Dodaj do ulubionych

chyba coś ruszyło :D

11.04.12, 10:14
jeszcze wczoraj narzekałam że wszystkie skurcze się wyciszyły (od ok. 2 tygodnie brzuch twardnieje mi RAZ dziennie albo wcale) a tu dziś już kilka razy stwardniał mi brzuch, córcia się jakoś uspokoiła, czasem zaboli mnie w pachwinach i aż do ud ciągnie... Boże, mam nadzieję ze to już objawy zbliżającego się porodu (w 38 tc jestem), tak bardzo bym chciała!!!!!! Jestem już tą ciążą tak strasznie zmęczona...
Obserwuj wątek
    • ichi51e2 Re: chyba coś ruszyło :D 11.04.12, 12:49
      (^_^)
      ech... ja tez sie nie moge doczekac... fajnie masz ze juz ci tak malo zostalo... i moze to juz dzis... albo pojutrze...no w najgorszym razie po-po jutrze... dobrze bedzie!
      • panna.sarabella Re: chyba coś ruszyło :D 11.04.12, 13:47
        aż tak szybko to chyba nie będzie, bo znowu sie skurcze wyciszyły, ale mam nadzieję ze urodzę przed 40 tc i cieszę się ze jednak jakieś tam skurcze były. Czekam na dalsze wink
        • masak-rua Re: chyba coś ruszyło :D 12.04.12, 00:27
          spokojnie smile
          jak jesteś w 38 tc to jeszcze max miesiąc przed Tobą i będziesz tulić maleństwo smile
          Powodzenia!
          • panna.sarabella Re: chyba coś ruszyło :D 12.04.12, 11:36
            toś mnie pocieszyła wink ja nie wiem czy dam radę wytrzymać jeszcze miesiąc!!! Ja juz nie daję rady...
    • magdus-ia Re: chyba coś ruszyło :D 12.04.12, 11:42
      powodzenia smile
    • sommerrrzeit.33 Re: chyba coś ruszyło :D 12.04.12, 13:11
      A próbowałaś mycia okien, seksu i chodzenia po schodach? wink
      • panna.sarabella Re: chyba coś ruszyło :D 13.04.12, 08:27
        chodzenie po schodach strasznie mnie meczy, ale i tak łażę codziennie - mieszkam na 3 pietrze, staram się wychodzić kilka razy dziennie po coś.
        Seks - ja po prostu nie potrafię już teraz wink jest mi zwyczajnie za ciasno, żadnej wilgotności (nawet żele nie pomagają) i w każdej pozycji mi niewygodnie.

Mycie okien - trochę się boję, bo muszę łazić po drabince, a w dodatku mam lęk wysokości wink

Dzis próbuję jeszcze mycia podłóg, a jutro zabieram sie za olejek rycynowy big_grin
        • ula_krak29 Re: chyba coś ruszyło :D 13.04.12, 11:55
          A o co chodzi z tym olejkiem rycynowym? czy to w jakiś sposób przyspiesza poród? bo wiem że wysiłek fizyczny tak szczególnie to bieganie po schodach...
          • goniam333 Re: chyba coś ruszyło :D 13.04.12, 12:27
            tak olejek pomaga. Moja kolezanka po dobie od olejku urodzila smile moja lekarka go bardzo poleca...
          • ichi51e2 Re: chyba coś ruszyło :D 13.04.12, 13:09
            tez taniec do upadlego podobno dziala ;p rob impreze i ruszaj w tango wink)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka