aaaklaudia 08.11.06, 09:30 Od kilku dni źle sie czuje,mimo że od 2 lat biore tabletki antykoncepcyjene! Mam pytanie czy mimo że miałam okres w odpowienich dniach,moge byc w Ciąży!!!???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziorek27 Re: Ciąza a tabletki 08.11.06, 10:21 Wszystko się może zdarzyć w dniu spodziewanej @ zrób test Powiem Ci jeszcze że ja starałam się o dzidzie 4 lata i usłyszałam że nie zajde w ciąże naturalnieWtedy bardzo zdenerwowałam się na lekarzy(leczyłam się u 5 specjalistów - prywatnie) i powiedziałam sobie że lekarze to tak naprawde wierzą w to co mają napisane w książkach medycznych.Ja oprócz wiedzy książkowej jestem osobą b. wierząca."Po moim roztaniu z lekarzami" pojechałam do Częstochowy prosić o wstawiennictwo u NMP i po 2 m-cach zaszłam w ciążę!!!!!!!!!!!!Dlatego opisałam Ci po krótce moją historie , ponieważ w życiu mogą zdarzyć się naprawdę dziwne i trudne do wytłumaczenia rzeczy,zdarzenia.Dlatego możesz być albo nie być w ciąży ale najlepiej poczekaj do dnia spodziewanej @ i zrób testPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś