Dodaj do ulubionych

Bol podbrzusza

19.05.06, 12:26
Mam do was pytankowinkCzy miala ktoras z was tak ze bolalo ja podbrzusze tak
jak na okres a okresu nie dostala tylko sie dowiedziala ze jest w ciazy??Jak
tak to kiedy was to bolalo tzn ile dni przed niedoszla miesiaczka.Z gory
dzieku za odpowiedzwink
Obserwuj wątek
    • benignusia Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 12:41
      ja tak miałam!!!i dlatego zwlekałam ze zrobieniem testu bo przecież bolało mnie
      jak na okres....teraz moja córeczka leży sobie w łóżeczku i dziś kończy trzy
      tygodnie...wink))
    • aska2444 Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 12:49
      masz gadu gadu moze??
      • doral2 Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 12:52
        mnie przed ciążą to ząb bolał..
    • gosiunia11 Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 13:06
      mnie brzuch bolał jak na miesiączkę kilka dni przed jej plananym wystąpieniu i
      pobolewał mnie tak przez ok 2 tyg.W między czasie zrobiłam dwa testy i oba
      wyszły negatywnie.Mocno się zdziwiłam i bardzo ucieszyłam jak lekarz mi
      powiedział że to 5 tydz.Pozdrawiam
    • ola_225 Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 13:10
      Ja tak miałam. A potem jeszcze miewałam takie bóle przez I trymestr, a nawet
      troche dłużej. A to dlatego że najpierw zarodek się zagnieżdża, a potem macica
      się rozrasta, dlatego odczuwa się te bóle.
    • aska2444 Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 13:12
      Ja mam wlasnie taki problem ze od czasu do czasu mnie zaboli
      podbrzusze.Ostatnio nawet lewy jajnik mnie torche bolal.Od paru dni tez dziwnie
      boli mnie brzuch tzn pod prawa piersia i to taki dziwny bolsadco myslicie??I
      piersi mnie bola ale to tylko sutki
    • wandana Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 15:33
      Ja tak właśnie miałam. Pojawiły się bóle jak na @ i później jeszcze wracały
      nawet do 9-10tc. Na początku myslałam, że się nie udało, a teraz za jakieś 3-4
      tyg. będę znowu mamą.
      • 170606.2.a Re: Bol podbrzusza 19.05.06, 15:57
        Ból podbrzusza,piersi jak na normalną m-czke.Zanika,pojawia się aż do końca 3 m-
        ca.A później to już z górkismileAle zawsze COŚ.Nie ma bezboleśnie przechodzących
        ciąż.W końcu rozwija się w nas dziecko które domaga sie przestrzeni życiowej.A
        nasze wnętrzności muszą ustąpić temu cudowi matki natury.Zależy to też od
        naszego stanu fizycznego/zdrowia przed...Pamiętajcie jednak,że wszystko jest do
        przeżycia.A na końcu tej przygody na każdą czeka niespodziankasmile))Ja już prawie
        na finale,37tc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka