Dodaj do ulubionych

ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:21
wybieram się do tej szkoły a dokładnie do liceum ogólnokształcącego i
interesuje mnie to czy np nauczyciele są w porządku i jaka jest tam
atmosfera? Czy są tam fajni ludzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 80.51.54.* 15.05.06, 19:56
      ja jestem w ekonomiku i jest super, a nauczyciele ok jedni gorzej ale to
      normalne jak w kazdej szkole! A ludzie sa naprawde ok!
    • Gość: uczen Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 80.51.54.* 16.05.06, 17:17
      jesli chcesz pozytecznie sprzedzic 3 lata, czyli sie nauczyc i przygotowac na
      studia, to jak najbadziej,klimat spoko, bedzie lepiej jak sala bedzie,
      nauczyciele rozni,mloda kadra super! polecam
      • Gość: Danusia Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 17:54
        Ta szkoła jest w porzo.
        • Gość: ?? Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 14:53
          ???
    • Gość: uczen Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 20:57
      Ludzie wporzo atmosfera miła aczkolwiek kilku nauczycieli strasznych. daj swoje
      gg to pogadamy
      • Gość: Mizia Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:25
        hmmm moje gg 1791572;)
        • Gość: ania Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:17
          lepiej tam nie idz. chociaz tam nie chodze z czego baardzo sie ciesze to wiem
          co nieco o tej szkole bo moja siostra tam chodzila(w tym roku miala mature),no
          i bylo tak, ze rzadko kiedy zdazyl sie dzien aby wrocila ze szkoly w dobrym
          chumorze, a wszystko przez nauczycielki, ktore w ogole nie wspieraja podczas
          matury tylko spogladaja sie krzywym okiem.no ale to nie tylko o mature chodzi.
          sa nauczyciele cholerycy, jeden taki uczyl ja matmy, nie wiem jak sie nazywa to
          czesto sie pytal uczniow czy sie go boja, bo powinni. Tam jest strasznie
          powszechne wyroznianie tych dobrych uczniow a gnebienie tych gorszych.np.pani
          Mikucka od polskiego miala przygotowywac swoja klase na ustna z polaka, ale
          potrafila cale lekcje rozmawiac tylko ze swoja ulubiona uczennica o jej
          pracy.to jeden z milionow powodow przez ktore moja siora prawie zeswirowala na
          maturze i miala rozne mysli przez egzaminem(np. po prostu do niego nie
          podchodzic, a dobrze sie uczyla). Podsumowujac- nienormalni nauczyciele
          atmosfera baaardzo stresogenna. a te ww wypowiedzi na pewno wypisali uczniowie
          tej szkoly, ktorzy na pewno mieli duuuuzo szczescia i nie maja takich
          nauczycieli jak moja siostra
          tak wiec jak chcesz isc do Lo to lepiej na dominikanska bo nauczyciele na pewno
          sa lepsi, a nie patrz gdzie ida kolezanki i koledzy bo oni ci nie pomoga jak
          jakis belfer sie na ciebie uwezmie.
          • Gość: taaaa jasne Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:30
            idz do LO na Dominikanskiej,na pewno milo spedzisz czas,mature zdasz na 5,moze
            na 6 jak ktos bedzie mial dobry humor,moze dostaniesz 100% z ustnych,przeciez o
            to ci pewnie chodzi jako uczniowi. to co pisze "Ania" czesciowo sie sprawdza,u
            nas nie jest kolorowo,ale przynajmniej oceny dostajesz sprawiedliwie,za swoja
            wiedze,a nie za nauczyciela widzi mi sie. Dominikana sie umywa,wez pod uwage
            ilu zeszlorocznych maturzystow nie poradzilo sobie na studiach! nie oceny sa
            wazne na swiadectwie,a wiedza. zastanow sie dobrze,to wazny wybor
          • Gość: p Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:25
            taa pewnie nie idz do zs2! idz do LO i bedziesz codziennie wracała w dobrym
            CHumorze ;))
    • Gość: Z.i.p Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:13
      Broń boże omijaj tą szkołę z daleka. Kilku nauczycieli by się znalazło w pożo
      ale reszta nie. Szkoła jest to kitu. Bardzo niski poziom nauki. Idź lepiej do LO
      na Dominikańskiej.
      • Gość: krzyzak55 Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: 80.51.54.* 25.05.06, 16:01
        nie słuchaj tego gościa bo to on zaniża poziom tej szkoły ma zaległości jeszcze
        z podstawówki
        • Gość: *** Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:40
          Jest super!!!
          • Gość: ziomal... Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: 80.51.54.* 29.05.06, 10:45
            poziol LO w tej szkole ejst raczej kiepski...ale wyski ma ekonomik czy
            handlówa...ludzi sa w tej szkole komiczni:p ale całkiem spoko ja juz chodze 3
            lata i jakos zyje...ale nie polecam zabardzo stresujaca szkoła.. jeszcze
            przypadnie ci nasz ukochany nauczyciel od matmy i 3 lata stresu.... po co??
            • Gość: Mizia Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:38
              Kurcze teraz mam dylemat..hehe:P
              • Gość: 1231 Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.54.* 30.05.06, 16:18
                No poziom to raczej ummmmmm a już przez 2 lata nic nie robie a 4 sie ma. Zalezy
                od nauczycieli.
        • Gość: Z.i.p Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 10:13
          Jeszcze raz w tej szkole jest bardzo niski poziom najwyzsza średnia w szkole w
          klasach Licealnych, Ekonomik i Technikum oraz HandlówkA WYNOSIłA śREDNIA 2,60.
          Natomist njawyższą średnią w szkole miała klasa Policealna 3,50.
          I niech krzyzak55 nie pisze pierdół. Bo właśnie on zanisza poziom tej szkoły
          powtarzając 3-krotnie jedną klasę.
    • Gość: Kinia Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 81.* / 81.210.32.* 30.05.06, 17:24
      Moge sprzedać Ci ksiązki do j. angielskiego i j. polskiego. oto moj nr
      gg:1378120
      • Gość: edi do Z.i.p-a Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: 81.* / 81.210.32.* 02.06.06, 20:21
        Co ty pieprzysz za głupoty jaka najwyższa średnia 2,60 w ekonomiku?? chodzę do 2
        klasy ekonomika i najwyższa średnia to była 4,90.A więc nie pisz, jak nie
        wiesz.W tej szkole, aby osiągnąć taki wynik to naprawdę trzeba się przyłożyć do
        nauki.Nie jest wcale tak łatwo, a dobrych ocen nie dostaje sie za piękne oczy
        lub za nazwisko, tylko za wiedzę jaką posiadasz.Z.i.p a może to ty posiadasz
        średnia 2,60 i uważasz ze jesteś najlepszy hehehe.Po prostu brak mi słów :/Pozdro.
      • Gość: ja do Z.IP Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 20:48
        sluchaj łosiu ja chodze do LO i srednie sa dobre najwyzsza to 4,8 i nie pisz
        glupot ze niski poziom moze to ty sie nie nadajesz do tej szkoly bo masz niski
        poziom?? przemysl to sobie
    • Gość: ola Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 80.51.54.* 02.06.06, 22:18
      sprzedam komplet książek do pierwszej klasy technikum ekonomicznego zs2, nr gg
      2291310
    • Gość: dziefffcynka Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.centertel.pl 03.06.06, 16:32
      Ja chyba pojde do LO na dominikanskiej! Slyszalam ze w II poziom jest dobry w
      ekonomiku, ale liceum to niezbyt.. Ta opinia ogólnie się potwierdza! Tak więc
      jak ogólniak to w I!
      A Grubno to już całkiem dół...
      Pzdr.!
    • Gość: podsumowując Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:35
      A więc:
      - poziom LO niższy niż Ekonomika - niepodważalne
      - to jakie masz oceny zależy od tego ile się uczysz, na pewno nie będzie jak na
      Dominikańskiej, w Mickiewiczu będziesz tyrać na 3 a w Koperniku za taką samą
      wiedze 7 powinni wstawić
      - nauczyciele....hmmm...no zależy nie tylko od nauczycieli, ale rózniez od
      klasy...jak cała klasa olewa i nauczyciel i przedmiot to nic dziwnego, że nie
      jest miło...takie powiedzonko jest: jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie...pomyślcie
      -stereotyp świetnego LO na Dominikańskiej to tylko zasługa ludzi, którzy tam ida
      i szczycą się tym - jakby było czym :D:D:D
      -POSUMOWANIE:
      SKORO TAKI STRASZNIE NISKI POZIOM TAM JEST, A NAUCZYCIELE NIE UCZA I SA OKROPNI
      TO QRWA MAć DLACZEGO ROCZNIK 2005 MATURY ZEWNęTRZNEJ ZDAł WSZYSTKO W 100%??!! ;>
      NIE OBLAłA ZADNA OSOBA A WSZYSCY TYLKO CZEKALI AZ SIę OKAżE żE NIKT NIE
      ZDA..NIESPODZIAKA BYłA CO NIE..

no a LO z Dominikanskiej zawyza oceny zeby ładniej wypaśc w statystykach, ale
      co z tego?? :D:D:D

JAK CHCESZ SIę CZEGOś W żYCIU NAUCZYć I IśC DO SZKOłY NIE DLA ZABAWY A DLA NAUKI
      TO SPOśRóD TYCH DWóCH SZKół WYBIERZ MICKIEWICZA - ZAOWOCUJE NA PRZYSZłOść I
      PAMIęTAJCIE, żE W TEJ SZKOLE OCENA DOBRA = CELUJąCEJ Z LO NA DOMINIKAńSKIEJ
      • Gość: absolwentka Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:38
        oj tak zgadzam sie poziom na szkolnej jest dosc wysoki.naprawde bardzo ciezko
        jest zapracowac na 5.ale oceny sa zasluzone a jeszcze na dodatek jak sie mialo
        takich wymagajacych nauczycieli..... ale nie bede wymieniac jakich....
        • Gość: qwer Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: 80.51.54.* 04.06.06, 20:30
          taa jasne...
          • Gość: Kasia Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:44
            Nie wierzysz to idź i zobacz.
    • Gość: nergal Re: ZS 2 W Chełmnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 24.06.06, 10:10
      ta szkoła jest zajebista !!!!!!!!!!!! Przeszlem do ostatniego roku szkolnego
      polecam a tych głupków co twierdza ze jest niedobra to znaczy ze sie lenie nie
      uczyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka