aska2444 19.05.06, 12:26 Mam do was pytankoCzy miala ktoras z was tak ze bolalo ja podbrzusze tak jak na okres a okresu nie dostala tylko sie dowiedziala ze jest w ciazy??Jak tak to kiedy was to bolalo tzn ile dni przed niedoszla miesiaczka.Z gory dzieku za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benignusia Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 12:41 ja tak miałam!!!i dlatego zwlekałam ze zrobieniem testu bo przecież bolało mnie jak na okres....teraz moja córeczka leży sobie w łóżeczku i dziś kończy trzy tygodnie...)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiunia11 Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 13:06 mnie brzuch bolał jak na miesiączkę kilka dni przed jej plananym wystąpieniu i pobolewał mnie tak przez ok 2 tyg.W między czasie zrobiłam dwa testy i oba wyszły negatywnie.Mocno się zdziwiłam i bardzo ucieszyłam jak lekarz mi powiedział że to 5 tydz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ola_225 Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 13:10 Ja tak miałam. A potem jeszcze miewałam takie bóle przez I trymestr, a nawet troche dłużej. A to dlatego że najpierw zarodek się zagnieżdża, a potem macica się rozrasta, dlatego odczuwa się te bóle. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2444 Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 13:12 Ja mam wlasnie taki problem ze od czasu do czasu mnie zaboli podbrzusze.Ostatnio nawet lewy jajnik mnie torche bolal.Od paru dni tez dziwnie boli mnie brzuch tzn pod prawa piersia i to taki dziwny bolco myslicie??I piersi mnie bola ale to tylko sutki Odpowiedz Link Zgłoś
wandana Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 15:33 Ja tak właśnie miałam. Pojawiły się bóle jak na @ i później jeszcze wracały nawet do 9-10tc. Na początku myslałam, że się nie udało, a teraz za jakieś 3-4 tyg. będę znowu mamą. Odpowiedz Link Zgłoś
170606.2.a Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 15:57 Ból podbrzusza,piersi jak na normalną m-czke.Zanika,pojawia się aż do końca 3 m- ca.A później to już z górkiAle zawsze COŚ.Nie ma bezboleśnie przechodzących ciąż.W końcu rozwija się w nas dziecko które domaga sie przestrzeni życiowej.A nasze wnętrzności muszą ustąpić temu cudowi matki natury.Zależy to też od naszego stanu fizycznego/zdrowia przed...Pamiętajcie jednak,że wszystko jest do przeżycia.A na końcu tej przygody na każdą czeka niespodzianka))Ja już prawie na finale,37tc. Odpowiedz Link Zgłoś