dobi53 11.08.09, 10:40 dziewczyny przepraszam za ta fizjologie ale nie wiem co to jest jasno zielona wydzielina ale nieprzezroczysta, martwie sie co to, to moja pierwsza ciaza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: zielone ;( 11.08.09, 10:54 Napisz w którym jesteś tygodniu/miesiącu. Może jakieś upławy? Odpowiedz Link Zgłoś
takajakwy Re: zielone ;( 11.08.09, 10:59 ja jak mialam zielone uplawy i poszlam z tym do lekarza to okazalo sie ze mam infekcje i jakies bakterie i dostalam antybiotyk. Idz lepiej zrob wymaz. Odpowiedz Link Zgłoś
aphoper1 Re: zielone ;( 11.08.09, 11:13 Na pewno nie jest to nic normalnego, więc skontaktuj się ze swoim lekarzem lub izbą przyjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
chi-li Re: zielone ;( 11.08.09, 11:39 Kojarzy mi się to tylko z infekcją grzybiczą. Trzeba skonsultować z lekarzem. Spoko, to się leczy. Grzybica jest upierdliwa jak diabli, ale do wyleczenia i zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: zielone ;( 11.08.09, 12:22 tylko ze poza zielona mazia nic mnie nie swedzi itd. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j84 Re: zielone ;( 11.08.09, 12:28 w infekcji bakteryjnej nie musi pojawiac sie swedzenie czy pieczenie...wiec lepiej to sprawdzic, normalne uplawy maja kolor mleczny lub leciutko zolty.. Odpowiedz Link Zgłoś
hoop_cola Re: zielone ;( 11.08.09, 13:33 dziewczyno, dopytujesz sie i dopytujesz. juz dawno w przychodni powinnas byc, bo cokolwiek z pochwy ci leci i ma kolor zielony to nicznym normalnym nie jest (niezaleznie czy jestes w ciazy połogu czy w zadnym z tych stanów) a poniewaz jestes w ciazy to tym bardziej nie szukaj rad na forum tylko sie ogarniaj i do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: zielone ;( 11.08.09, 17:01 hoop cola slusznie i naukowo bylam u gina ! ale zanim poszlam napisalam..., to grzyb niestety... Odpowiedz Link Zgłoś