laskowskaj 05.12.07, 00:14 Cześć dziewczyny! Jestem w 8 tyg. ciąży i męczą mnie straaaaaaaaasznie mdłości - rano i późnym wieczorem. Czy macie jakieś sposoby na ich zneutralizowanie? Joleńka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala.81 Re: mdłości 05.12.07, 04:51 ja niestety nie mam, mnie męczyły mdłości do prawie 5 miesiaca dzień i noc Odpowiedz Link Zgłoś
chillianna Re: mdłości 05.12.07, 06:15 Po pierwsze ciesz się, że nie cały dzien, albo całą dobę Po drugie dla wielu kobiet sprawdza się imbir, cola, a dla mnie maślanka Odpowiedz Link Zgłoś
agajjja Re: mdłości 05.12.07, 07:16 Hej, Laskowskaj kiedy Ci sie zaczęły mdłości jeśli moge spytać. Jestem w trakcie starań ,tuż przed @ i tak sie zastanawiam...Pozdrawiam i gratuluje fasolki Odpowiedz Link Zgłoś
laskowskaj Re: mdłości 05.12.07, 09:39 Mdłości zaczęły się ok. 5 tygodnia- delikatne. W 7 tygodniu "ostra jazda", to druga ciążą, w pierwszej właściwie ich nie odczuwałam. Odpowiedz Link Zgłoś
joannanina Re: mdłości 05.12.07, 10:07 ja juz mam to za sobą , teraz 20 tydz., ale doskonale pamietam jakie to męczarnie na mnie troszkę dzialaly banany, migdały, woda z cytryną, herbata miętowa. spróbuj pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna100 Re: mdłości 05.12.07, 10:14 czeste male porcyjki do jedzenia , mieta, mną szarpało ale w 10 tyg jak ręką odjął cego ci zyczę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
syl_waw Re: mdłości 05.12.07, 10:15 Mnie mdłości męczą od 4 tygodnia..non stop od rana do nocy..najgorsze zawsze wieczorem..ulga przychodzi na ogół dopiero późną nocą..masakra..obecnie jestem w 15 tygodniu i od kilku dni czuję lekką poprawę..ale boję się zapeszac mnie tak naprawdę nic nie pomagało..lepiej się czułam tylko, gdy coś jadłam, ale gdy tylko skończyłam wszystko wracało do normy..jedynym pocieszeniem jest to, że podobno im gorzej się czujesz, tym lepiej dla dziecka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś