marta140 23.06.06, 11:24 Chciałam Was spytać dziewczyny, czy Was też po orgazmie boli brzuch? Jeśli kocham się i nie mam orgazmu- nic mi nie boli. Jeśli jednak "dojdę"- odczuwam pobolewania w dole brzucha. Myślicie że to normalne? Jestem w 10 tc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinea Re: Intymne- orgazm w ciąży 23.06.06, 11:42 tak jest to normalne...bo teraz twoja macica jest bardzo wyczulona..tez tak miałam i lekrz powiedzial aby lepiej sie wstrzymac - albo ograniczyć dopóki poboloewania brzucha nie przestaną bolec- bywa różnie..ale przechodzi w II trymestrze. Odpowiedz Link Zgłoś
margonik Re: Intymne- orgazm w ciąży 23.06.06, 11:44 Ja tak miałam i przed ciążą. Po orgazmie lekki ból brzucha, coś, jak na zbliżającą sie miesiączkę. To pewnie przez skurcze macicy. Miesiączki miałam zawsze bolesne, więc widać tak reaguję na skurcze. Odpowiedz Link Zgłoś
mika99 Re: Intymne- orgazm w ciąży 23.06.06, 12:51 nie wiem czy mija. ja od początku ciąży po orgażmie czuje sie delkatnie mówiąc nie komfortowo, jestem w 27 t. i do tej pory po orgażmie boli mnie brzuch i musze chwile że tak powiem poleżeć, sex uprawiamy w związku z tym bardzo sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Intymne- orgazm w ciąży 23.06.06, 13:04 Miałam podobnie ok 10 tc. Lekarz nakazał parę tygodni abstynencji. Z czasem około 20 tc samo minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
dorak8 Re: Intymne- orgazm w ciąży 23.06.06, 16:18 mnie nic nie boli, ale po orgazmie kurczy się cały brzuszek. To pononormalne. Ale dziewczyny, jak was boli po orgazmie tak jak na okres, to nie róbcie tego. To są jedyne bóle w ciąży które mogą by groźne. Odpowiedz Link Zgłoś