:07 Widze ze powoli bedzie trzeba powaznie pomyslec o zalozeniu forum partnerskiego dla tych ktore juz urodzily - przybywa Was w zastraszajacym tempie hehehe Zycze szybkiego powrotu do sil i wiele pociechy z Maluszka Agnesm i 29 tyg. Dominik Odpowiedz Link
daaisy1 Aguniu! 26.11.04, 00:50 Nawet nie wiesz...jak ogromnie się cieszę..widzisz teraz masz swojego maluszka, którego możesz przytulić, i kochać za ich dwoje Ściskam Cię serdecznie Edyta ps. widzisz jak ten czas szybko minął Odpowiedz Link
angieblue26 Re: Aguniu! 26.11.04, 08:28 Agus, trzymalam kciuki za Was, teraz ciesze sie razem z Toba Twoim Szczesciem. Niech Twoj maluszek rosnie zdrowo, a Ty szybko odzyskuj sily po wydaniu Go na swiat. Caluje was mocno, Ola Odpowiedz Link
perissa Re: Rendziaczek na porodówce! 26.11.04, 09:16 Aga !!! Całuję mocno!! Twój poród przypomniał mi każdą chwilę - i w trakcie i po. Tym bardziej, że są pewne podobieństwa Mój Adaś mierzył również 54cm (tylko ważył równo kilo mniej - 2700g) i urodził się o godzinie 00.55 Teraz jest cudownym trzylatkiem- wygadanym chłopczykiem ze złotymi lokami, wszędzie go pełno i budzi powszechny zachwyt Życzę Tobie z kolei takiego podobieństwa: niech Ci rośnie zdrowe, śliczne dziecko, a wszystkie naturalne kłopoty (związane z posiadaniem dziecka) są wyłącznie przejściowe Gratuluję z całego serca Perissa i 29 tyg. Artuś w brzuchu. Odpowiedz Link
j0204 Re: Rendziaczek na porodówce! 26.11.04, 09:33 Aga, bardzo, bardzo sie ciesze. Życzę wam teraz wszystkiego dobrego i jak najwięcej słonecznych i radosnych dni. Odpowiedz Link