doorciaa1 02.11.06, 16:06 w ktorym miesiacu pepki wychodza na wierzch???widze dziewczyny jak chodza i maja pepuszki wypchane od czego to zalezy ja juz niedlugo bede rodzic a mi nie chce sie wypchac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molowiak Re: pytanie o pępek??? 02.11.06, 16:07 to nie zależy od miesiąca tylko od położenia macicy, napięcia mięśni i od grubości tkanki tłuszczowej Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: pytanie o pępek??? 02.11.06, 16:10 Wystający pępek o NICZYM nie świadczy a tym bardziej o zbliżającym się porodzie. Po prostu taka anatomia i wcale nie u każdej kobiety pępek się "wypycha". Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: pytanie o pępek??? 02.11.06, 16:21 Dokładnie Mnie na przykład w ogóle pozostał wklęsły aż do samego końca ) Odpowiedz Link Zgłoś
betti23 Re: pytanie o pępek??? 02.11.06, 16:31 ja bylam przed ciaza szczuplutka osoba pepek wyszedl mi ok 23tc-teraz taki nosek sie z niego zrobil miekki ihih u nas 31tc Odpowiedz Link Zgłoś
8dorko4 Re: pytanie o pępek??? 02.11.06, 18:21 Ja jestem w 8 miesiącu i mój pępuś jest płaski..nie jest już wklęsły ale też jeszcze nie wypukły:o) Odpowiedz Link Zgłoś
tuniatunia Re: pytanie o pępek??? 02.11.06, 19:32 Mi nie wyszedl, choc jutro mam termin. Tylko jak mocno napinam miesnie brzucha to sie lekko wysuwa i to nie zawsze. Przy tym sadze, ze u mnie to kwestia tkanki tluszczowej, a dokladnie - jej nadmiaru. Po prostu brzuszek mam nadal na tyle miekki, ze nie wysadza mi pepka. Tunia Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: pytanie o pępek??? 02.11.06, 19:36 Mi pepek do konca ciązy nie wyszedł na wierzch ale tez nie był wklęsły. Teraz troche dziwnie sie czuje jak moj pepek sie "odnalazł" ) pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
velveciq Re: pytanie o pępek??? 02.11.06, 20:51 A ja zaczynam 5 miesiąc i już prawie cały pępek mam na wierzchu... Dodam że jestem szczupła, ale nie wiem czy to ma coś do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś