pikaczkot 29.09.04, 15:50 Ja ma termin na 2 kwietnia 2005 i jestem z Wrocławia. Czy są tu inne przyszłe mamy z tego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natusik Re: Termin marzec/kwiecień 2005- Wrocław 02.10.04, 16:17 Cześć, ja też jestem z Wrocławia, ale mam termin na 24lutego. Gdzie planujesz rodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
martap10 Re: Termin marzec/kwiecień 2005- Wrocław 02.10.04, 21:49 Hej, Dziewczyny!Też jestem z Wroclawia, mam termin na 12 lutego, chce rodzic na Brochowie. Pozdrawiam, Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 02.10.04, 18:09 hej, ja jestem z wrocławia, ale termina mam na 27 grudnia. gdzie będziecie rodzić i do jakiego lekarza chodzicie? ja zamierzam rodzić na klinikach na chałbińskiego. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
natusik Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 07.10.04, 16:05 krabe, jeśli będziesz rodzić w klinikach-napisz, jak było, bo też nastawiam się na ten szpital, bo bardzo chcę rodzić w wodzie, już byłam z mężem na porodówce (oglądaliśmy) i nam się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
bieke Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 04.10.04, 08:38 Ja też jestem z Wrocławia, termin na 1 maja . Myslałam o Dyrekcyjnej.. Odpowiedz Link Zgłoś
erinka Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 04.10.04, 10:41 czesc a ja na 6 stycznia i mysle o kamienskiego Odpowiedz Link Zgłoś
white_calla Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 04.10.04, 13:43 Hej, ja nie marzec tylko luty. Nie zastanawiam sie jeszcze nad szpitalem, wogole wyluzowana jestem... Napiszcie jak sie czujecie i czy to wasze piersze dzidzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pikaczkot Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 05.10.04, 17:38 Tak to moja pirwsza dzidzia i choć się bardzo cieszę, to czuję sie tak sobie. Ciągłe zmęczenie, spadek nastroju i nudności. Nie podobają mi się wrocławskie szpitale i chciałabym rodzić w Trzebnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
white_calla Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 06.10.04, 12:09 Ja bylam w szpitalu w Trzebnicy tak zeby poogladac i pogadac.Tez bralam ich pod uwage i rozmawialam tam z polozna. Niestety mialam wrazenie, ze jak nie jestes u jakis ich lekarzy to nie za dobrze. Moge sie mylic oczywiscie bo to tylko wrazenie bylo ale juz nie biore trzebnicy pod uwage. Zreszta pewnie tak jest w kazdym szpitalu... Odpowiedz Link Zgłoś
pikaczkot Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 06.10.04, 17:46 Niestety tak jest w każdym szpitalu. O Trzebnicy pisano kiedyś na tym fotum i to bardzo pozytywnie, dlatego myślę o nim, jeżeli oczywiście będzie czas i zdążę dojechać. Przyszłaś pooglądać tak poprostu czy umawiałaś się wczesniej, że będziesz u nich z wizytą? Odpowiedz Link Zgłoś
white_calla Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 07.10.04, 11:06 Ja pojechalam z kolezanka, ktora tam rodzila i znala lekarza. Rzeczywiscie oddzial jest czysty, ladny a babki bardzo mile. Odleglosc mnie odstrasza bo z centrum jechalam tam 40 minut a jeszcze te ciezarowki na drodze blokuja... Moja kolezanka poleca rekami i nogami, rodzila tam dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
natusik Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 07.10.04, 16:28 Pomóżcie mi znaleźć dobre USG we Wrocławiu, bo jestem w 21tyg. i najwyższy czas na porządne zbadanie dzidziusia. Czekam na pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
enya26 Re: Termin marzec/kwiecień - Wrocław 07.10.04, 22:15 Hej,ja mam termin na 3 kwietnia,bardzo blsko Ciebie.Chodze do Jarosza,b.polecam jego i sprzęt usg.on zna się b.dobrze. Rodzić prawdopodobnie będe na kamieńskiego.Bratowa sobie b.chwaliła.Zastanawiam się nad porodem w wodzie,ale odradzano mi to. Pozdrawiam mamuski z Wrocka!!! Odpowiedz Link Zgłoś