bulbulina 31.08.05, 13:41 zauwazylam dzisiaj ze strasznie sinieja mi nogi, nie bola nie dretwieja, ale sa sine. po jakims czasie przechodzi by za chwile znow wrocic.czy ktoras z was ma podobnie?(38tydz) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: sine nogi 31.08.05, 14:18 tak, od kilku dni. leze sobie z nogami w gorze. zyly nam siadaja w ciazy moja droga. w koncowce to przykra norma-to powiedzial gin po zbadaniu moich nog. wczoraj mialam nogi jak z drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
monika9710 Re: sine nogi 31.08.05, 14:33 a ja dzis poszłam w te opuchnięte nogi na wosk, nie spodziewałam sie a bolało jak cholera! na szczeście to ostani raz do porodu.(również 38tc) Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: sine nogi 31.08.05, 14:41 Mam doświadczenia nie tyle z opuchnietymi nogami ile z palcami rąk, po obudzeniu się są opuchniete, zesztywniałe i jaky wybite. Podobno norma bo stawy się rzchodzą. Z tym, że lekarz stwierdził, że gdyby były zsiniałe to lepiej się z nim skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś