Dodaj do ulubionych

test ciążowy?

IP: *.* 03.07.02, 10:05
witammam pytanie--czy wiecie cos o testach tzw. do wczesnego wykrycia ciąży?Nie mogę sie doczekać żeby zrobic normalny!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gabii Re: test ciążowy? IP: *.* 03.07.02, 10:33
      Sa takie testy- chyba Pink- do wykrywania wczenej ciazy -specjalie do in-vitro. Sa bardzo "czułe" na ciazowe hormony. Kosztuje okolo 12 zł.
      • Gość: MartusiaBe Re: test ciążowy? IP: *.* 03.07.02, 11:10
        Czytałam, iż te testy są bardzo czułe i przez to znakomitsze od normalnych bo granica błędu jest niewielka. Polecam Quick (sprawdzony osobiscie). Jeżeli te testy wychodzą Ci dodatnio to nie musisz robić normalnych tylko zacznij się cieszyć :).
    • Gość: Andzja Re: test ciążowy? IP: *.* 03.07.02, 12:57
      Hej!Nie wiem jak wstawić link na tym forum, ale na tej stronie masz wyszczególnione testy ciążowehttp://www.republika.pl/itybedzieszmamaitybedziesztata/Testy/testy_ciazowe.htmPozytywnego wyniku życzy Anka :hello:
    • Gość: iii Re: test ciążowy? IP: *.* 03.07.02, 16:49
      Dzięki dzięki ,biegnę do apteki!
    • Gość: dino Re: test ciążowy? IP: *.* 03.07.02, 17:21
      A ja jeszcze dodam że jak wyjdzie negatywny to nie trać nadziei, ponieważ tak często bywa. Może byc jeszcze za wczesnie.Zrób kolejny po paru dniach.Jesli wyjdą 2 kreseczki to możesz mieć dużą pewność że udało się!Zyczę ci tego z całego serca!Dino i 36 tyg. Plumek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka