Dodaj do ulubionych

Testy wcześnie wykrywające ciąże

16.02.18, 09:41
Z mojego doświadczenia wynika, ze nie warto ich używać. Lepiej wykazać sie cierpliwością i poczekać do dnia spodziewanego okresu (a najlepiej poczekać do 1-2 dni po tej dacie)
Niestety zaliczam sie fo osób bardzo zniecierpliwionych. Zakupiłam test ciążowy ClearBlue 6 days early detection x 2. Zrobiłam test zgodnie z instrukcja na 5 dni przed okresem, pokazała sie druga linia, nieco blada, ale była. Powtórzyłam test na drugi dzien rano i pojawiła sie ta sama blada kreska. Hura! Ciaza! Dzien przed okresem i w dzien okresu powtórzyłam test i tez pokazały sie kreski. Na drugi dzien stwierdziłam, ze powiem w pracy o ciąży, bo pracuje z chemikaliami wiec musze zachować środki ostrożności. W drodze do gabinetu HR poczułam ze dostałam okresu. Prawdopodobnie była to ciaza biochemiczna. Byłam bardzo rozczarowana, zaczęłam płakać i poczułam ze straciłam dziecko. Gdybym poczekała z testami pomyślałabym ze to poprostu zwykły okres i nie odczułaby żadnej straty. Zaczęłam czytać na ten temat i sie dowiedziałam ze ciąże biochemiczne zdążają sie dosyc często, ale w większości przypadków nie sa w ogóle wykryte. Na tych testach powinny byc ostrzeżenia! Macie podobne doswiadczenia?
Obserwuj wątek
    • serduszko32 Re: Testy wcześnie wykrywające ciąże 29.07.19, 20:33
      Ja stosuje tradycyjne testy ciążowe z apteki. Masz już doświadczenie, więc następnym razem sięgniesz zapewne po tradycyjny test. A jak sprawdzasz owulację ? Tu z kolei mogę Tobie polecić afrodytę, jest dobra i nie jednorazowa.
    • antonelag Re: Testy wcześnie wykrywające ciąże 08.05.22, 19:11
      Na drugi dzien stwierdziłam, ze powiem w pracy o ciąży, bo pracuje z chemikaliami wiec musze zachować środki ostrożności baixar video instagram in testami pomyślałabym ze to poprostu zwykły okres
    • minimouse1 Re: Testy wcześnie wykrywające ciąże 03.02.23, 11:19
      Po połogu czasem jest bardzo ciężko. Nie mogłam uprawiać seksu, bałam się , że mąż się ode mnie oddali. Okazało się, że ból związany był ze skurczeniem pochwy. Kupiłam rozszerzacze pochwy Femila, które całe szczęście pomogły

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka