ikaes 24.04.06, 15:02 Dziewczyny, proszę nie zakładajcie tu wątków o imionach, jest specjalne forum na prywatnych "Wszystko o imionach" i tam znajdziecie dużo porad na ten temat. Wydaje mi się, że to forum ma służyć czemu innemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:03 tobie to konkretnie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
asiakal Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:05 Tak, mnie też to przeszkadza! To jest forum tematyczne więc po co je zaśmiecać bzdetami z "innej beczki"? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:08 z jakiej beczki? forum tematyczne nie znam ani jednej cięzarówki, ktorej by temat imienia dla oczekiwanego potomka nie dotyczył w stopniu mniejszym niż zgaga albo zaparcia na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
asiakal Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:12 Nie uważasz że to idiotyczne pytać czy się podoba takie imię czy siakie? No to czemu nikt nie pyta czy ładne są śpioszki niebieskie czy zielone albo czy kupić czapeczkę z misiem czy z myszką? Kupujesz dla swojego dziecka to co się Tobie podoba i tak samo jest z imieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:20 nie, jak tak nie uwazam o imionach mozna dyskutowac godzinami co do zakupow, to nie jest takie proste ze kazdy kupuje co lubi nikogo nie dziwia pytania o mokre chusteczki na przyklad - zasadniczo takie same o papmersach napisano cale tomy na tym forum o smoczkach podgrzewaczach czy kaftanach nie wspominając a tak wazna rzecz jak imie nie moze byc obgadana? dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:25 Od tego, żeby pogadać o imionach jest właśnie forum Wszystko o imionach - też dla ciężarówek, najpierw na nie zajrzyj, a potem się wypowiadaj. A to forum dotyczy problemów związanych z przebiegiem ciąży. A teraz odpowiedź na Twoje pytanie: tak, przeszkadzają mi wątki o imionach. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:28 ikaes napisała: > Od tego, żeby pogadać o imionach jest właśnie forum Wszystko o imionach - też > dla ciężarówek, najpierw na nie zajrzyj, a potem się wypowiadaj. a ja swietnie znam to forum i lubie bardzo tyle, ze to forum prywatne a nie podforum ciązy i porodu moze to tez wyjscie dla ciebie - zalozyc prywatne i tam sie rzadzic kto, kiedy i o czym ma sie wypowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:44 tak chyba najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:11 nie rozumiem, czemu mialoby to przeszkodzic, ale jesli chodzi o mnie to nie ma sprawy-wiecej i tak juz nie zamierzalam tematu imienia poruszac. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
danuskad1 Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:55 Oj mamuśki nie stresujcie się. jak komuś sie nie podoba jakiś temat, to poprostu nie otwierajcie takich postów i nie ma problemu. Więcej luzu, forum ma byc dla nas przyjemnościa i po co się zastanawiać 10 razy czy zacząć jakiś wątek czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Imiona - formu "Wszystko o imionach" 24.04.06, 15:57 o wlasnie danuska do kazdego tematu znajadzie sie chetny rozmowca i naprawde nie musza to byc wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś