Dodaj do ulubionych

WAZNE-GINEKOLOG

08.11.04, 16:55
Szukam dobrego ginekologa (który poprowadzi moją ciążę), najchętniej z okolic
Pragi, Gocławia, pomóżcie bo musze iść pilnie na wizytę
Obserwuj wątek
    • marcik26 Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 11:47
      podciągam temat
      • dorota0510 Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 11:49
        dr. Dutkiewicz z przychodni Abrachama.
        Bardzo dobry lekarz ale cieżko sie do niego dostać. Jeśli jesteś w ciązy to
        może się uda
        • marcik26 Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 11:56
          a jakieś namiary?telefon do przychodni? byłabym bardzo wdzięczna
          • sylraf Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 15:36
            ja z drugiej beczki: gorąco odradzam jedynego gina z przychodni na
            Sygietyńskiego. Nie można się po nim spodziewać ani zainteresowania, ani badań
            ginekologicznych /wysłuchania tętna dziecka, ani nawet skierowań na krew/mocz.
            Mi do tej pory udało sie załapać chyba na 2 skierowania na mocz, i 1 lub 2 na
            krew. Wizyty co miesiąc, polegające na tym, że słyszę: "o, każda cieżarna rzyga,
            i każda ma anemię" (to cytat). inny cytat: "jeśli moze Pani jeść tylko banany,
            to niech je pani wpier**la jak małpa"
            telefon na ul. Abrahama 16, mam tylko ogólny ale tam cie pewnie przełączą: 671
            24 71. Chyba o tej przychodni mowa, nie znam innej na Abrahama.
          • anettab Re: WAZNE-GINEKOLOG - dr Dutkiewicz, Abrahama 09.11.04, 15:48
            671-23-08, najlepiej jednak udać się osobiście do przychodni i wejśc do
            gabinetu położnej (b.sympatyczna), a ona na pewno znajdzie do niego wolny
            termin. Oprócz tego przyjmuje 2 razy w tyg. prywatnie w godz, wieczornych w
            gabinecie, ale nie sądzę, aby takie wiztyty były konieczne. Pozdrawiam, Aneta
    • dorota0510 Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 16:10
      671 23 08, czy są moze pacjentki dr. Dutkiewicza, czy Wy również jestescie
      zadowolone z opieki tego lekarza, no moze oprócz braki kontaktu w błahych
      sprawach.

Pozdrawiam
      • anettab Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 16:46
        Jestem zadowoloną pacjentką dr Dutkiewiczasmile Dokładny, zleca wszystkie badania,
        nie tylko te z niezbędnego minimum, poza tym chyba najlepiej o nim świadczy
        liczba jego pacjentek, często długoletnich. Na ul. Saskiej w przychodni robi
        również USG - długie terminy oczekiwań, tak więc najlepiej zapisać się
        wcześniej nie mając jeszcze skierowania ( a wiadomo w których miesiącach robi
        się USG). Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka