strzalcia 16.12.05, 15:44 Dziewczyny Jestem w 7 tygodniu ciąży. lekarz zauwazul na usg 3 x wiekszego od dziecka - mięśniaka!!! Czy któras z was miala cos takiego? Jakie skutki? Napiszcie proszę, bo strasznie się martwię!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Mięśniak macicy 16.12.05, 15:52 Skutków nie ma żadnych. Też mam mięśniaka śródściennego,który obecnie zatrzymał się na wielkości 5 cm.Na początku ciąży rósł. Obecnie od dłuższego czau nie rośnie. Ja i dziecko mamy się dobrze. Teraz jestem w 29 t.c. Ciąży to nie zagraża. pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
strzalcia Re: Mięśniak macicy 16.12.05, 15:58 ufffff....troszkę mi lepiej...Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
valeria2 Re: Mięśniak macicy 16.12.05, 17:11 hej ja mam torbiel wielkosci 7 cm...podobno ona utrzymuje cała ciaze teraz.Byłam na usg w poniedziałek i widziałam zarodek w macicy czyli nie jest to ciaza pozamaciczna-tak lekarz myslał po 1 usg.Bolał mnie brzuch strasznie ale teraz bol minał wiec moze sie wchłania ta torbiel(ma to miejsce jak zacznie sie łozysko wytwarzac) Odpowiedz Link Zgłoś