Dodaj do ulubionych

CIĄŻA A SEX

04.01.06, 19:21
WITAJCIE PRZYSZŁE MAMUSIE MAM DO WAS MAŁE PYTANIE. JESTEM AKTUALNIE W 22/ 23
TYDZ. CIĄŻY I MAM OD PARU DNI WIELKĄ OCHOTĘ NA PRZYTULANIE I BLISKOŚC MOJEGO
MĘŻA , NIESTETY JEST TO CIĄŻA ZAGROŻONA (PESSAR I FENOTEROL)MOJA PANI DOKTOR
ZABRONIŁA MI WSPÓŁŻYCIA I OBOJE TO ROZUMIEMY, ALE CZASAMI TO MAM WIELKĄ
OCHOTĘ. NAPISZCIE MI CO WY CZUJECIE JAK SOBIE RADZICIE , JEST TO TAKIE
PODNOSZĄCE JAK CZŁOWIEK NIE JEST SAM Z JAKIMŚ TAM PROBLEMEM POZDRAWIAM
MAJÓWKI
Obserwuj wątek
    • dorianne.gray Re: CIĄŻA A SEX 04.01.06, 19:24
      Faktycznie musi Ci się chcieć, skoro tak krzyczysz wink
      Ja w tej chwili chciałabym, żeby mi się chciało, ale na szczęście mi się nie
      chce, bo też mam zabronione przez gina. Ciekawa jestem, jak to będzie później smile
    • ice-tea Re: CIĄŻA A SEX 04.01.06, 19:57
      Cześć! Ja co prawda nie mam takiego zakazu, ale zaczynam 28 tydzień ciąży
      bliźniaczej, mam żylaki na narządach płciowych, brzuch jak w ostatnim miesiącu
      i coraz bardziej sie stresuje kiedy zakończę ciążę i jak(wiadomo, że
      statystycznie jest to 34,35 tydz.).To wszystko powoduje, że pobudliwość mam
      niemal 0,przyjemność chyba jedną milionową z tego co potrafię mieć i tylko co
      jakiś czas próbujemy(co 5-7 dni),ale nie przypomina to sexu,czuję praktycznie
      ciągle ból,tylko się łudzę, że coś poczuję, a tak naprawdę to już od 2 miesięcy
      jest tak fatalnie,wcześniej minimalnie lepiej.Nie tylko Tobie jest źle, bo ja
      nie czuję się już jak kobieta,bo nic z tego nie wychodzi, w najlepszym razie
      bardzo późne pójście spać, bo długich,frustrujących mnie jeszcze bardziej
      próbach. I smutek.
      • grania_ja Re: CIĄŻA A SEX 04.01.06, 20:55
        ja na szczescie mam prawidłową ciąże, ale mi do 20 tc niechciało sie wogle sexu.
        zimna ryba i tyle. w przeciwieństwie do mojego mężulka- zmuszałam się do sexu,
        wczesniej uprawialiśmy bardzo dużo i tak było mało.
        zawsze wydawało mi sie, że co jak co to sexu bede chciała na potege. czytałam
        naawet, że niektóre kobiety zadręczają swoje partnera. a u mnie taka porażaka.
        po 20tc polepszyło się, nawet bywam napalona ale jest inaczej. nieprzezywam tego
        w taki sposób jak przed ciążą. uważam, że teraz mam mniej wartościowe odczucia
        niż wcześniej. mam nadzieje,że chwilowe, bo to moje i mojego męża hobby
    • joana.mz Re: CIĄŻA A SEX 04.01.06, 21:04
      Współczuję....
      Ja nie miałam ochoty przez parę tygodni jakoś w 6 mcu przez bóle brzucha i
      pachwin, myślałam że tak już mi zostanie do końca ciąży, ale teraz mam coraz
      większą i coraz większą mi to sprawia przyjemność.
      Jeśli nie powinniście to trzeba przestrzegać zaleceń - obijecie sobie po
      wszystkim. Pozdr.
    • jaonna1 Re: CIĄŻA A SEX 04.01.06, 21:43
      ja również mam zakaz seksu, jestem w 6mc i biore fenoterol zagrożona jestem
      przedwczesnym porodem. nie ukrywam jest nam ciężko zwłaszcza mężowi, tylko jak
      sobie radzić z snami-i tak sie budze wtedy z twardym brzuszkiem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka