panizuza 30.08.06, 11:46 hej dziewczeta jestem w 26 tc i coraz trudniej mi sie oddycha, czy u was jest podobnie? pozrawiam, anna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: problemy z oddychaniem 30.08.06, 11:55 To normalne w ciąży gdyż rosnąca macica uciska na przeponę. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
avanita Re: problemy z oddychaniem 30.08.06, 11:56 Miałam tak samo. Nie mogłam nawet leżeć na plecach bo miałam wrażenie, że dostaję wtedy za mało powietrza. Przeszło mi to mniej więcej w dziewiątym miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
martol79 Re: problemy z oddychaniem 30.08.06, 13:04 hej,ja jestem dopiero w 6 ( 8 ) tygodniu , a czasmi mama wrażenie że mam taki krótki oddech , szczególnie jak spaceruję dośc szybkim krokiem , musze tak bardzo głęboko sobie westchnąc wtedy, Odpowiedz Link Zgłoś
panizuza Re: problemy z oddychaniem 30.08.06, 13:44 no tak... mi w ciagu miesiaca tak brzuch urosl ze szok czuje sie jakbym kamien z przodu miala i czasami ladwo oddech lapie no ale podobno joga pomaga pozdrawiam was cieplutko i wasze bobaski papa Odpowiedz Link Zgłoś
basiuniagp Re: problemy z oddychaniem 30.08.06, 13:59 no niestety to normalne jestem w 31 tyg. i nocy nie mogę spać z tegopowodu koszmarnie ciężko mi sie oddycha Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: problemy z oddychaniem 30.08.06, 14:05 panizuza napisała: > hej dziewczeta > jestem w 26 tc i coraz trudniej mi sie oddycha, czy u was jest podobnie? no niestety, to zupelnie normalne. u mnie było tak samo. a juz nie długo bedzie Ci sie trudniej nie tylko oddychało, ale i: - chodziło, - przewracało z boku na bok, - wstawało, - wiązało buty ))))) pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś