story2 12.01.05, 09:17 Mam pytanie - Czy mogę wykonać test ciążowy przed terminem spodziewanej miesiączki? Strasznie jestem niecierpliwa i chciałabym już wiedzieć czy jestem w ciąży Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: kiedy test? 12.01.05, 09:19 mozna, pod warunkiem, ze jestes minimum 10 dni po owulacji. ja poczekałabym jednak więcej, bo przed terminem może nie wyjść. miałam tak, a potem w terminie @ okazało się, że to jednak ciąża. jesli juz musisz koniecznie testowac przed terminem to może oznacz w laboratorium hcg. jest pewniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: kiedy test? 12.01.05, 09:20 oczywiscie ze mozesz, ale nie ma to najmniejszego sensu. W pierwszej ciazy- dwa testy (te co niby sie robi 6 dni po zaplodnieniu) zrobione przed miesiaczka wyszly ujemne a trzeci zrobiony 4 dni po miesiaczce wyszedl dodatni, obecnie druga ciaza , pierwszy test ujemny, po miesiaczce dodatni Odpowiedz Link Zgłoś
martiks Re: kiedy test? 12.01.05, 11:17 Witaj Ja zrobiłam test Quick vue na 2 dni przed spodziewana @ i wyszedł. Kreska była co prawda bladziudka ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś