maria34 09.03.05, 11:51 Witajcie) Czy ktoras zwas moze wie jakiego rodzaju papmersy trzeba kupic dziecku-(noworodkowi)- na początek- są podobno takie z wycięciem na pempek ale nie wiem jak one maja dokladnie oznakowanie? Pozdrawiam Maria 31 tydzień Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katklos Re: Pampersy 09.03.05, 11:56 Pampers Newborn - sa naprawdę dobre, chłona wodniste kupki, ktorych jest sporo. Nie mają wyciecia ma pępek, ale czy takowe jest w oóle potrzebne?? My nie mieliśmy wycięcia i wszytsko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
maria34 Re: Pampersy 09.03.05, 12:02 maria34 napisała: > Witajcie) > Czy ktoras zwas moze wie jakiego rodzaju papmersy trzeba kupic > dziecku-(noworodkowi)- na początek- są podobno takie z wycięciem na pempek ale > nie wiem jak one maja dokladnie oznakowanie? > Pozdrawiam > Maria 31 tydzień Witaj dziekuje za odpowiedz- a napisz mi jeszcze w jakiej sa cenie-i do jakiego czasu dziecku starczają- czy one sa oznaczone w zaleznosci od wagi dziecka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Pampersy 09.03.05, 12:07 Zgadzam się z koleżanką z postu powyżej. Pampersy Newborn, bez żadnego wycięcia są jak najbardziej w porządku. Wagowo mają oznaczenie chyab do 5 kilo. Mój synek uzywał ich przez 4 tygodnie, potem przeszliśmy na wieksze. Pozdr, Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
mama.misia Re: Pampersy 09.03.05, 12:19 Te z wycięciem to Fixes, ale tak jak pisały moje poprzedniczki są zbędne. Ja też używałam Pamper newborn i byłam bardzo zadowolona (lepsze nawet jak huggies). Opakowanie chyba 80 szt. kosztuje koło 30 zł. A na ile starczą sama zobaczysz bo każda dzidzia rośnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
allyb Re: Pampersy 09.03.05, 12:31 a ja kupilam takie pampers newborn 2-5 kg 44 sztuki za ok. 25zl!!! i tanszych nie widzialam niz w granicach 24-26 zl za takie opakowanie. moze mialas szczescie i trafilas na jakas promocje! pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś