jadwiga_r 15.04.05, 18:04 Niektóre Panie mają doświadczenie w używaniu glukometra. Jakiej firmy polecacie, istotna cena i miarodajne wyniki. Gdzie można kupić najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakw Re: Glukometr 15.04.05, 19:40 Mam wypożyczony z poradni na Karowej. MediSense Precision Q-I-D - tak jest na nim napisane. Z innymi glukometrami nie miałam do czynienia, nie mam też pojęcia, ile kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: Glukometr 15.04.05, 19:41 Ja też pożyczałam na Karowej. 3 lata temu można było kupić glukometr za jakieś 200zł z groszami. Myślę, że na sam okres ciąży to trochę drogo. A z reguły przy poradniach cukrzycowych dla ciężarnych działają wypożyczalnie. --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
aagulek Re: Glukometr 15.04.05, 20:40 witam, tez mam ten firmy abott, kupilam, zamowila mi lekarka ze Starynkiewicza, zaplacilam okolo 150 zl razem z nakluwaczem, wejdz na strone firmy pewnie mozna sprawdzic gdzie mozna kupic albo do nich zadzwon, pozdrawiam,Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś