Dodaj do ulubionych

Opadający brzuch

28.06.05, 13:23
dziewczyny pomóżcie!!
Ile przed porodem opada brzuch. Ja słyszałam, że od 2 do 4 tygodni. Ja jestem
w 32 tygodniu i już mi opadł, obawiam się, ze to za szybko
Obserwuj wątek
    • malgosia_30 Re: Opadający brzuch 28.06.05, 13:27
      Jestem w 35 tc i obnizyl mi sie 3 dni temu towarzyszly temu bolo/skorcze przez
      2 godziny co 3 minuty.i corcia jest pieterko nizej wink) Najlepeij zapytaj
      lekarza ale to chyba nic takiego - moze dane Ci bedzie urodzic wczesniej. ale
      polecam lezec wiecej bo to troche za wczesnie. trzymaj sie papa
      • wwmar Re: Opadający brzuch 28.06.05, 13:30
        dzięki bardzo! Właśnie zapisałam się dzisiaj na usg, mnie też bolał brzuch, ale
        cały czas chodzę do pracy - może za dużo ruchu, a może moja córeczka już też
        chce poznać świat zewnętrznysmile
        • malgosia_30 Re: Opadający brzuch 28.06.05, 13:36
          Jezeli mozesz sobie pozwolic na wiecej polegiwania to polecam ja od 8 mies.
          jestem na zwolnieniu odpoczelam psychicznie i fizycznie. a i tak dzien byl
          wypelniny nadrabianiem zaleglosci. Odwozenie przywozenie synka 11 letniego do
          szkoly troche czasu wiecej dla domu - spokojne spacery z psem. Oplacilo sie
          zycie zwolnilo o polowe i Oplacilo sie Synek juz na obozie mieszkanko
          doprowadzone do ladu obiadki na czas i ja mam satysfakcje z samej siebie. Bo
          niedlugo znowu na nic czasu nie bede miala. A w pracy i tak juz mowili idz juz
          odpoczac dlaczego nie idziesz??? W koncu poszlam -Polecam smile)
          • wwmar Re: Opadający brzuch 28.06.05, 13:41
            chyba masz rację - czas na odpoczynek, jeszcze zdążę się napracować i w domu i
            w pracysmile
    • skalnieta25 Re: Opadający brzuch 29.06.05, 11:35
      Ja mialam tak samo, 32 tydzien. Czytalam gdzies tu na forum ze moze sie brzunio
      obnizyc nawet 8 tygoni przed terminem i jest to w normiesmile U gina jeszcze nie
      bylam z ta kwestia, ale chyba nie ma sie czym martwicsmile
    • 1tuta Re: Opadający brzuch 29.06.05, 15:23
      Mój brzuch jest nisko chyba od połowy ciąży, bo wszyscy ciągle mnie straszyli,
      że wcześniej urodzę. To moja druga ciąża. Z pierwszą było tak samo, więc nie
      panikowałam. Teraz już 37 tydzień i nic. więc chyba taka moja uroda. ale na
      pewno warto przy okazji spytać lekarza. Pozdrawiam.
      Dorota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka