monjar3 22.09.07, 11:25 hej dokladnie 8 dni temu urodzilam synka wazyl 4150 i 58 cm dlugi. wszytsko przebiegalo dobrze. jestem juz szczesliwa mamusia. pozdrowinia dla oczekujacych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaguarka1 Re: urodzilam synka ;-) 22.09.07, 12:09 Serdecznie gratuluje! Ja jestem w 36 tyg. ciąży i moj gin mowi ze tez bedzie duzy chlopak Prosze jak mozesz to napisz, jak długo rodzilaś czy sn czy przez cc? Ja sie bardzo boje porodu tak duzego dziecka. Gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monjar3 Re: urodzilam synka ;-) 23.09.07, 14:48 urodzilam przez cc. u nas w szpitalu robia od 4200 wagi dziecka. a mi na usg wychodzilo 4350. urodzilam 2 tygodnie przed terminem bo trafilam z nadcisnieniem do szpitala no i zatrucie ciazowe. cc jest ok ale ciezko sie podniesz po operacji a po 8 godzinach stawilai mnie juz na nogi. dziecko dostalam na drugi dzien. poza tym wspomninam bardzo dobrze. po 4 dniach do domu wypuscili. założonych mialam 6 szwówo. pozdrawiam i życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś