laur18 18.11.06, 22:13 39tc. Od kilku dni nieregularne skurcze. Od kilkunastu minut mam przeszywające bóle w dole brzucha bardzo bolesne. I może już jechać sama nie wiem tak mi dziwnie to trzeci poród a jestem teraz w kropce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masumi2006 Re: Jechać? 18.11.06, 22:16 Ja bym zadzwoniła do szpitala i zapytała położną,albo lekarza dyżurnego co to może być i ewentualnie wtedy pojechała.Nie odszedł Ci jeszcze czop? Odpowiedz Link Zgłoś
becik1 Re: Jechać? 18.11.06, 22:16 jak nie jestes pewna zawsze lepiej pojechac najwyzej odesla z powrotem. Ja urodzilam w 39 i tobie zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
laur18 Re: Jechać? 18.11.06, 22:39 Czop mi nie odszedł. Ale przy wchodzeniu do wanny poczułam mimowolne sączenie się czegoś jak siku ale nie miałam wpływu na zatrzymanie tego. Było przezroczyste jak woda z kranu. Ogólnie też Sikam bezbarwnie bo pije dużo wody. Niewiem co robić do szpitala mam daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
masumi2006 Re: Jechać? 18.11.06, 22:46 Dzwoń na oddział położniczy,albo na ginekologiczną izbę przyjęć,bo do swojego gina o tej porze to ja wiem...Będziesz spokojniejsza,ale pewnie dobrze byłoby gdybyś jednak pojechała.Może wody Ci się sączą?Spakuj torbę i bądź przygotowana na wyjazd.To pewnie godzina zero.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak123 Re: Jechać? 18.11.06, 23:01 Jedź koniecznie! Ja miałam podobną sytuację niedawno. Urodziłam w 38tc. Wszystkiego dobrego i Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś