i.n.f.i.n.i.t.y 15.08.04, 11:15 Mam termin na 25 stycznia i jestem bardzo ciekawa czy są tu również jakies styczniowe mamusie? Dziewczyny jak sie czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocianna Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 15.08.04, 12:43 Jest nas mnóstwo na forum "w oczekiwaniu" Zapraszam tam, bo ten wątek pewnie tez tam zostanie przeniesiony Odpowiedz Link Zgłoś
irazone Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 15.08.04, 12:46 termin wspaniały ) sama się urodziłam 25.01 więc życzę maluszkowi terminowego przyjścia na świat i dużo zdrówka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kate3 Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 15.08.04, 20:43 Witaj! Ja tez mam termin na 25 stycznia Juz wiem, ze bede miala chlopczyka - na ostatnim badaniu usg lekarz nie mial watpliwosci Ogolnie czuje sie dobrze (poza lekkim krawieniem z nosa i, zadkimi co prawda, omdleniami), ale kompletnie nie wiem jak czuje sie moje Malenstwo, bo Jego ruchow jeszcze nie czuje Ale wsluchuje sie w swoje cialo z cala uwaga i moze pewnego dnia wreszcie mnie Maly kopnie Brzuszka nie mam jeszcze duzego - moze dlatego, ze jestem raczej osoba "przy kosci" i Maly ma troche miejsca, zeby sie gdzies w zakamarku mojego brzuszka schowac Ogolnie przytylam juz 4 kg i nie wiem czy mam sie tym cieszyc czy plakac, bo boje sie tych dodatkowych kilogramow okropnie. No ale walke z nimi zaczne w styczniu jak juz sie Maluch urodzi Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_kiki Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 16.08.04, 12:50 Witajcie. Ja mam termin między 21.01 a 28.01. Czuję się świetnie. Maluszek od czasu do czasu delikatnie się poruszy )) Brzuszek mini, mimo że jestem szczupła. Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
abjankowska Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 16.08.04, 17:30 Witajcie! Ja mam termin na 31. stycznia, czuję się bardzo dobrze, brzuszek generalnie malutki, tylko jak się najem to rośnie. Czasem mi tochę słabo, ale poza tym wszystko OK. Maleństwo jeszcze niestety się nie rusza, a ja nie mogę doczekać się pierwszego kopniaka. Na razie przytyłam jedynie 2 kg, ale to pewnie zasługa tego, że ani nie jem słodyczy, ani nie mam specjalnych zachcianek i apetyt też normalny - jak przed ciążą. Jestem z Wrocławia, więc zachęcam mamy z mojego miasta do wymiany opinii na temat lekarzy, szpitali itp. Pozdrawiam wszystkie oczekujące! Aga Odpowiedz Link Zgłoś
dobroteczka Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 16.08.04, 19:49 Witajcie Kochaniutkie , ja mam na 30.01 . Z niecierpliwoscia czekam na pierwsze kopniaczki bo przelewanie czy przekrecnie juz czuje. Tez jest mi slabo wiec sie "oszczedzam" nie pracuje od dwoch m- cy ,czesto zagladam na forum. Sciskam wszystkie styczniowe "brzuszki". Odpowiedz Link Zgłoś
ila1974 Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 16.08.04, 20:47 ja mam termin na 25 stycznia! Odpowiedz Link Zgłoś
weeneeth Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 17.08.04, 10:43 Hej ja mam termin na 31 stycznia, czuje sie bardzo dobrze, własciwie, to czasem śmieję się , że gdyby nie pokaźny i stale rosnący brzuszek to nie czułabym, że jestem w ciąży Przytyłam niewiele, ok.1,5 kg choć jestem raczej szczupła ale wszystko poszło w brzuszek i musiałam już kupić sukienkę ciążową Maluszka jeszcze nie czuję...czasem mi się wydaje, że to już ale chyba jeszcze nie...nie mogę się już doczekać... pozdrawiam Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 18.08.04, 17:40 A ja mam termin na 2 stycznia!!! Jeszcze niewiem czy chłopczyk czy dziewczynka.Ale sama niewiem czy będę chciała wiedzieć. Od 11 sierpnia czuję ruchy!!!!!!! Pozdrawiam. Ewunia Odpowiedz Link Zgłoś