pongielka 18.12.07, 12:31 czesc dziewczyny, jestem w ciazy, nie musialam dlugo czekac bo udalo sie za 1 cyklem, ale jestem szczesliwa pozdrawiam wszystkie brzuchatki i starajace sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzia29 Re: jestem w ciazy 18.12.07, 12:33 Moje szczere gratulacje!!zycze spokojnych 9miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
pongielka Re: jestem w ciazy 18.12.07, 12:47 dziekuje, dziekuje. ja tez mam nadzieje ze bedzie to spokojne 9 mieisecy bo ostatnia ciaza nie moglam sie w spokoju cieszyc. ale wierze ze z ta bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
lenorka1 Re: jestem w ciazy 18.12.07, 18:42 GRATULUJę ))))) Życzę duuuużo zdrówka i radości.nam udało sie za trzecim razem Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: A zrobiłas test? 18.12.07, 22:27 czy dalej masz tylko nosa,bo spóźnia Ci się 3 dzień miesiączka i czujesz ciążę? Pzdr.Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
pongielka Re: A zrobiłas test? 19.12.07, 10:12 tak mam nos, a Ty go nie masz? musisz smiesznie wygladac ) chyba nie powinny Cie interesowac az takie szczegoly w jaki ja to sposob sie o niej dowiedzialam, a wiem! moze ty chcialas sie wprosic na badanie ginekologiczne co? heh Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: A zrobiłas test? 19.12.07, 10:16 pongielka napisała: > a wiem! moze ty chcialas sie wprosic > na badanie ginekologiczne co? > heh No pewnie,ze mogę się wprosić na badanie i Cię zbadać ponieważ mam do czynienia z medycyną właśnie heh. No cóż tak nam tutaj "marudziłaś"co chwilę opisując swoje domniemania ciążowe,ze się dopytuję w końcu. Co nie można? Pzdr.Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
madtea Re: A zrobiłas test? 19.12.07, 10:17 jesteś śmieszna we wszystkim co piszesz; Odpowiedz Link Zgłoś
pongielka Re: A zrobiłas test? 19.12.07, 10:26 widze ze te foru nie dla mnie..... a mialy byc takie zyczliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
madtea Re: A zrobiłas test? 19.12.07, 10:29 no twoja odpowiedź do Małgośki była wzorem życzliwości, daruj, ale chyba coś nie tą miarą mierzysz Odpowiedz Link Zgłoś
pongielka Re: A zrobiłas test? 19.12.07, 10:30 sory, ale to ta malgoska do mnie pisala jakby chciala a nie mogla....a wiec mogla nie pisac jak nie chciala hehe Odpowiedz Link Zgłoś
madtea Re: A zrobiłas test? 19.12.07, 10:46 zdaje się że byłabyś w ocenie jej pytania odosobniona a ja się ciebie czyta to trudno nie odnieść wrażenia, że przynajmniej mentalnie nie wyrosłaś z gimnazjum nie mam ci nic więcej do napisania Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: jestem w ciazy 19.12.07, 11:16 Sorry pongielka,ale przez jakiś czas Twoje posty były w stylu"Czy upławy to ciąża","Szyjka macicy...ciąża" itd. A po ostatnim waciku "Jestem w ciąży"gdzie opierałaś się tylko na swoim wyczuciu, zapytałam czy aby na pewno,bom ciekawa baba ) I tyle. Pzdr.Goska Odpowiedz Link Zgłoś
pongielka Re: jestem w ciazy 19.12.07, 12:08 madtea jezeli poruszasz kwestie wieku to badz pewna ze moglabym byc penie twoja ciocia, jezeli juz o wiek sie przyczepiasz. chyba zabraklo ci argumentow ze wywlekasz sprawy nie zwiazane wogole ani z tematem postu ani z tematem forum. pozdrawiam Malgosie Odpowiedz Link Zgłoś
madtea Re: jestem w ciazy 19.12.07, 12:43 nie no przepraszam, że tutaj i jednak to pisze, ale się zaraz poryczę ze szczęścia - ciocią? to bycie ciocią świadczy o wieku? no to ja znam ciocie o sporo lat młodsze od swych siostrzenic itp.; ale dobrze że nie wychodzisz z roli i cały czas piszesz na tym samym mentalnym p. fajnie jest być autentycznym, to zdrowe - gratuluję pozdrawiam dziadka mroza Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: jestem w ciazy 19.12.07, 12:44 noo gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!my zaczelismy 10tydzien juz Odpowiedz Link Zgłoś
pongielka Re: jestem w ciazy 19.12.07, 15:13 ja jestem na poczatku 6 tc, gratuluje rowniez, a z toba madtap czy jak cie tam nie chce mi sie gadac , tymbradziej na takiem gowniarksim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
mamini Re: jestem w ciazy 19.12.07, 22:22 gratulacje, ja też od dzisiaj wiem już na pewno że jestem w ciąży, moje maleństwo ma 11 mm, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jestem w ciazy 20.12.07, 10:10 pongielka, jako, że objawy ciąży i nadchodzącego okresu są IDENTYCZNE, a 9 na 10 obecnych na forum nie raz "miało nosa" pudłując, to nie dziwi, że wiara forumowiczek dorównuje wierze św. Tomasza. Nie uwierzą zanim nie pomacają. Pogratulować pozytywnej korelacji objawów z wynikiem testu. Odpowiedz Link Zgłoś
pongielka Re: jestem w ciazy 20.12.07, 10:37 gratuluje wszystkim kobietkom we wczesnej ciazy, to jakos nam sie sklada porod sierpien /wrzesien , co? zdrowka zycze Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: jestem w ciazy 20.12.07, 10:43 no, ale w końcu zrobiłas ten test? ja nie miałabym odwagi wierzyc,że jestem w ciązy tylko na podstawie kilku objawów Odpowiedz Link Zgłoś
pongielka Re: jestem w ciazy 20.12.07, 12:25 kilka dni tem u bylam u lekarza na badaniach z moczu Odpowiedz Link Zgłoś