szklanka_wody 31.08.06, 15:28 Antyka to dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_woo Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 16:14 podbijam napiszcie cos jeszcze o L4 i pracy ... a zaraz sie zacznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
fermenta Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 16:39 zieeeew Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 16:58 dziekuje! nie wolno! nie wolno i juz! w ciazy mozna jedynie; - uzalac sie nad soba - chodzic do dwoch, ba do trzech ginekologow - mierzyc codziennie cisnienie - forumowac Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 20:35 o l4 juz pisalam, ale zdaje sie tylko mnie jeszcze bulwersuje jak zdrowe jak kon babki siedza na l4 na brzuch, zreszta tez zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 20:38 mam nawrot zapalenia ucha slonce Ty moje, a w poniedzialek wracam do pracy (z reszta i tak pracuje w tym czasie w domu...) Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 21:12 A przepraszam Ksiezycu, o co sie rozbiega? Zapalenia ucha mocno wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 21:33 a tak se napisalam, bo jestem przyzwyczajona do ataku, wiec w razie czego pazurki wyostrzylam tą razą z zapaleniem ucha nie jest tak zle, stan byl poczatkowy, w zasadzie tylko ucho przekrwione, antybiotyk i unikanie klimy pomoglo w poniedzialek wracam do roboty, a we wtorek wybieram sie w kilkugodzinna podroz do klienta... Moj Boszzz, to bedzie 37 tydzien. Czy to nie zaszkodzi mojej dzidzi???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 21:47 Hehehehe, pudlo, nie trafilas z pazurami Dobrze, ze z uchem lepiej, ale kurka w ciazy i takie dziadostwo to juz tragedia, bo nie mozna sobie nic porzadnie przeciwbolowego. Wspolczuje. Co do podrozy, to sie zastanow. Zawszec jakas rozrywka. Dzidziom to szkodzi umyslowa bezczynnosc matki. A tak serio to nie wiem, bo mnie ulozkowiali juz od pozytywnego testu, jakos tak lekarze sie nerwowi robia jak widza moje wyniki. Ci z ZUSie tez o dziwo, pewnie maja procent od uniewaznionych L4 Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 21:52 jak mialam ostre zapalenie ucha w 4 m-cu to byl taki bol, ze gorszego sobie nie moglam wyobrazic, podobno gorszy od porodowego, tak wiec mam to z glowy co do podrozy - jade! pewnie, ze jade, nie mam z tym najmniejszych problemow fajny klient, towarzystwo fajnego szefa obok i jedziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
linkaa3 Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 21:59 Zgadza sie, bol ucha przy ostrym stanie zapalnym bije na glowe bol porodowy, ktory zreszta z uwagi na wysokie tony wydawanych przeze mnie wrzaskow szybko uciszono blyskawicznie podanym zzo (przy niecalych 2cm i komentarzu durnej stazystki, ze teraz to na izbie przyjec beda sobie kobiety zyczyc znieczulenie). Po cesarce tez mniej boli niz ucho. Tak wiec drzyj sie na zdrowie na porodowce, szybciej bol usmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 22:04 u mnie cale szczescie dadza mi znieczulenie, gdy tylko o nie poprosze a co do darcia geby, to podobno jest tak, ze jesli sie scisnie mocno gebe, znaczy sie napiete miesnie sa, to jednoczesnie sciskaja sie miesnie krocza, jak nie wierzysz, to sprobuj mocno napiac miesnie twarzy napiete miesnie krocza = trudniejszy porod, tak wiec lepiej sie ladnie usmiechac podczas partych DD Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_1985 Antyka 31.08.06, 23:03 z zapaleniem ucha nie jest tak zle, stan byl poczatkowy, w zasadzie > tylko ucho przekrwione, antybiotyk i unikanie klimy pomoglo Nie boisz się ze to zaszkodzi Twojej dzidzi? Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Antyka 31.08.06, 23:06 nie boje sie, ufam swojemu ginekologowi i laryngolowi Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: czy jedzenie makreli moze zaszkodzic mojej dz 31.08.06, 20:42 Nie tylko Ciebie. Mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś