08.02.05, 12:32
czy wy tez macie cialo jak dobrze wyrobione ciasto???
fujjj...paskudne, takie lejace, a przytym przytylam ok 10 kg, wiec chyyba nie
tak duzo?
co to bedzie potem?czy ostre cwiczenie pomoze?
Obserwuj wątek
    • lily23 Re: marcowki 08.02.05, 18:09
      codziennie zadaje sobie pytanie jak ja wleze w moje ciuchy po porodzie.sad
    • hannamay Re: marcowki 08.02.05, 18:23
      ja mam juz 111 cm - a moze juz nawet wiecej - czasami zastanawiam sie czy aby
      napewno mieszkala tam jedna, malenka dziewczynka smile przytulam duzo duzo wiecej
      niz 10kg smile)) pomimo iz niemal codziennie mam zajecia to joga to silownia to
      szybki marsz ( teraz coraz wolniejszy) i czasami wieczorem nadchodza te malenkie
      chwile depresji, kiedy to lubie wyplakac sie mojemu mezowi smile i pozalic ze
      jestem taka wielka jak hipopotam smile

Z drugiej zas strony wiem, ze po porodzie strace wiekszosc zbednych kg i poworce
      do mojej formy wczesniej czy pozniej smile

Ciesze sie natomiast ze niemal nic mnie nie boli, nie mam dolegliwosci poznej
      ciazy, jestem aktywna caly czas i czuje sie tak doskonale i pieknie pomimo
      ciezaru jaki nosze wink))

pozdrawiam wszystkie marcowki smile

jeszce tylko 4 tyg pozostaly a moze i mniej smile))
    • iwka901 Re: marcowki 08.02.05, 18:55
      taaaaaa, zwłaszcza udka i pośladki, przytyłam 12,5 kg, ale połowa na pewno jest
      właśnie tam... bleeeeee, nie mogę patrzeć. Ponad pół roku przed ciążą walczyłam
      o jędrne udka i pupę ćwiczeniami i dietą. Udało się, a w ciąży wszystko
      przepadło, cellullitis wrócił przeogromny...
      Za ćwiczenia nóg już się powoli zabieram i odstawiam słodycze od jutra.
      • mania3 Re: marcowki 08.02.05, 19:04
        Czy wy też tak tyjecie pod koniec ciąży?Ja tak dobrze się trzymałam.Do 29tc
        przytyłam tylko 6kg po czym przez następne 6 tygodni następne 6! Jak to
        możliwe???
      • zonka3 Re: marcowki 08.02.05, 19:20
        iwka jak cwiczysz teraz nogi?
        a pupe? tez mozna?
        34t.
    • susanka Re: marcowki 08.02.05, 19:22
      ech, coz....ja am do przodu z 11 kilo, niby nie wiele, termin na polowe marca, a
      cialo...coz....z utesknieniem patrze na moje spodniczki..szpileczki i lza sie w
      oku kreci. Niby duzo nie przytylam, a jednak uda i posladki mimo spacerow i
      aktywnosci pozostawiaja wiele do zyczenia..jedna wielka
      galareta,,,feee....pociesza mnie fakt, ze kolezanki duzo wiecej przytyly a juz 3
      miesiace po porodzie byly szczuplejsze niz przed ciaza i wygladaly super smile mam
      nadzieje ze do lata wyrobie sie z forma smile a teraz ide cos przekasic ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka