izzzkaaa 19.02.09, 11:08 mam pytanie jest wiele postów na temat psotnych małych a moja mała jest spokojna rusza sie ale nigdy mnie jakos nie kopie tak ze zatyka nogi nigdy nie widziałamco najwyzej wkłada mi głowe pod zebra bo przekrecic sie nie bardzo chce 35tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julimama79 Re: leniwe młode 19.02.09, 12:30 Moja mała też była leniwa w brzuszku, mało się ruszała, nigdy mocno nie skopała. Teraz ma 10 dni i jest niezwykle spokojnym dzieckiem Śpi,nie marudzi, ja jestem wyspana i wypoczeta, czego i Tobie życzę Mimo tego jej lenistwa jest bardzo silna, unosi główkę, mocno zaciska paluszki, wiec nie martw się że coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
balsamina-niecierpek Re: leniwe młode 19.02.09, 12:55 No więc moje też jakieś takie mało kopliwe, rusza się ile trzeba, ale żeby jakoś szczególnie przywaliło, nie mogę powiedzieć. Może ma to związek z tym, że mnie trochę jest, przed ciążą też chuda nie byłam, i dlatego odczuwam słabiej? A może po prostu mamy spokojne dzieci. Zabawne, moje też dziewczynka... może panny bywają mniej wojownicze? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula19862 Re: leniwe młode 19.02.09, 13:13 to macie szczescie. moj maluszek jest bardzooo ruchliwy, w dzień nawet nie tak bardzo( poza wsadzaniem nózek pod żebra) ale w nocy brdzo szaleje, ze nieraz spie tylko 4 godziny ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
32kropka Re: leniwe młode 19.02.09, 13:50 Niech was nie zmylą pozory, mój synek był bardzo spokojny w brzuszku i po porodzie, wcale nie płakał, nawet siostry na oddziale były zdziwione, jako niemowlę sama słodycz, wszystko zmieniło się kiedy zaczął chodzić, wszyscy się dziwią, skąd wzięłam takie żywe dziecko, jest nadruchliwy, a ma już 4 latka. Drugi, w brzuszku, 18tc kopie za to za dwóch, dziś noc z głowy, już się boję co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka34 Re: leniwe młode 19.02.09, 14:28 Moja mloda tez taka spokojna po drugiej stronie lona byla, i zostalo jej to to dzisiaj, a ma prawie rok. Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: leniwe młode 19.02.09, 14:31 moje dziecko też jest takie leniwe. Żadnych tam zmian kształtu brzucha czy wystającej nogi nie widziałam. U mnie jest to 28 tydzień. Nie wiem czy to się zmieni czy nie. Dodatkowo mam łożysko na przedniej ścianie, więc te opisy ruszających się brzuchów są dla mnie jak science fiction. Trochę mi żal Odpowiedz Link Zgłoś