marcik26 08.11.04, 16:55 Szukam dobrego ginekologa (który poprowadzi moją ciążę), najchętniej z okolic Pragi, Gocławia, pomóżcie bo musze iść pilnie na wizytę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota0510 Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 11:49 dr. Dutkiewicz z przychodni Abrachama. Bardzo dobry lekarz ale cieżko sie do niego dostać. Jeśli jesteś w ciązy to może się uda Odpowiedz Link Zgłoś
marcik26 Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 11:56 a jakieś namiary?telefon do przychodni? byłabym bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
sylraf Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 15:36 ja z drugiej beczki: gorąco odradzam jedynego gina z przychodni na Sygietyńskiego. Nie można się po nim spodziewać ani zainteresowania, ani badań ginekologicznych /wysłuchania tętna dziecka, ani nawet skierowań na krew/mocz. Mi do tej pory udało sie załapać chyba na 2 skierowania na mocz, i 1 lub 2 na krew. Wizyty co miesiąc, polegające na tym, że słyszę: "o, każda cieżarna rzyga, i każda ma anemię" (to cytat). inny cytat: "jeśli moze Pani jeść tylko banany, to niech je pani wpier**la jak małpa" telefon na ul. Abrahama 16, mam tylko ogólny ale tam cie pewnie przełączą: 671 24 71. Chyba o tej przychodni mowa, nie znam innej na Abrahama. Odpowiedz Link Zgłoś
anettab Re: WAZNE-GINEKOLOG - dr Dutkiewicz, Abrahama 09.11.04, 15:48 671-23-08, najlepiej jednak udać się osobiście do przychodni i wejśc do gabinetu położnej (b.sympatyczna), a ona na pewno znajdzie do niego wolny termin. Oprócz tego przyjmuje 2 razy w tyg. prywatnie w godz, wieczornych w gabinecie, ale nie sądzę, aby takie wiztyty były konieczne. Pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
dorota0510 Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 16:10 671 23 08, czy są moze pacjentki dr. Dutkiewicza, czy Wy również jestescie zadowolone z opieki tego lekarza, no moze oprócz braki kontaktu w błahych sprawach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anettab Re: WAZNE-GINEKOLOG 09.11.04, 16:46 Jestem zadowoloną pacjentką dr Dutkiewicza Dokładny, zleca wszystkie badania, nie tylko te z niezbędnego minimum, poza tym chyba najlepiej o nim świadczy liczba jego pacjentek, często długoletnich. Na ul. Saskiej w przychodni robi również USG - długie terminy oczekiwań, tak więc najlepiej zapisać się wcześniej nie mając jeszcze skierowania ( a wiadomo w których miesiącach robi się USG). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś