olasas 29.06.07, 08:51 Witam serdecznie... Ostatnio ginekolog powiedział mi,że ciża po in vitro jest wskazaniem do cc. Czy ktoś wie może dlaczego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korlewna Re: Ciąża po in vitro 29.06.07, 09:26 bez sensu.... to jest taka sama ciaza, jak uzyskana drogą łóżkową, tylko bardziej wyczekana, bardziej wytęskniona, po wiekszej ilości stresów, po problemach z przestymulowaniem itp, po nerwach i po wydaniu kupy kasy. Jeżeli dzieciątko jest zdrowe, jeżeli ciąza rozwija się prawidłowo, to rodzi się naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
76fiona Re: Ciąża po in vitro 29.06.07, 09:30 jestem po in vitro. doktor mówi że prawidłowy przebieg ciąży i maluszek prawidłowo rozwijający się to absolutnie wskazania do porodu naturalnego, niezależnie od tego jak doszło do ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś
olasas Re: Ciąża po in vitro 29.06.07, 09:34 Ja też uważam, że jeżeli cała ciąża przebiega prawidłowo to dlaczego mam mieć cesarkę...dlatego tak bardzo mnie to zdziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś