Dodaj do ulubionych

CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE?

15.08.04, 11:15
Mam termin na 25 stycznia i jestem bardzo ciekawa czy są tu również jakies
styczniowe mamusie? Dziewczyny jak sie czujecie?
Obserwuj wątek
    • kocianna Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 15.08.04, 12:43
      Jest nas mnóstwo na forum "w oczekiwaniu" smile Zapraszam tam, bo ten wątek pewnie
      tez tam zostanie przeniesiony smile
      • irazone Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 15.08.04, 12:46
        termin wspaniały smile) sama się urodziłam 25.01 więc życzę maluszkowi terminowego
        przyjścia na świat i dużo zdrówka!!!!!!!!
    • kate3 Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 15.08.04, 20:43
      Witaj! Ja tez mam termin na 25 styczniasmile Juz wiem, ze bede miala chlopczyka -
      na ostatnim badaniu usg lekarz nie mial watpliwoscismile Ogolnie czuje sie dobrze
      (poza lekkim krawieniem z nosa i, zadkimi co prawda, omdleniami), ale
      kompletnie nie wiem jak czuje sie moje Malenstwo, bo Jego ruchow jeszcze nie
      czujesad Ale wsluchuje sie w swoje cialo z cala uwaga i moze pewnego dnia
      wreszcie mnie Maly kopniesmile Brzuszka nie mam jeszcze duzego - moze dlatego, ze
      jestem raczej osoba "przy kosci" i Maly ma troche miejsca, zeby sie gdzies w
      zakamarku mojego brzuszka schowacsmile Ogolnie przytylam juz 4 kg i nie wiem czy
      mam sie tym cieszyc czy plakac, bo boje sie tych dodatkowych kilogramow
      okropnie. No ale walke z nimi zaczne w styczniu jak juz sie Maluch urodzismile
      Pozdrawiam serdecznie!!!
    • k_kiki Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 16.08.04, 12:50
      Witajcie. Ja mam termin między 21.01 a 28.01. Czuję się świetnie. Maluszek od
      czasu do czasu delikatnie się poruszy smile)) Brzuszek mini, mimo że jestem
      szczupła. Pozdrawiam
      K
    • abjankowska Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 16.08.04, 17:30
      Witajcie!
      Ja mam termin na 31. stycznia, czuję się bardzo dobrze, brzuszek generalnie
      malutki, tylko jak się najem to rośnie. Czasem mi tochę słabo, ale poza tym
      wszystko OK. Maleństwo jeszcze niestety się nie rusza, a ja nie mogę doczekać
      się pierwszego kopniaka. Na razie przytyłam jedynie 2 kg, ale to pewnie zasługa
      tego, że ani nie jem słodyczy, ani nie mam specjalnych zachcianek i apetyt też
      normalny - jak przed ciążą. Jestem z Wrocławia, więc zachęcam mamy z mojego
      miasta do wymiany opinii na temat lekarzy, szpitali itp.
      Pozdrawiam wszystkie oczekujące!
      Aga
    • dobroteczka Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 16.08.04, 19:49
      Witajcie Kochaniutkie , ja mam na 30.01 .
      Z niecierpliwoscia czekam na pierwsze kopniaczki bo przelewanie czy przekrecnie
      juz czuje. Tez jest mi slabo wiec sie "oszczedzam" nie pracuje od dwoch m-
      cy ,czesto zagladam na forum. Sciskam wszystkie styczniowe "brzuszki".
    • ila1974 Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 16.08.04, 20:47
      ja mam termin na 25 stycznia!
      • weeneeth Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 17.08.04, 10:43
        Hej

ja mam termin na 31 stycznia, czuje sie bardzo dobrze, własciwie, to czasem
        śmieję się , że gdyby nie pokaźny i stale rosnący brzuszek to nie czułabym, że
        jestem w ciążysmile Przytyłam niewiele, ok.1,5 kg choć jestem raczej szczupła ale
        wszystko poszło w brzuszek i musiałam już kupić sukienkę ciążowąsmile Maluszka
        jeszcze nie czuję...czasem mi się wydaje, że to już ale chyba jeszcze nie...nie
        mogę się już doczekać...

pozdrawiam
        Sabina
    • ekaczmarczyk Re: CZY SĄ JAKIEŚ PRZYSZŁE STYCZNIOWE MAMUSIE? 18.08.04, 17:40
      A ja mam termin na 2 stycznia!!! Jeszcze niewiem czy chłopczyk czy
      dziewczynka.Ale sama niewiem czy będę chciała wiedzieć. Od 11 sierpnia czuję
      ruchy!!!!!!! Pozdrawiam. Ewunia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka