Dodaj do ulubionych

NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe starania

• mala_natka oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:13
      No wlasnie co mam robic...
      Wy tu piszecie juz o listopadowych staraniach, a ja w pelni seznu szparagowego
      (fasolkowego) wink - juz ledwo sily zbieram - chyba sie zbytnio uparlismy zeby
      swieta z brzuszkiem spedzac big_grin. Wiec co, mam sama klikac sobie
      na "pażdziernikowych staraniach" ? :o - oj nie ladnie dziewczynki, nie ladnie,
      tak mnie na lodzie zostawic, samotna sad

A tak w gole to piszecie i piszecie, a ja oczywiscie nie mam jak przeczytac
      tego wszystkiego - net mi nadal kiepsciutko dziala uncertain - wiecej sie chyba
      dowiaduje z naglowkow niz z samej tresci.

A o co chodzi z ta strona - moze mi ktos wytlumaczy??

• pszczolaasia Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:16
        wysyłamy Abie fotkli na jej adres, ona ma taką prywatną stronkę, do ktorej ci
        lina zapoda i tam jesteśmy wiesz wszystkie w jednej kupoiem fajowo opisane w
        barwie graficznejsmile) brawa dla Kaowca Abiesmile))))
        • balbinka74 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:28
          mała natko....oczywizda tutaj stukaj...

Melba, za tydzien testuję, oczywiście, jeśli małpa się wcześniej nie pojawi.
          Objawów mam jak zwykle tysiące....zatem nic nowego...aż śmiać mi się chce, co
          za psikusy ten organizm mi robi...
          • tycja78 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:36
            hihihi! skąd ja to znam? smile))))
            • ata76 Re: Tycja 27.10.05, 21:41
              Ty nie czytaj tylko pisz smile)))))))))))))
          • ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:48
            tysiące objawów....no to Balbinko, ja już coraz mocniej zaciskam kciuki, bo tak
            mi się widzi, że to nie są "psikusy" smile)))
      • ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:28
        Natka, jak Ci net źle działa to wyświetl sobie od razu z treścią (u góry jest
        taka opcja)....i wtedy nie musisz klikać i czekać każdorazowo....tylko ten
        jeden raz że się tak wyraże wink))
        • mala_natka Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:33
          WIelkie dzieki - ze ja tego wczesniej nie zauwazylam-wstyd mi i tyle wink
          Przyzwyczailam sie poprostu dl grup dyskusujnych i immych forow, gdzie cala
          tresc od poczatku mam jak na dloni.

No to teraz moge sobie spokojnie czytac big_grin

Jeszcze raz wielkie dzieki!
          • ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:37
            cieszę się, że mogłam pomóc smile)))))
      • abie76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:31
        droga natko! ja kaowiec przepraszam Cie w imieniu kolezanek, ze Ci stresu
        dolozylysmy big_grin Sezon fasolkowy - podoba mi sie, nawet bardzo.

Posle Ci linka na nasza stronice, gdzie sie pieknie prezentujemy + przychowek
        roznego rodzaju.

Pszczolo, dziekuje za komplementy, az sie troche zaczerwienila. E bredze, w
        zyciu sie nie czerwienie...ale ciesze sie ze Ci sie podoba.

No i oficjalnie che POCHWALIC ATE przyslala mi zdjecia. Zaraz je wkleje.

Jak Bartus? No i jak Ola?
        • ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:40
          Abie, u mnie słowo droższe od pieniędzy....a przecież mówiłam, że wyślę....po
          prostu hołduje zasadzie "lenistwo ponad wszystko"....także rozumiesz...musiałam
          się przemóc..usiąść przy kompie....poszukać na różnych płytkach...roboty od
          groma......buhahahahaha

po prostu nie mogło mnie nie byc na tak pięknej stronce wśród tylu pięknych
          pań !!!!!!!!!!!!!!!!
          • ata76 Re: Abie 27.10.05, 21:46
            pochwalę się...wiesz, że juz tydzień nie palę....nic a nic.....oczywista na
            wadze wskazówka nieubłagalnie posuwa się do przodu, ale jestem twarda....a
            swoją droga to pewnie w pewnym sensie to "rzucanie" tak źle na mnie wpływa,
            żeby nie powiedzieć unieszczęśliwia mnie....chociaż i tak myślałam, że będzie
            gorzej
            • pszczolaasia ta...uprzejmie donoszę, ze Ata z wyglkądu to chyba 27.10.05, 21:49
              z 10 deko przytyła...nie rozśmeiszaj mnie!!!
              abie- Ola i Bartek czują się dobrzewink)))) Bartek nei śpi po nocach,z a to w
              dzień cza go budzić na żarłosmile)))
              Ola jusz lepiejsmile) ale dzieci nadal nie kce mieć więcejsmile))))
              • abie76 Re: ta...uprzejmie donoszę, ze Ata z wyglkądu to 27.10.05, 21:59
                dobra, powiem cos za co bede zlinczowana, ale powiem.
                Palenie jest zle, ale, cytujac za ginem mojej kolezanki, ktora nie tyle palila,
                pali, co kopci jak tara lokomotywa. A byla w ciazy, pan dohtor powiedzial, ze
                powinna ograniczyc do maksimum, ale jesli absolutne rzucenie mialoby spowodowac
                dodatkowy stres dla organizmu, to lepiej zeby jednego wypalila, zamiast sie
                rozwalac na kawalki.
                Tyle, nie bijcie. Ja tez staram sie juz dlugo. Dzis mialam taka chcice, ze
                prawie kupilam, ale kolezanka, z ktora bylam na kawie tez nie pali (podpala od
                meza) powiedziala, ze jestesmy twardzielki(cwaniara w domu se podkopci, a ja
                co?) i ni kupilam. W zasadzie dobrze sie stalo, ale mnie nosi.

Zdjecia beda zaraz, jesli jeszcze ich nie ma. Jest tez kolekcja zafasolkowanej
                Finki

Wiecie. ile przetlumaczylam dzisiaj? Pol, qwa, strony. Wywala mnie z tej roboty
                jak nic. Mam lenia giganta.
                • ata76 Re: ta...uprzejmie donoszę, ze Ata z wyglkądu to 27.10.05, 22:09
                  Abie, znam takie powiedzonka a propo pracy, ale nie wiem czy wypada na forum
                  publicznycm coś takiego pisać, bo po pierwsze nie przystoi damie wink)) a po
                  drugie wyjątkowo niedydaktyczne, więc chyba nie powiem

a w kwestii palenia to jest tak.....mi jest trudniej chyba ograniczyć niż
                  rzucić....wiecie o co chodzi....jakoś tak łatwiej mi nie palić wogóle niż palić
                  przykładowo 3 dziennie

Abie, jestem z Ciebie dumna, że nie kupiłaś fajeczek....bo jak są w domu to
                  jednak ciężej się powsztrzymać....jagdybym miała, to na pewno spaliłabym całą
                  paczkę, może nie od razu, ale sukcesywnie....więc wolę nie kusić losu...a jak
                  się wq..rwie to....no wiecie co wink))
                  • pszczolaasia robota nie ch..j i z dwa dni postoi? o to Atko 27.10.05, 22:15
                    chodziło????big_grinD
                    • ata76 Re: robota nie ch..j i z dwa dni postoi? o to Atk 27.10.05, 22:18
                      oczywiście, że o to....wiedzialam, że jak zacznę to Ty skończysz....buhahahahaha
                    • balbinka74 Re: robota nie ch..j i z dwa dni postoi? o to Atk 27.10.05, 22:21
                      Pszczoła sorki nie doczytałam , że już rzuciłaś kopcenie sorki za
                      klapsy...buziaki!
                    • abie76 Re: robota nie ch..j i z dwa dni postoi? o to Atk 27.10.05, 22:24
                      ja nie wiem czy o to jej chodzilo, ale sie zastosuje, bo wlasnie tak mi sie nie
                      kce smile
                • pszczolaasia ty mnie nie gadaj.,..ja swoje dwie ciąże paliłam.. 27.10.05, 22:12
                  w drugiej rzuciłam i tak jusz mi zostalowink)) ale wiesz..stray wróble jestem i
                  jestem w stanie zrozumieć każdy aspekt i odcień uczuć związanych z rzucaniem
                  tego cudownego jakby nei bylo i przyjemnego nałogu.... ech.... 5 miesięcy...
                  szkoda..;DD
                  pół strony????????? matko boska!!!!!!!! Abie...smile)))))) postrasz ich nami jk
                  będa kcieli cię wywalić..smile)))
                  • ata76 Re: a Abie.... 27.10.05, 22:25
                    to chyba wir pracy wciągnął, co???

a swoją droga to będę się z Wami żegnać sad
                    kolorowych snów..dobrej nocki smile))))
                    • abie76 Re: a Abie.... 27.10.05, 22:27
                      wir, na pewno, ale nie pracy, Odpuszczam na dzisiaj.
                      Finka przysylalam w czesciach, wiec doklejalam.

Powiem, ze moje kolezanki bija za wyrzucanie z pracy. Moze sie wystrasza. Mam
                      nadzieje, ze wytrzymaja do poniedzialki, no powiedzmy, moze nawet soboty.
                    • balbinka74 Re: a Abie.... 27.10.05, 22:30
                      Dobrze, że ją wirek wciągnął do zdjęc...pewnie to ten brak dymku nadrabia...A
                      tłumaczonka zrobisz szybciutko, jak babki przestaną pisać hihihi.

Pszczoła,Oleńka chyba strasznie to zniosła, ale podobno ten ból szybko idzie w
                      niepamięć..zatem pewnie i siostrzeniczkę niedługo miec będziesz

Zmykam do robotki...10 zeszytów jeszcze...pa, pa
                      • abie76 Re: a Abie.... 27.10.05, 22:33
                        Balbinka, mowisz, ze jeszcze do roboty wracasz? Ja raczej o loziu mysle. Moj
                        Najkochanszy co prawda dzis nocuej ze "swoimi dziecmi" i lozko chlodem wieje,
                        ale cos na twarz padam. Jutro prosze o kopa w dupko moje wielkie, natychmiast
                        kiedy zauwazycie, ze gadam zamiast pracowa. Blagam zignorujcie mnie po pierwszym
                        upomnieniu (nie tak od razu, dobra?).

Wiec postanowione: ide spac

Snijcie kolorowo i wesolo
          • mala_natka Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:52
            Wlasnie przegladam zdjatka - sliczne big_grin
            Nikogo nie rozpoznaje-tzn ze nikogo nie znam osobiscie (a ostanio musze
            przyznac ze kilka razy zdazylo sie tak ze niesswiadomie na necie klikalam z
            moimi znajomymi z realu big_grinbig_grin hihihi - ja to mam szczescie).
            • mala_natka Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 21:55
              Dobra, zmykam bo juz Malz biega po domku nispokojnie wink))))
              No coz, obowiazek wzywa smile)))))))))))

Kolorowych snow!!!! Buziaczki!!!
              • ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 22:03
                wzajemnie Natko!!!!
              • balbinka74 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 22:13
                mała natko, to ty do niego biegnij...facet niespokojny...po chacie biega,...w
                stroju Adama pewnie... chcesz, by się biedaczek zaziębił???????? Dni
                fasolowe..a ta w necie....??????????No i nie zapomnij o świecy..min 15 min...

A tak w ogóle...to ktoś coś mówił ostatnio o psiej pozycji zalecanej przez
                ginusia...chyba ktat???Przyznać mi się ,ale to już, której to mężus będzie
                uszczęśliwiony?????????

chyba sobie łykne jeszcze winka wytrawnego...ale mi odpala apetycik....

Atko, jesteś bohaterką!!!!!!!!!Tydzień bez dymka????????Gratulacje!!!!
                A moze te plasterki trochę by pomogły??? Ja jestem kompletnie uzależniona od
                kawusi....kiedys piłam po minimum 5 dziennie...dziś góra 3 filiżanki..przy moim
                serduchu to i tak dużo..ale podobno na arytmie się tak łatwo nie schodzi z tego
                świata...

• ata76 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 22:17
                  hihihihihii...mój ginek na razie nie wchodzi w tak intymną sferę życia jakim
                  są ....hmmmmm....no....teeee.....pozycje....więc to nie omnie chodziło big_grinDDD

a jesli chodzi o kawusię to słyszałam tezw...nie wiem na ile prawdziwą (a na
                  ile to pobożne zyczenia), ale ponoć, gdy się pije kawę z mlekiem to ono
                  niweluje te wszystkie złe czynniki...no wiecie o co chodzi

no i dziękuję za gratulację....a co ...milusio jest jak ktoś chwali big_grinDDD
                  • balbinka74 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 22:25
                    Atko, to ty mi będziesz codziennie oznajmiała czy nadal trwasz w tym bezdymnym
                    stanie, a ja cię będę pod niebiosa wychwalała....umowa stoi? A pszczoła
                    monitoring zrobi...czy atka nie ściemnia czasami...!
                    • pszczolaasia muszę przyznać z przyjemnością, że dzielna jest;-) 27.10.05, 22:27
                      nawet nie pyskuje za doożosmile)))))))
                • tycja78 Re: oooo !!! - co mam robic?? 27.10.05, 22:50
                  hihihi! Moj chyba nie bedzie dziś narzekał. Bierzemy sie do WIELKIEGO TWORZENIAsmile
        • pszczolaasia wysłała Ci foty????/ Chesus Fernando!!!!!!!! 27.10.05, 21:51

• ata76 Re: Tycja 27.10.05, 22:12
            doczytałam teraz, że autko Wam ukradli....dźizaski nie zazdroszcze....a
            świadomość, że złodzieje mają wtyki w PZU, to doprowadza mnie do szału...jestem
            ciekawa, czy to tylko w naszym piknym kraju tak jest...czy wszędzie????
            • tycja78 Re: Tycja 27.10.05, 22:53
              noż do dziś nas nosi z tego powodu! I nie wiem dlaczego w naszym kraju zdarzają sie takie sytuacje.
          • ata76 Re: jakie fajne zdjęcia Finki :))) 27.10.05, 22:22
            super smile)))
    • pszczolaasia Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 27.10.05, 22:29
      ja spadam..smile miłej nocki laskikiss********
    • idalkas Może któraś ma dziś 3 dc (dopiero)? 27.10.05, 22:31
      Dziekuję za powitanie. Chciałabym wszystkie watki przeczytać ale to chyba
      niemożliwe. Może są dziewczyny, które beda testować w ok 23 listopadasmile
      • bebell Abie... 27.10.05, 22:42
        zdjecia wysłałamsmile))
        i ja Ciebie stad przepedzac nie będę- wredna ze mnie egoistkasmile) ja lubie twoje
        posty czytac i w moim interesie jest, żebyś duuużo pisałasmile)
        może któraś inna Kobieta okaże altruistyczną częśc charakteru i da Ci tego
        kopniakasmile))

kasica

p.s. dobrej nocki wszystkimsmile))
        • ant25 Re: Abie... 27.10.05, 23:08
          A co to wszystkie spać idą ?sad
          Ja równiez fotosy wysłałam,
          A tłumaczenie no cóż z dwojga wolę Cię na forum niż nad tłumaczeniem widzieć
          Abiesmile
        • erga4 Re: Abie... 27.10.05, 23:11
          Ooo widzę że już się spać wybieracie - ja też tylko na chwilkę wpadłam.
          Abie - nasza galeria coraz ciekawsza - coraz więcej pięknych pań! i panów
          oczywiście smile

A mój balejaż jak na pierwszy raz i to własnymi ręcyma wyszedł całkiem całkiem.
          Choć nie miałam wyczucia ile trzymać farbę na głowie - dlatego niektóre są
          mocniejsze inne leciuchne smile Następnym razem będzie lepiej smile

]Grunt że nie zrobiłam białego gniazda na głowie.

Pszczola a jak ty robiłas siostrez - na folii??
          powiem tak: komuś mogłabym juz robić - a sobie to ciężko tak długo ręce w górze
          trzymać. No i folia troszke ucieka. A ja do tego robiłam dwa kolorki - średni
          brąz i świetlisty blond..
          Zdjęcie nie jest rewelacyjne:

img486.imageshack.us/img486/1035/obraz0122wr.jpg
          Miłej nocy wszystkim życzę i owocnych staranek! A ja jutro do mężula jadę...
          ojj aż mi cos tak w środku jakoś tak..

• ant25 Erga 27.10.05, 23:15
            no Erga nieżle nieżle ja nie wiem ale ja się chyba do Ciebie nie dość że na
            działkę wprosze to jeszcze sobie zażyczę balejaż zrobic
            Naprawdę nieźle i własonęcznie smile)
            • ant25 No troche późno już 27.10.05, 23:17
              niedługo spać chyba czas isc, Atko ale Ty bojowa jesteś wyglądasz z tą lufą
              super
              • ant25 Re: No troche późno już 27.10.05, 23:19
                No cóż chyba sama do siebie zaczynam pisać więc dobranocka wszystkim
              • bebell Re: No troche późno już 27.10.05, 23:21
                No, Atka niezła z tym czymś strzelającymsmile))
                Kochana,jak byś tak na mnie z krzaków wyskoczyła to bym sie posikała ze strachu...
                łojeżu!

k.
                • ant25 Re: No troche późno już 27.10.05, 23:23
                  Bebell jak tam samopoczucie po całej tej rozmowie z tak zwanym pracodawcą?
                • ata76 Re: No troche późno już 28.10.05, 09:41
                  heheheh....na "cywilów" nie wyskakuję wink))))))))
          • bebell Erga... 27.10.05, 23:19
            mnie się podobasmile)
            ale jak byś nie była zadowolona to pamietaj: włosy rzecz nabytasmile) odrosnąsmile)

kasia
            • ma_ruda2 Re: Erga... 27.10.05, 23:40
              Erga - wloski supersmile) podziwiamsmile)
              Abi juz podziwialam ale zrobie to jeszcze raz - nie dosc ze laska z ciebie to i
              stronka SUPER!!
              czy tylko ja taka porabana jestem?? ani fajek nie palilam nigdy ani kawy nigdy
              nie pilam???kurcze cos ze mna nie tak, nie??
              za to wlasnie obalilismy z mezem PRAWDZIWEGO sza,mpana (slubny prezent od
              prezesa - troszki sie hlodzil w lodowce big_grin) i jest mi b fajniesmile)
              zycze wszstkim kolorowych snow i sama spadam spacsmile)
              • ma_ruda2 Re: Bebell 27.10.05, 23:49
                mozesz sie kochana ze mnie smiac - ale mamy z moim P. pytanko - czy twoj malzon
                nie gral takim jednym fajnym filmie.... - jesli sie mylimy to wina tego
                szampana....
              • bebell Ma_ruda... 28.10.05, 07:43
                jesteśmy we dwie nienormalnesmile))
                ja też nigdy nie paliłam ani kawy nie pijamsmile))
                moze założymy jakiś Klub???

k.
                • ma_ruda2 Re: Ma_ruda... 28.10.05, 08:37
                  Zalozenie Klubu popieram !!!!!
                  i witam w piatek z rana! nareszcie piateczek!!!!! smile i 4 dni laby !!!!! big_grin
            • erga4 Re: Erga... 28.10.05, 08:58
              No mnie się też podoba - choć myślałam że będzie bardziej widać - za krótko
              trzymałam bo nie mam jeszcze wyczycia. Następnym razem będzie lepszy efekt smile

Bebell- a zaczynając eksperyment brałam to pod uwagę-nie uda się to obcinam na
              króciutko big_grin

• mama-marty1 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 07:26
      Hej dziewczynysmile ale jesteście produktywne!smile I ja równiez sie dopisuje do
      listopada,miałam dwa cykle odpuszczone i dziś czekam na @,która powinna
      przyjść,no przyjdż,przyjdżwink nie chce mi sie juz dłużej czekaćwink.Pozdrawiamsmile
      • bebell Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 07:46
        Witam kobietysmile))

spac mi się chce i bedzie chciałosmile)) dziecko wczoraj wyrzuciło smoczka do kosza
        i niestety nie jest tak dobrze jak u alicji Lalisismile))
        troszkę w nocy płakała, a raczej się wkurzała i wierzgała nogamismile))

taaa, zobaczymy jak bedzie dalej...

kasia
        • ktat ja naprawde nie mam jak tego nadrobic ;o) 28.10.05, 08:28
          jejus ale smarujecie a jak przejde na infolinie to juz wogole porazka
          a no moga sobie robic co chca z nami i niby to dobra firma jak to powiedziala
          moja pani kierownik
          powinnam wyjsc z honorem i przyjechac do domu i powiedziec ze z ostatniej pracy
          zwolnilam sie sama ......ale jestem zalamana i poplakalam sie w domu przeciez
          to problemy ludzi praca do 20 na zmiany i jedna sobota
          wiec jak mi sie nie podoba to mam wyjscie tak mi powiedziala , no chyba ze
          bedzie ciaza to mam odrazu powiedziec
          ale staram sie o kredyt i szybka przeprowadzka...

mam doła giganta maz tez dobrze ze chociaz miedzy nami jest dobrze ....
          bo tak samochod kredyt praca ciaza same problemy

a w autku jakies zeby sie polamaly i do wymiany cala skrzynia i dlatego taka
          cena

ale chyba kupie sobie deprim
          brzuch boli strasznie ale chwilowo po wysiłku albo jak ide
          47dc (taki mialam najdluzszy)ostatni z luteina
          tempka 37,3
          hmmm test juz mnie znow kreci ale czekam bo do 07,11 bdzie @ taki czas dał jej
          gin
          • ktat Re: ja naprawde nie mam jak tego nadrobic ;o) 28.10.05, 08:29
            dodam ze w nowym cyklu mierze tempke robie wykresy kupuje termometr elektryczny
            i przytulanka co drugi dzien

usciski
            • althea35 Re: ja naprawde nie mam jak tego nadrobic ;o) 28.10.05, 13:22
              O rany!! Elektryczny termometr?? A co to jest??
              • ant25 :))))))))))) 28.10.05, 13:29
                smile))
                • lalisia78 Re: :))))))))))) 28.10.05, 13:35
                  jak narazie nic sie nie pogarsza wiec moze juz tak zostanie jak mam skurcze
                  staram sie na chwile odpoczac a alicja wtedy baraszkuje po calym mieszkaniusmile
                  bylam dzisiaj z nia na badaniu komputerowym oczu bo ja mam spora wade wzroku i
                  balam sie ze ona tez bo zaczela mrurzyc oczka ale tylko przy telewizorze
                  naszczescie wszystko jest ok musze jej tylko ograniczyc TV.
    • ktat mozecie mnie ukrzyzowac ale wyrzucilam niechcacy 28.10.05, 08:40
      link do naszej strony z fotami plisssss!!!!!!!!!!!
      • abie76 Re: mozecie mnie ukrzyzowac ale wyrzucilam niechc 28.10.05, 08:46
        witam w piateczek Gdauly,

pogoda ladna, wiec wsiadam na rowerek i jade do szkoly. Tu zaczynaja sie ferie,
        wiec mam caly tydzien wolnego. Nadrobie prace i sprzatanie i prasowanie i sezon
        fasolkowy sie tez zacznie, wiec bedzie spokojny smile

Ktat,poslalam Ci linka.

Do zobaczenia pozniej i pamietajcie o kopie w dupsko dla mnie jak za duzo bede
        gadac. I nie sluchac Becell, chociaz taka kochana jest big_grin
        • pkaneta Abie 28.10.05, 08:55
          Moja kochana a czy ja też mogę prosić o tego linka ze zdjęciami - zdążyłam
          doczytać że zrobiłaś jakąś stronkę z naszymi fotkami i bardzo chętnie ją
          zobaczę i jak mogę to prześlę ci kilka moich fotek.
          Ściskam i buziakuję
          Aneta
          • ktat nosz babell maz jest jak ten aktor z american pie 28.10.05, 09:02
            czy jak to sie pisze
            a tosica jaka sliczna

wogole jakie wy sliczne dziewuszki
            a stronka juz w ulubionych nie zginie

buziale
            • bebell :)))) 28.10.05, 11:11
              taka chudzina z niegosmile))

k.
        • ata76 Re: witam porannie :)))) 28.10.05, 09:00
          Abie, ja też lubię Ciebie czytać, więc nie wiem, czy dam radę przepędzać Ciebie
          z forum!!
          Bebell i Ma_radua....podziwiam...szacuneczek...nromalnie jesteście dla mnie
          wzorem (za brak złych nawyków i nałogów) smile)

Balbinko, ale się usmiałam jak przeczytałam, że Pszczółka ma mi monitoring
          robić.......hihihihihi.....co sobie o tym pomyślę to się śmieje...i zastanawiam
          jak by to miało się odbywać wink))))

Tycja, i jak wieczór się udał wink))))

Erga, jestem pod wrażeniem....fajnie ci wyszedł belajaż....zdolniacha z
          Ciebie smile))))))))))

pozdrawiam kolorowo w piąteczek
          • ma_ruda2 Re: witam porannie :)))) 28.10.05, 09:04
            pierwszy raz jestem dla kogos wzorem!!!! ata - ale mnie podbudowalas na
            weekendbig_grinDDD
            • ata76 Re: witam porannie :)))) 28.10.05, 09:14
              smile))))))))))))))))
          • bebell Ata... 28.10.05, 11:44
            nie przesadzaj z tym wzorem do naśladowaniasmile))
            bo my takie doskonałe nie jesteśmysmile))
            my się alkoholizujemy!!!
            Ma_rudka to nawet eksluzywnymi trunkamismile))
            • ata76 Re: Ata... 28.10.05, 11:49
              hihihihihihi...mi też się zdarza....ale raczej nie takimi z górnej
              półki....oczywiście nie ma na myśli "wisionek " smile))))))))))))
            • ma_ruda2 Re: Ata & Bebell 28.10.05, 11:50
              oj od razu ekskluzywnymi big_grin
              ale pod alkoholizowaniem sie podpisjue big_grinDDD
              • ata76 Re: Ata & Bebell 28.10.05, 11:56
                no dziewczyny w końcu nie można wszystkiego sopbie odmawiać big_grinDDDDDDDDDDD
                • ma_ruda2 Re: Ata & Bebell 28.10.05, 11:57
                  WŁAŚNIE!!!!!!!!!!! smile))))))))))))))))
                  • melba7 Re: Ata & Bebell 28.10.05, 12:28
                    witam w południe...Jutko, wpadaj do nas częsciejsmilesmile Erga, włoski wyszły
                    cudniesmilebalbinko, kiedy tes? bo doczytałam,ze jakowes obiecujące objawy masz...a
                    o testowaniu nie znalazłam nic...a może przeoczyłam?
                    • melba7 Re: Ata & Bebell 28.10.05, 12:35
                      bebell, jak dobrze Cię rozumiem...chodzi mi o zajęcia ze studentami.Na
                      państwowych uczelniach jest analogicznie,tez zdarzają się gwiazdy, które idą do
                      dziekana na skargę,ze ktoś nie chce im dać piątego(!) terminu zaliczenia..!I to
                      są ludzie, którzy kiedyś będą zwierzeta leczyli...Ech.Całe szczęscie ,że
                      dydaktykę będę miała juz z głowy...
          • tycja78 Re: witam porannie :)))) 28.10.05, 17:58
            A dzieki! udał sie Atko! Mam nadzieję, ze za dwa tygodnie będą tego wyrażne podwójne znaki na teście!
      • pkaneta Witajcie w piątek 28.10.05, 08:53
        Moje kochane - nosz żadnych szans przy Was nie mam!! Teraz jestem w pracy sama
        i nie mam wogóle mozliwości żeby do Was zajrzeć. Dzisiaj przyszłam troszkę
        wcześniej i aż zaniemówiłam - czeka mnie 500 postów do przeczytania z
        października i prawie 400 z listopada!! Jeste w ciężkim szoku. Narazie nie wiem
        co się u Was dzieje. Lecę czytać i będę odpisywać jak się czegoś doczytam.
        Narazie powiem Wam że spotkanie z Niką wypadło wspaniale. Kilka godzin
        szukałyśmy tej jedynej sukni ślubnej ale efekt końcowy nas zachwycił. Nika
        będzie wyglądać wspaniale, cudownie, bajecznie. Wogóle nasze spotkanie było
        wspaniałe. Po sukienkach poszłyśmy sobie do Sfinksa (??) na kawkę i sałatkę i
        pogadałyśmy sobie troszeczkę. Nika była ze swoją siostrą Ewą - tak samo miłą i
        fajną jak ona. tamta sobota należy do bardzo udanych i mam nadzieję że szybko
        się znowu spotkamy
        A ja teraz uciekam do czytania i postaram się odezwać - co może być trudne bo
        znowu jestem sama
        Buziakuję Was wszystkie
        Aneta
        • ata76 Re: Witajcie w piątek 28.10.05, 09:16
          Pkanetką, jak najspokojniejszego dnia w pracy, żębyś miała czas na
          czytanie....no i pisanie big_grin
        • erga4 Re: Witajcie w piątek 28.10.05, 09:20
          Nareszczie piątek !!!!!!!!!!!!!!!!!!
          I 4 dni wolnego!!!!
          ale wiecie co.. mój mąż pracuje i w sobotę i.. w niedzielę!! nosz nie mają
          sumienia - ale terminy ich gonią i kosztem wolnego poniedziałku muszą poracować
          w niedzielę..

Dzięki za komplementy!

Ant - zapraszam zapraszam - i na działeczkę i na balejaż.

Anetko - no z nami trzeba czytać codziennie wink Super że ci się udało spotkanie
          n Niką i że suknia jest ta jedyna. Zobaczymy wkrótce foty - mam nadzieję smile

• erga4 Anetka-adres wysłany. 28.10.05, 09:21
    • jutka7 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 09:21
      Witajcie Kochane!!!
      Pamiętacie mnie jeszcze? Tak mi żal, ze nie mogę z Wami być codziennie, jak
      kiedyś sad(
      Nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego co napisałyście. Jakies nowimy?
      Zauwazyłam, ze Gviazdka nosi w sobie dzideczka- serdeczne gratulacje !!!!!! I u
      Megi wszytsko w porządeczku, Pszczoła ciocią została- super smile
      A co u reszty babeczek?
      Ja zarzuciłam starania do końca roku, nie mam teraz sił i głowy do tego- nowa
      praca- jest super, bardzo się ciesze, ze podjęłam taka decyzję, nauka do
      aplikacji. Ale przede wsyztskim nie mam w domu kompa i nie mam jak do Was
      dołaczyć, a w pracy dobre czasy sie skończyły.
      Aniu- jak Ci idzie nauka? Wysłałam Ci maila na adres gazetowy...
      Postaram się do Was zaglądać i ogromnie mocno trzymam kciuki Kochane!!!!!!!
      • pszczolaasia Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 09:35
        Juteczko kiss******** trzymam kciuki za Ciebiesmile)))))))))
      • ata76 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 09:40
        Cześć Jutuś!!!!!Oj szkoda, ze nie ma Ciebie z nami....ale wiemm, że myślami
        jesteś z nami...i my z Tobą też wink))) trzym się kochana i zaglądaj w miarę
        możliwości!!! no i powodzonka we wszelkich sferach życia !!!!
      • erga4 Juteczka kochana!!!!! 28.10.05, 09:48
        Super że wpadłaś - brakuje nam ciebie - ale rozumiemy. ucz się ucz.
        Z nowinek to jak już wiesz zafasolkowana Gviazdka i kateb
        Megi wygrała starcie z bakteriami
        Psczoła jest ciocią - Ola urodziła Bartusia
        Abie zrobiła naszą tajemniczą stronkę - zaraz wyślę ci jej adres
        Matala została zamałpiona i nie zdążyła zatestować
        Atka robi badanka hormonalne i nie tylko
        Cytrusowa jest w Gdańsku

To tyle z pamięci..
      • ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 10:28
        No witam kochana Juteczko, dobrze że u Ciebie wszystko OK, ja też się uczę ale
        trochę wolniej niż na poczatku, i podjełam decyzję że jeżeli dam radę przerobić
        większa częśc materiału to oczywiście podjdę w grudniu ale jeżeli nie dam rady
        to wstrzymam sie do następnego roku.
        Dobrze że praca Ci się podoba pewnie tez dużo się w niej uczysz.
        Jak tylko czas Ci pozwoli to zaglądaj do nas a ja zaraz ię na gazetwoego...smile
      • bebell Jutka... 28.10.05, 11:10
        fajnie, że jesteś choc na chwilkęsmile)
        pamietamy o Tobie cały czassmile))

k.
    • pszczolaasia witamw piatek:)))))) szterydniwolengo...łojezza!!! 28.10.05, 09:30
      Erga na foli aluminiowej robiłamsmile))) ale twoje foto z blejażem
      jest...PETARDA!! ladnie ci wyszlosmile))))) letę czyatć coście ponaskrobywały do
      tej porysmile)))
      miłego dniawink))
      • erga4 Re: witamw piatek:)))))) szterydniwolengo...łojez 28.10.05, 09:41
        kurcze -ale mnie zawstydzacie - no jestem zadowolona z mojego eksperymentu -
        choć mogło być lepiej. Zdjęcie tez takie sobie, bo to późno robiłam sama sobie.
        No ale skoro wam się podoba to pewnie jest niezły.

Abie - ty pracusiu - stronka coraz ładniejsza. Kurcze chciałabym się nauczyć
        robić stronki. Może zapiszę się do cviebie na korepetycje..
      • pkaneta Erga 28.10.05, 09:47
        Erga ja też poproszę fotki z balejażem wink))
        • erga4 Re: Erga 28.10.05, 09:49
          img486.imageshack.us/img486/1035/obraz0122wr.jpg
          • pszczolaasia Pkanetko wejdź na tego czerwonego lina tam na dole 28.10.05, 09:51
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=31039006&a=31110029
            • pkaneta Re: Pkanetko wejdź na tego czerwonego lina tam na 28.10.05, 10:14
              Dziękuję bardzo - i Erdze i Tobie Pszczółko. Zapisuję się w kolejce na balejaż -
              zdolna fryzjerka z Ciebie Ergo
    • pszczolaasia widzę, ze Abie nawrzucała trochu nowych fot 28.10.05, 09:41
      Pana swojegosmile))))) wygląda bardzo symaptyczniewink)))))
      • erga4 Re: widzę, ze Abie nawrzucała trochu nowych fot 28.10.05, 09:50
        Abie cały czas widze pracuje nad naszą stronką - zdolniacha z niej!
        • ata76 Re: widzę, ze Abie nawrzucała trochu nowych fot 28.10.05, 09:51
          i pracowita pszczółka z Abie smile))))
      • pszczolaasia Abie ty w Niemcach siedzisz tak? 28.10.05, 09:50

• erga4 Wszystkie zdjęcia są piękne ale.. 28.10.05, 10:29
          .. póki co to jest najlepsze:

img457.imageshack.us/img457/3652/page21028thumb5mt.jpg
          Nosz normalnie abie nie mogę się napatrzeć! Szkoda że na takie cuda tylko w zoo
          można popatrzeć hihihi
          • ata76 Re: Wszystkie zdjęcia są piękne ale.. 28.10.05, 10:58
            hihihihihihi....robi wrażenie smile)))
            • pkaneta Abie 28.10.05, 11:10
              Normalnie jestem w szoku!!!! Stronka jest odlotowa- bardzo ale to bardzo mi się
              podoba. Jeśli mogę to zaraz doślę swoje fotki
              • bebell Ma_rudka... 28.10.05, 11:12
                wysłałam mejla na privsmile))

k.
                • ma_ruda2 Re:Bebell 28.10.05, 11:23
                  odpisalam smile)
            • kateb007 Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:12
              siedzieć tyle przed komputerem!! Ja naprawdę nie nadążam Was czytać chociaż bym
              bardzo chciała. Ale po prostu nie daję rady!!!!

Pozdrawiam smile
              • bebell Re: Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:14
                Zgadzam się w pełni z Tobąsmile))
                to nie jest zdrowesmile)
                chyba powinnysmy stworzyc grupę terapetucznąsmile)) uzależnienia sie leczy!!!
                • ata76 Re: Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:23
                  wiecie...ja kiedys słyszalam jak wypowiadal sie jakiś lekarz i twierdzil, że
                  uzależnionym jest się wtedy, gdy siedzi się przed kompem ....no własnie nie
                  pamiętam ile godzin,ale znaczące jest to, że ów lekarz wypowiedział się, że jak
                  ktoś już zaczyna spożywać posiłki przed komputerkiem, wszystkie swoje czynności
                  podporządkowuje do tego by jak najwięcej przebywać w necie (grać itepe) to są
                  sygały, że źle się dzieje....tam było dużo jeszcze różnych takich....ostatnim
                  etapem było odsunięcie się od ludzi ....no wiecie o co chodzi....to tak pół
                  żartem..pół serio
                • kateb007 Re: Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:23
                  Tak, następny wątek powinien się nazywać Terapia uzależnień! A poza tym na oczy
                  to też nie jest dobre i na kręgosłup smile
                • ma_ruda2 Re: Dziewczyny to nie jest zdrowe... 28.10.05, 11:24
                  ja mysle ze nam juz zadne leczenie nie pomoze - ale grupa terapeutyczna to
                  dobry pomysl big_grin
    • kateb007 Dziewczyny drogie.. 28.10.05, 11:31
      dziś idę do lekarza po raz pierwszy zobaczyć moją kochaną fasolkę! Nie mogę się
      doczekać i jednocześnie boję się bardzo czy wszystko jest OK! Obiecuję zdać
      relację smile
      • ma_ruda2 Re: Dziewczyny drogie.. 28.10.05, 11:33
        wszystko bedzie dobrze!!! czekamy na relacje z niecierpliwoscia smile
        • ata76 Re: Dziewczyny drogie.. 28.10.05, 11:37
          Kateb, na pewno wszystko będzie dobrze....się nie nerwuj....a po koniecznie
          raporcik....trzymamy kciuki!!! Czym się bejba i
          spokojniutko....spokojniutko smile))
          • bebell Kateb... 28.10.05, 11:42
            przytulam, żeby uspokoicsmile)
            na stówę wszystko dobrze jest!
            i ten moment, kiedy usłyszysz serduszko... piekny jestsmile))

k.
      • pszczolaasia Re: Dziewczyny drogie.. 28.10.05, 12:42
        będzie na pewno wszystko dobrzesmile)) trzymamy kciukikiss*
    • kinia.gda Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 12:53
      Witam moje piękne! Kateb...wszystko będzie dobrze! No musi być i już!
      Qrde ten wątek to cudo! Zamiast głupich gazet i nędznych fotek mam to!!!! :}:}:}
      A teraz proszę najuprzejmiej o adres stronki!
      • melba7 kateb... 28.10.05, 13:03
        wszystko będzie oki, nie ma innej opcji...przyjdziesz i opowiesz?proszę...smilesmilesmile
        • erga4 Re: kateb... 28.10.05, 13:37
          coś dziś mało rozmowne jesteście big_grin

Kateb-wszystko będzie dobrze-zobaczysz. Koniecznie relacje musisz zdać.

Anetko nic sie nie martw-masz 4 dni wolnego więc te 900 pościków na pewno
          przeczytasz wink

• erga4 Re: kateb... 28.10.05, 13:39
            A co do uzaleznienia.. hmm. wcześniej to tylko w pracy siedziałam jak nie
            miałam akurat nic do roboty - w domu nie zbliżałam się do kompa. A teraz... co
            chwilkę zaglądam na wątek smile Ale jem jeszcze w kuchni-czasem kawę piję tylko
            przy wątku.
            • bebell Re: kateb... 28.10.05, 13:49
              erga- to ze mną gorzejsmile)
              bo ja czasem pożywiam sie przed kompem, ale to dlatego, że czasu mam dla siebie
              małosmile)
              i nie trace na oddzielne jedzenie i czytanie pościków, tylko razem! zeby
              wydajniejszą bycsmile))

kasia
            • tycja78 Łdnie... bo ja właśnie jem:) 28.10.05, 18:51
              Przy kompie... czy to uzależnienie?
              ja sądze, że nie bo po prostu to jest mój wolny czas od pracy.
          • pkaneta Erguniu kochana... 28.10.05, 14:04
            ...bardzo bym chciała mieć 4 dni wolnego- niestety i jutro i w poniedziałek idę
            do pracy chlip, chlip.sad(((
        • abie76 odpowiadam z pamieci i zaraz spadam 28.10.05, 13:41
          Pkanetka, zdjecia przyslij na moj gazetowy adres.

Ciesze sie, ze Zeber Was tak poruszyl smile Byl prze - gosc. Z reszta jak i cala
          wycieczka. W wolnej chwili wrzuce na strone mojego Malzona, gdzie czasem polno
          mi cos porobic, wiecej zdjec. Wiecie, ja bardzo lubie fotografowac, i chcialabym
          nauczyc sie kiedys robic to porzadnie. teraz, to tylko na wyczucie. Obrobka tez
          na wyczucie, bo wszystkiego uczylam sie sama.

Ergo, co do robienia stronek. Sporawa jest naprawde prosta. i nie madrze sie,
          trzeba znac kilka, doslownie klika komend, miec dobry program i leci samo. Co
          innego grafika, ale to wyzsza szkola jazdy. tego kiedys tez sie naucze. W koncu
          jako kura domowa, mam czas...

Pszczola, tak. mieszkam od ponad 3 lat w Niemczech. Wiesz: "gdzie ty gajuszu,
          tam i ja, gaja" - serce poprowadzilo smile Ale prosze nie zacznijcie mnie jak
          obcego traktowac - ja swoja dziwucha jestem. I do nad morze przyjade - na pewno.
          Uwielbiam nasze morze, szczegolnie jesienia.

Musze wziac sie do roboty, bo czas goni. Dzis dostalam kolejna porcje. I tak do
          lata bedzie, potem od maja do pazdziernika cisza. Tak to juz jest, wiec trzeba
          wykorzystac.

Wiecie, Kochany podczytuje nasza strone, a on bystry chlopak i choc nie wszystko
          zajazyl (myslal, ze Stokrotka cos urodzila big_grin ) i powiedzial, ze jestem jedza,
          bo napisalam, ze on mnie do zmiany zdjec zmusil. Ale jak mu powiem, ze
          sympatyczny jest...

Spadam na krotki spacer w celu zakupienia kebaba na obiad i biore sie do roboty.
          Jeszcze tylko zrobie przerwe na wyjazd - tez krotki - do winnego sklepu. W koncu
          weekend, nie?!

usciskasy, jeszcze sie odezwe
          • pszczolaasia Abie no soś ty!!!! po prostu ja cię dobrze 28.10.05, 13:45
            umiejscowiłam, a Ata to gdzieś do Szwecji, albo Norwegi stąd pytaniebig_grinD
            szalona... kto by cię tera wypuścił stąd?????? bez jajcow tak??????
            • ata76 Re: Abie no soś ty!!!! po prostu ja cię dobrze 28.10.05, 13:48
              bo ja gdzieś...w swoim mniemaniu oczywiście flagę szwedzką (norewską) widziałam
              i stąd moje przekonanie
              • bebell Atko... 28.10.05, 13:50
                ta flaga to pewnie u Altheii na zdjęciachsmile))
                ona tam pognałasmile))
                • pszczolaasia Re: Atko... 28.10.05, 13:53
                  a to ja tych fot nie widziałam...dlaczego sie pytam grzecznie???????
                  • pszczolaasia sorry widziałam!!!! 28.10.05, 14:04

• ata76 Re: Atko... 28.10.05, 13:54
                  oj to coś pokręciłam....ale w sumie wiem skąd to było.....u Althei widziałam ta
                  flagę...a Althea do kogoś kiedyś powiedziała, że jest w tym samym kraju 9tak to
                  zrozumiałam) i wydawało mi się, że to było właśnie do Abie skierowane.....no
                  tak to mi własnie jakoś w pamięci utkwiło sad
            • ant25 Re: Abie no soś ty!!!! po prostu ja cię dobrze 28.10.05, 13:52
              Abie no to będziem jadły to samo też czekam na kebabika pysznego
              A że Ty swoja dziołcha jeeee to rzecz pewna, jaka tam obca smile))
              • ma_ruda2 Re: Abie no soś ty!!!! po prostu ja cię dobrze 28.10.05, 13:56
                ale mi narobilyscie smaka tymi kebabami sad ja tez chce !!!!
      • balbinka74 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 22:53
        kurka wodna tyle nastukałyscie...a ja zdychajaąca jestem po dzisiejszej pracy i
        zajęciach na podyplomówce....muszę jeszcze się trochę pouczyć....bo już jutro
        mam pierwszy egzaminik...nie mam pojęcia co ten facet wymyśli...ale zobaczymy...

Pozdrawiam wszystkie serdecznie, jutro wpadnę po 18....pa, pa
    • ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:04
      no to moze warto pojechac po pracy koło poczty co smiletam sa podobno dobre smile
      • ma_ruda2 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:10
        Tam sa dobre!!!!! jadlam tam juz z 10000 razy!!!!!! sa wysmienite, najlepsze w
        w-wie smile)))))
    • ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:05
      a ja już wcinam jest pycha smile
      • ma_ruda2 smacznego!!!!! 28.10.05, 14:10
        • ata76 Re: smacznego!!!!! 28.10.05, 14:11
          ojejku aż zgłodniałam.....smaka mi narobiłyście
      • pszczolaasia Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:11
        weź tak..my w pracy jesteśmy..aty nam tutaj...ładne fotki macie na stroncesmile))
        a R. jaki fajny na fotach ślubnychwink)))) pozdrowionka od Sułków smile)))))))
        • ata76 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:12
          wszystkie ładne mają big_grinDDDDDDDDDDDDDD
          • ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:20
            Ata zdjęcia trochę niewyraźne w pośpiechu skanowane widać bo krzywo ale jak mi
            się na wspomnienia zebrało po nich jak Amela była malusia taka kruszyneczka....
            oj jak bym kciała jeszcze raz tak i mieć przy sobie dwa bąbelkismile)
            • ma_ruda2 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:28
              zanim sie obejrzysz bedziesz miala dwa i jeszcze sie bedziesz zastanawiac czyje
              to lobuziaki big_grin
        • ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:16
          a ja to gdzie tez w pracy no R fajny bo połowe chudszy dobrze mu ze mna cosmile))
          kochanego.... nigdyy nie zawielesmilea ptaszek zawsze lubi daszek smile)))
          Od nas też pozdrowionka smile))
          Ale dobre było ale sie skończyło

Ma ruda to co na kebabik po pracy smile
          • ma_ruda2 Ant :) 28.10.05, 14:19
            bardzo chetnie kochanie - ale nie dzisiaj - mam dziadka imieniny i jade prawie
            prosto z pracy (musze tylko prezencik zakupic). ale np na srode (02.11) po
            pracy mozemy sie umowic - co ty na to??
            • ant25 Re: Ant :) 28.10.05, 14:21
              Oki a może by tak nawet trochę póżniej np koło 19.30 zostawie małą z tatusiem i
              pospacerujemy z kebabem po osiedlu co ?
              • ma_ruda2 Re: Ant :) 28.10.05, 14:24
                PASUJE!!!!!!!!!!!!!!!! jak najbardziej - juz nastawiam przypominajke w
                telefonie big_grinDDD
                • ant25 Re: Ant :) 28.10.05, 14:26
                  Super !!!!!smile)))))
                  • ma_ruda2 Re: Ant :) 28.10.05, 14:29
                    no to znowu jestesmy umowione - kurcze ustawie druga przypominajke to wezme
                    aparat - moze tym razem to udokumentujemy big_grin
                    • ata76 Re: dziewczyny proszę nie zapomnieć o aparacie!!!! 28.10.05, 14:33

• ant25 Re: dziewczyny proszę nie zapomnieć o aparacie!!! 28.10.05, 14:40
                        Tym razem załatwionesmile) w końcu już się znamy i zobaczycie jakie pyszne kebeby
                        mamy na tarchominie smak i zapach przeslemy mailem smile)))
          • ata76 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:36
            ant25 napisał:

>R fajny bo połowe chudszy dobrze mu ze mna cosmile))
            > kochanego.... nigdyy nie zawielesmilea ptaszek zawsze lubi daszek smile)))

Ania, a co to za żart się Ciebie trzymają????? Pszczoła niczego nie
            potwierdza...w sensie ,że Ty niby grubsza wink)))
            • ant25 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 28.10.05, 14:42
              Nie, tylko my razem z moim M tak sobie dogadzamy jedzonkiem że teraz nas jest
              więcej ale mnie to nie przeszkadza bo ja akurat lubie sie miec do czego
              przytulić i lubię facetów takich nawet troche większych ale sama wolałabym mieć
              mniej to tu to tam.
              • pszczolaasia eee tam..bzudy gaadasz..spójż na mnie..:*** 28.10.05, 14:49
                letę domasmile))
                • ant25 Re: eee tam..bzudy gaadasz..spójż na mnie..:*** 28.10.05, 14:53
                  ale Ci dobrze ze tak konczysz pracę ...sad
      • althea35 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:17
        Ja sobie tylko moge pomarzyc o 4 dniach wolnego... W poniedzialek znowu ide do
        szkoly... ale nas w jajo zrobili... szkoly maja tydzien wolnego... ale ja
        wlasnie skonczylam szkolke i zaczynam kurs na uniwersytecie... a uniwersytet
        wolnego nie ma.
        Oznajmiam wszem i o wbec, ze kurs zakonczylam z wynikiem pozytywnym! Sama sie
        sobie dziewie, ze mozna sie tak szybko nauczyc jezyka!
        A flaga mogla byc gdzies u mnie na zdjeciach... taka niebiesko-zolta.
        Jak zwykle mam ambitny plan posprzatac w domu.
        Jutro znowu pieke chleb.
        Robie mezusiowi szalik na drutach i sobie rekawy do swetra.
        Czytam ksiazke, tym razem po polsku.
        Wczoraj zaczelam sie uczyc robic na szydelku, bo marza mi sie aniolki
        szydeklowe na swieta.
        Mam pelno prasowania.
        I zdjecia slubne do wklejenia do albumu.

Ma_ruda chyba pisala o szampanie od prezesa. My tez dostalismy od szefa meza...
        jeszcze stoi, chyba go potrzymamy do 1 rocznicy.

Ja tez raczej bez nalogow jestem. Palilam chba przez mmiesiac w okolicach
        pierwszej sesji na studiach. Kawe pijam rzadko i tylko rozpuszczalna albo z
        ekspresu i zawsze z mlekiem. Czarnej niecierpie, a sypanki to juz w ogole...

Zycze milego weekendu!

Stronka jest fantastyczna! I co chwile nowe zdjecia! Super!!!!!
        • pszczolaasia NOOOOOOOOOOOO:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) 28.10.05, 14:21
          brawo, brawo!!!!!!!smile))))))) ja jestem nałogiem kawki..
          • tycja78 heja!)))))))))))))))))) 28.10.05, 18:13
            A ja paliłam papierosy, długo( 12-13 lat!!!), ale mało ( jak nigdzie nie wychodziłam to do 5 , gorzej w barze). Od wakacji , po ślubie przyjaciółki obiecałysmu ze rzucimy. Jedna juz sie wyłamała, ale my we dwie trzymamy sie mocno postanowienia. mam argument by rzucić, wczesniej nie miałam to paliłam.

A kawę pije 2x dziennie , zawsze z mlekiem i cukrem.
            więcej grzechów nie pamiętamsmile
        • ata76 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:23
          Althea, gratulacje ...jestem dumna z Ciebie, że zakończyłaś kurs z wynikiem
          pozytywnym....mądra dziewczynka smile))))
        • ma_ruda2 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:23
          o szampanie to ja fakt - my swojego mielismy trzymac az pojawi sie potomek -
          ale kurna ile mozna czekacbig_grin i jakos tak wyszlo ze wczoraj ... ale pilismy zeby
          potomek sie jak najszybciej pojawil (zreszta od 3 lat mrozi sie wodka ze strefy
          bezclowej - tez dla potomka big_grin)
          a aniolka szydelkowego to ja chce !!! Althea- zrob jedngo dla mnie (moze byc
          maluski big_grin)
          • althea35 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:35
            ma_rudka, ale ja jeszcze tych aniolkow nie potrafie zrobic... ale pracuje nad
            tym. Ale zamowienie przyjete!
            • bebell Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 14:55
              Althea- ja też chce aniołka!
              a wogóle to ja manualnie strasznie niezdolna jestem, takie drętwe łapy! i
              cierpie z tego powodusad( bo szydełko i druty i szycie mi się marzy...
              Gratulacje z egzamin przyjmsmile))
              I sie pytam jeszcze: a Twoje foty gdzie??? wrzuc kilkasmile))

kasiaca
              • hortika Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 15:06
                cześć,
                wysyłam zdjęcia.. rano musiałam przed pracą kompa odpalić żeby je zgrać-ja to
                dopiero uzależniona jestem... Turkowe jedzenie tez lubię, właśnie przed chwilką
                skonsumowałam coś niecoś..
                Uściski na weekend, Cytrusia-trzymam kciuki za egzam!!!! Kateb -i za badania!
                Papa
              • althea35 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 15:06
                Aniol zaklepany!
                Ja ja lubie sobie tak lapkami cos porobic... no tylko czasu na to nie mam, bo
                lapkami to najwiecej po klawiaturce stukam! Kiedys mi sie nudzilo, to sie na
                drutach nauczylam... a teraz mi sie anily marza, to sie na szydelku ucze. Nie
                ma tak, zeby sie nie dalo!
                Pracuje nad tym szydelkiem: juz potrafie zrobic lancuszek, polslupki, slupki i
                slupki podwojne.
                Nie ma czasu na zdjecia... szydelko, druty, decoupage...
            • ma_ruda2 Re: 4 dni wolnego?? Wy nie nie nerwujcie!! 28.10.05, 15:02
              super.. czekam z niecierpliwoscia na wyniki nauki big_grin
    • kateb007 Oto jezdem... 28.10.05, 16:36
      Kochane dziewczyny, właśnie wróciłam i dzielę się z Wami (no bo z kim innym??).
      Otoż wszystko jak na razie jest w najlepszym porządku, pęcherzyk zagnieżdżony
      wysoko, serducho biło jak oszalałe!! a toż dopiero 5 tydz. Cud dochtorek akurat
      se kupił nową maszynerię- taką 3D-4D i nam mnie ją ćwiczył. Akurat u mnie to
      jeszcze nic specjalnie nie było widać, ale ja oczami matki zobaczyłam co
      chciałam. Dostałam nawet filmik i zdjęcie. Jestem szczęśliwa!!
      Może Was jakoś zarażę, co?
      • althea35 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 16:42
        Kateb, super!! Takie male serducha juz tak maja, ze bija jak oszlale! Super, ze
        wszystko jest w porzadeczku. A skoro doktorek testowal, to pewnie sie
        naogladalas ile dusza zapragnie.
        Ja chetnie sie zaraze fasolowica!!
        Buziaki!
        • tycja78 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 18:17
          Kateb, cieszymy sie razem z Tobą! A zarazaj, tutaj kazdy chce sie zarazić!
          Chętnie, chętnie!
      • ma_ruda2 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 16:43
        ja cche sie zarazic!!!!!!!!!!!!! smile))
        serducho to pewnie bilo malenstwu z radosci ze je mama wlasnie po raz pierwszy
        ogladasmile)) nie potrafie sobie nawet wyobrazic co czulas smile))))))) sciskam mocno
        oboje !!!!!!
        • kateb007 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 16:49
          Uczucie rzeczywiście niesamowite, przede wszystkim dlatego że do tej pory jakoś
          nie wierzyłam, że jestem w ciąży, że to może być prawda, a teraz mam na to
          papiery! smile)
          • ma_ruda2 Re: Oto jezdem... 28.10.05, 16:52
            no jak masz juz na to papiery to zupelnie inna sprawa big_grinDDDDDDDDDD
            • tycja78 co tam nowego? 28.10.05, 18:24
              Cześć wam! czsami nie nadążam za wami. wystarczy raz wieczorem lub z rana nie przysiąśc i nie poczytać! ale z was niektórych robotnice! hihihi!
              Ja dzis miałam wizytę teściów, więc sie produkowałam w kuchni z obiadkiem ( zrobiłam kluski na parzez sosem- teściowej bardzo smakowało!!!! hura!)
              Włąsnie przyjacólka zadzwoniła z cudowną info- bedzie miec dziewczynkę! Włąsnie wróciła od gina. Życze jej naprawde dobrze bo miała w swoim życiu wiele kłopotów ciążowych... oby tym razem sie udało.
              • bebell Re: co tam nowego? 28.10.05, 18:40
                No, to najważniejsze, że tesciowej smakowałosmile)
                A przyznaj się jaką masz tesciową??? Już miałyśmy kiedys taki watek, więc
                uzupełnienie braków jak najbardziej wskazanesmile)
                Moja jest beznadziejnasad(( i ma nas w d...sad((
                • ata76 Re: Witam wieczorowo!!! 28.10.05, 18:48
                  Kateb, super wieśći.....ale nie mogło być inaczej przecież..cudnie po prostu
                  cudnie....teraz z każdą wizytą prosimy o pełne relacje....no i fotki...i
                  filmiki z usg smile

Tycja, nie ma to jak odpowiednia mobilizacja, no nie??? powodzonka w wytrwaniu
                  przy niepaleniu....teraz możemy wrazie co utworzyć doraźną grupę wsparcia dla
                  tych, które skończyły z nałogiem....aczkolwiek 5 dziennie......to bardzo
                  malutko
                  • pszczolaasia Kate gratulacje:))))) strasznie się cieszę:****** 28.10.05, 19:31

• erga4 Re: Witam wieczorowo!!! 28.10.05, 19:39
                    Ja chce się zarazić, ja!!!!!
                    Kateb - może pokaszlesz troszku na nas albo pokichasz i zarazisz nas fasolową
                    choróbką? To fantastyczna wiadomość że wszystko jest OK. I takie maleńkie
                    serducho bije tak mocno! Może podeślesz fotę?

Althea - a masz już jakiś wzór na te aniołki? strasznie jestem ciekawa. Ja już
                    dawno nie szydełkowałam ale chętnie do tego wócę. Tylko podsuń pomysł jak
                    zamierzasz robić anielice?

A palaczkom mówimy zdecydowane NIE !!! kobitki nie palcie! toż to głupi nawyk.
                    ja byłam bierną palaczką od urodzenia i nienawidzę smrodu papierochów. Choć
                    kilka razy zapaliłam na imprezkach ale to już mi minęło smile

Miłego weekendu życzę - ja od męża nadaję więc proszę o usprawiedliwienie moich
                    nieobecności - ale same rozumiecie. Po dwutygodniowej małpie też mi się coś
                    należy, no nie?
                    • bebell Erga... 28.10.05, 19:46
                      to ja wolę nie myślec co bedzie się u Was działosmile)
                      nosz chyba drzazgi będą leciałysmile))
                      • erga4 Re: Erga... 28.10.05, 19:48
                        Ja też nie myślę smile Bo aż się boję. zamiast myśleć po prostu weźmiemy sie do
                        roboty hihi
                        Może świeto zmarłych będzie magiczne i posypią się nowe życia???
                    • althea35 Aniolki 28.10.05, 19:59
                      Erga, mam wzory i wlasnie tworze... aniola giganta, bo nie mam cienkich nici i
                      cienkiego szydelka, wiec robie z wloczki.
                      Tu masz kilka wzorow:
                      www.kaiem.xip.pl/html/index.php?option=com_remository&Itemid=39&func=selectfolder&filecatid=13
                      Powodzenia! I pokaz co ci wyszlo!
                      • mala_natka witam wiczorowo :D 28.10.05, 20:58
                        jak w tytule wink

oczywiscie tylko na chwile ze wzgledu na panujacy u nas obecnie sezon
                        fasolkowy big_grinbig_grinbig_grin
                        Ale wy dziewczyny klikacie :o naczytac sie nie idzie

Aniolki sliczne, ale ja nie wierze ze kiedykolwiek umialabym takiego
                        zmajstorwac - jak narazie poza szalik nie podskoczylam wink
                        A tak w ogole to jest tu kto?
                  • tycja78 Re: Witam wieczorowo!!! 28.10.05, 19:42
                    Tak Ata, ale ja sie nie mogłam obyć bez tych 5ciu.A jak spotykałam sie z przyjaciólmi to niestety było dużo wiecej. Moj mąż nie pali i nigdy nie pozwalał na dymka w domu- stad tak mało.
                • tycja78 Re: co tam nowego? 28.10.05, 19:38
                  No to ja nie zdązyłam w ogóle o tym przeczytać- musiałyście o tym pisać zanim Was odkryłam. Czytałam dopiero od lipca.
                  A więc myśle , ze mam dobrą teściową, jest bardzo opiekuńcza i dobry z niej człowiek w ogóle. Ale jesteśmy spod tego samego znaku ( lwy) i niestety... mieszkać razem byśmy za długo nie mogły ( juz to sprawdziłam przez trzy miesiące). Niby wszystko dobrze, ale zdarzały sie takie sytuacje , ze kotłowało sie we mnie.Jeszcze nie było jednak spięcia- staram sie z nią rozmawiać dużo i tłumaczyć jak coś jest nie tak. Nie lubię NIE jasnych sytuacji. Ona mi od pewnego czasu matkuje i naprawdę duużo pomaga.
                • tycja78 Re: co tam nowego? 28.10.05, 19:40
                  A!!! łasnie sie chciałam Was zapytać. Ja sie dowiedziałam od kolezanki ( ona juz urodziła niedawno!) ze siedzi na gazecie na forum to zaraz sobie weszłam i znalazłam was. Ale teraz zobaczyłam, ze istnieją wątki bardzo podobne: koczkodany, jesienne starania. Czym one sie róznią? Kto mi wytłumaczy sytuację?
                  • erga4 Re: co tam nowego? 28.10.05, 19:42
                    Tycja te wątki chyba niczym się nie różnią - mało tego to jest forum pt "dla
                    starających się" (my jesteśmy na "w oczekiwaniu" ) to tam dopiero się dzieje!!
                    Takich dziewczyn jak my jest tysiące. Ale ja przyznaję trafiłam tu przypadkiem
                    i tak zostało. Nie udzielam się na innych wątkach.
                  • bebell Re: co tam nowego? 28.10.05, 19:44
                    składem osobowym główniesmile)
                    choc częśc dziewczyn pisze na kilku watkachsmile))
                    piszesz tam, gdzie sie dobrze czujeszsmile))w jednym bądź kilku wątkach...
    • pszczolaasia Ata Efki będą miały chyba wywoływany poród... 28.10.05, 19:32
      kuwa...
      • erga4 Re: Ata Efki będą miały chyba wywoływany poród... 28.10.05, 19:43
        Jakie Efki?
        • erga4 Czyżby Abie bawiła się stronką? 28.10.05, 19:46
          Bo cos nie mogę na nią wejść - pewnie nasz pracuś znowu udoskonala i powiększa
          galerię smile
          • erga4 Re: Czyżby Abie bawiła się stronką? 28.10.05, 19:50
            Ok ja zmykam! nie piszcie za dużo bo kiedy ja to przeczytam?? no na pewno nie w
            weekend! uciekam w ramiona ukochanego.

Papapa
            • ant25 Re: Czyżby Abie bawiła się stronką? 28.10.05, 20:16
              Witam wieczorową porą Amela w kąpieli siedzi więc na kwilke jezdem
              Erguś to udanego miłusiego czasu w objeciach jak najbardziej ukochanego, u mnie
              bedzie ciekawie bo zauważyławm lekko płodny śluzik a dopiero to 8 dc ale co tam
              trzeba działać a nie sprawdzać smile))
              Kateb jak się ciesze że wszystko Ok magiczne jest to bicie malutkiego serducha
              do końca zycia się nie zapominasmile)))
              Mam nadzieję że mnie też już niedługo spotka to szczeście i drugi raz zobaczę
              małe serduszko bo jedno już moje serduszko woła mnie do łazienki spadam smile))
              Moze zaglądnem poźniej smile)
              Pa
              • ant25 Re: Czyżby Abie bawiła się stronką? 28.10.05, 20:30
                A chyba wszyscy Gladiatora oglądają co? zgadłam ?
                W kwestii nałogów to u mnie tak kawę najlepiej chciałabym sobie przez
                kroplowkę podłączyć i sączyć
                Fajeczki lubie ale pale 2,3 dziennie,
                jak mam urlop czy weekend to wcale w domu zakaz,
                wolne tylko w samochodzie jak jadę ale sama smile)
                wstyd przyznać były sportowiec ze mnie teraz tylko duchem smile
                Lece tez na filmik
                • tycja78 ech!!! 28.10.05, 20:57
                  U mnie w mieście panuje plaga - pandemia ciąż! włąsnie zadzwoniła do mnie kolezanka, z którą wymieniamy się lekcjami ( angielski za hiszpański) i poinformowała mnie , ze nie bedziemy sie przez jakiś czas spotykać, bo... no w ciązy jest i ostatnio nie najlepiej się czuje. Te dziewczyny, które sledziły moje posty wiedzą co to znaczy- 10 koleżanka którą mam jest w ciązy. To wcale nie znaczy, ze ja tylko dlatego chce zajść w ciąże, ze one są, ale ONA W TE WAKACJE WYSZŁA ZA MĄŻ I po prostu przestali sie po ślubie zabezpieczać i... miesiąc pózniej sie okazało, ze jest w ciąży. BARDZO sie cieszę z tych wiadomości, naprawdę, ale... kiedy my, dziewczyny? jest na to jakiś sposób? POnoć nalezy o tym nie myśleć i sie nie starać i nie stresować i ze wyjdzie w najmniej spodziewanym momencie. a co zrobić jeśli ktoś nie potrafi juz nie mysleć? ( przeciez my na forum tutaj codziennie rozmawiamy o testach, @, staraniach.... - więc , co? zrezygnować z zaglądania tutaj? Tez juz nie potrafię.Bo czuję, ze mi to pomaga, ktoś zawsze pocieszy, a nie strofuje ( bo i tacy w moim otoczeniu są, wrrr!)Staram sie podchodzić do tego na luzie, ale nadchodzą takie chwile, ze po prostu wymiękam. A moj mąż nie widzi problemu " Dlaczego sie wkurzasz, przecież dopoero się staramy 4 miesiące" Dla niego to wcale nie jest duzo.( kaze mi się nie nakręcać) A moze nie chce mnie denerwować i specjalnie bagatelizuje sprawe? A wy dziewczyny? Co o tym myślicie?
                  • pszczolaasia Re: ech!!! 28.10.05, 21:08
                    jestem trochę zdołowana dziś. Tycja nie wiem jaka jest recepta...serio-serio.
                    chciałabym znać kuwa receptę na dziecko. bo samo przytulanie jak widać nie
                    starcza... faktem jest, ze jak ktoś się czasem zapomina to nagle pstryk jest!!
                    ale to dotyczy tak naprawdę znikomej liczbie osób. nei mowię, ze my ejsteśmy
                    ajkąś reprezentatywną grupą reporezentującą przekrój spoleczweństwa. pewno ejst
                    nas za mało, a nawet jeśli to jesteśmy tu tylko my- te które starają sie,a el z
                    róznych względów im nie wychodzi.
                    nie wiem. chciałabym znać odpowiedź an twoje pytanei. ale mam dziwne wrażenie,
                    ze ten kto by znalazł odpowiedź na twoje pytanka dostałby nobla...big_grinDD
                    byłam dziś u Bartusia, dostał mechaniczną żółtaczkę, wiec chyba nmei wyjdzie
                    jutro. antomaist moja siora ma depresję. najchętniej wpie..łaby za
                    przeproszeniem komuś. przykre. pozdrófki..smile
                  • althea35 Re: ech!!! 28.10.05, 21:14
                    Tycja, no niestety tak jest ze niektorym sie udaje odrazu, a innym nie. Tych
                    ktorym sie udaja za pierwszym podejsciem, nie ma na forum, bo szybko sie z
                    niego wynosza, stad u nas tyle osob po przejsciach. A twoj maz ma racje, ze nie
                    ma sie czym przejmowac, bo to ze sie nie udaje kilka miesiecy jest zupelnie
                    naturalne. Ja z kazdym miesiacem jestem bardziej cierpliwa, czekam i mam
                    nadzieje ze sie udalo po kazdych staraniach, ale nie rycze jak przychodzi malpa
                    i czekam na nastepne staranka. Tak to juz jest, ze dzieci przychodza kiedy same
                    chca a nie kiedy my chcemy. Twoj czas tez kiedys przyjdzie!! I moj tez mam
                    nadzieje i kazdej z nas!
                    Buziaki!
                    • mala_natka Re: ech!!! 28.10.05, 21:24
                      ja niestety tez musze sie przyznac ze ciezko znosze te starania uncertain-wrawdzie to
                      dopiero 2 miesiac (chociaz mozna powiedziec ze 3 bo w maju raz troche
                      zaszalalam i prawde piszac moglam tez wtedy wpasc, ale nie wpadlam sad ), ale
                      wkurz mnie ta cala atmosfera sad. Z jednej strony chcialabym zeby bylo fajnie,
                      spontanicznie, z drugiej jednak zeby to wyszlo jak najszybciej wiec wszystko
                      koncentruje sie na skutecznisci ...grrr.
                      A tak w ogole to dziasiaj o maly wlos nie kupilam slicznego pluszaka dla Ola
                      (tia, imie tez juz mam wybrane ...instynktownie czuje ze moj pierwszy bejbasek
                      bedzie chlopem, chociaz wolalabym kobitke wink) kiepsko ze mna
                    • mala_natka Re: ech!!! 28.10.05, 21:24
                      A tak w gooe to tez macie juz wybrane imiona dla swoich maluszkow, czy tylko mi
                      tak odbilo :o ?
                      • pszczolaasia Re: ech!!! 28.10.05, 21:27
                        nie Natko nie tylko Tobiesmile)) u mnie będzie Agatka , albo Jagoda. jeśli będzie
                        chłopak- to będzie Tomasz po tacie, bo tata wybrał sobie imie..khm khm..
                        Iwan... ja pierdziordziu...wynegocjowałam po tacie czyli Tomaszsmile))))
                        • mala_natka Re: ech!!! 28.10.05, 21:31
                          a u mnie ma byc Olgierd (mojemu mezowi dopiero sie spodobalo, jak powiedzialm
                          ze bedzie mogl wolac na niego Olo - tak jak na Psach -hihihihi-wszystko trzeba
                          robic podstepem) a kobitka to Olga (predzej czy pozniej dorobimy jej brata
                          Olgierda) albo Natasza.
                          jakby sie kto pytal to ja tez nie wiem skad u mnie to zamilowanie do rosyjskich
                          imion-zawsze nienawidzialam wszelkie "ruskie" filmy,ichnie defilady itp, a
                          teraz, na starosc, taka metomorfoza :o
                      • bebell Imiona... 28.10.05, 21:34
                        wybrane od dawnasmile)
                        jakos zaraz po ślubie podjęliśmy kluczowe decyzje.
                        Jak chłopiec to Tadziosmile)) (walczy o palme pierszeństwa z Ignasiemsmile)) )
                        jak dziewczynka to pewnie Michalinkasmile)) Michalina Annasmile))

kasia
                        • tycja78 Re: Imiona... 28.10.05, 21:39
                          a dziś imieniny Tadzia, wiesz o tym?
                          • bebell Re: Imiona... 28.10.05, 21:40
                            wiemsmile)
                            mój dziadek tak miał na imięsmile)
                            na drugie bedzie Józef- po Wojtkowych dziadkachsmile))
                          • mala_natka Re: Imiona... 28.10.05, 21:40
                            Pszczola - sliczny ten Bartus....smile)))))
                            • mala_natka Re: Imiona... 28.10.05, 21:43
                              A wiecie moj mezus jak kiedys byl raczej obojetny dzieciom to teraz tez popadl
                              w taka schize jak ja i ostanio powiedzial rozkosznie , ze jak nic sie nie uda
                              to pojdziemy do hipermarketku i ukradniemy sobie jakiegos biednego maluszka z
                              koszyczkasmile))))))))))))))))))))
                              ma chlop poczucie humorku, co? wink
                              • pszczolaasia nie no..:-))) ma!!! mój Tomek nie miałby problemu 28.10.05, 21:44
                                do niegop się wszystkei dzieci uśmiechają.smile))))
                              • tycja78 Re: Imiona... 28.10.05, 21:44
                                A moj się śmieje, że kupimy sobie na allegro::
                                • mala_natka Re: Imiona... 28.10.05, 21:46
                                  Tia, a moj ostanio juz dojrzal jedno malutkie , samotne malenstwo wink
                                  • abie76 Re: Imiona... 28.10.05, 22:16
                                    dziewczynki, pracowalam. Ale dalej nie skonczylam.

mam nowe zdjecia i postaram sie jeszcze dzis, najpozniej jutro uzupelnic.

Co do imion. Juz kiedys pisalam: to bedzie Zoska albo Helenka (kiedys czatalam,
                                    ze co druga dziewczynka to Zosia, ale u mnie to juz stara historia, bo najpierw
                                    moje lalki byla Zosia, chcialam miec siostre Zosie, no i nic z tego nie wyszlo,
                                    wiec zostaje coreczka i teraz zalezy od tego co urodzi sie u mojej przyjaciolki
                                    w staczniu, bo ona nie chce wiedziec a glupio, jak obie beda Helenki, prawda?),
                                    a chlopak bedzie Lusiek - powazny Leonard (i nie z zednego kosmopolitycznego
                                    powodu, tylko po mojej najkochanszej babci, a Kochany przystal na to, wiec
                                    spoko). Podobaja mi sie bardzo imiona, ktore wybaralyscie dla swoich dzieci.
                                    Oczywiscie, Pszczoleprzestrzegam dalej, ale piekne imie dla dziewczynki smile A
                                    moj tata mowi do mnie Jagna, to tez lubie.

Bebell, dobrze prawi, dzieci przychodza kiedy chca. Mysle, ze maja swoj plan i
                                    go po prostu realizuja. U nas to jalepszy moment: jestesmy w odpowiednim
                                    wieku,mamy odpowiednie warunki i mieszkaniowe i finansowe, ja nie pracuje u
                                    kogos, tylko na swoim i moge sobie pozwoilic na przerwe. A tu dalej nic. mysle,
                                    ze trzeba czekac i myslec, zebedzie wszystko dobrze.

sciskam na dobranoc, do jutra
                                • tycja78 Re: Imiona... 28.10.05, 21:49
                                  Co do imion to podoba mi sie sporo
                                  Dla dziewczynki : Kaja lub Kalina, Michalina tez fajowo, albo Marcysia
                                  a chłopiec: Dawid, Bruno ( zeby mu śpiewać: Ruszaj sie Bruno idziemy na piwo!), Natan, Julek. Zobaczymy! Moze kiedyś uda mi sie mieć tyle dzieciaków i wykorzystać wszystkie imionasmile Dzieki za słowa otuchy. Zaraz mi sie lepiej na sercu zrobiło.
                                  Idę grać z moim T. w remika. Narazie. Jeszcze do was zajrzę.
                                  • pszczolaasia Boshe...to ty kcesz małą ligę se zrobić??????? 28.10.05, 22:00
                                    o Matko Bosko Częstochowsko!!!!!!! w brydża??? nie gram , ale keidyś namiętnei
                                    w kanastę grywałam..o matko!!!! namietnei czekaliśmy an łikendy!!!! do 5 rano!!!
                                    debile..big_grinDD
                                    • melba7 a ja chcę Zosię... 28.10.05, 22:17
                                      ...tak w kwestii imion.
                                      Rany, dzisiaj długo nie posiedzę, bo rano bladym świtem o 9 mam operację-
                                      jakieś biedne psie stworzenie, muszę być wyspana.I jutro jeszcze robię młodemu
                                      urodzinki z tortem , zabiegana będę...a w niedzielę jedziemy na groby .Chlip chlip.
                                      Kateb, cieszę się ,że wszystko oksmile To cudowny widok, prawda?
                                      • abie76 Re: a ja chcę Zosię... 28.10.05, 22:21
                                        halo,jeszcze tu jestem.
                                        Zosia, piekne imie, jak juz pewnie sie doomyslasz, ze tak powiem.
                                        Czy Ty, jestes doktor od zwierzakow?
                                        • ant25 Re: a ja chcę Zosię... 28.10.05, 22:26
                                          Abie jak sobie radzisz z tymi tłumaczeniami i jak tłumaczysz w stronę na
                                          ojczysty czy odwrotnie ?
                                          I jak mniemam z/na niemiecki tak ?
                                          • abie76 Ant, 28.10.05, 22:34
                                            nie moge sie od Was uwolnic - chyba tez nie bardzo chce...
                                            Tlumacze glownie z ang na pol, albo odwrotnie. zdarza sie, ze robie cos drobnego
                                            z niemieckiego, albo pisze korespondencje po niemiecku. W szeroko pojetym show -
                                            bussinessie, czyli firmy, dla ktorej pracuje, angielski goruje. Pracuje z nimi
                                            juz wiele lat i teraz, nawet na odleglosc mam dzieki temu jakas drobna robote.
                                            A Ty za czego - na co tlumaczysz?
                                            • ant25 Re: Ant, 28.10.05, 22:44
                                              No ja podobnie, angielski, pisze umowy lub opinie do nich takie tam domowe
                                              robotki młodego prawnikasmile
                                              Teraz akurat dobrze bo dostaję z ang na polski wiec łatwiej i szybciejsmile

A niestety powiem Ci że tak łatwo to się od nas nie uwolnisz smile) nie da radysmile)
                                              • ant25 Re: Ant, 28.10.05, 22:49
                                                No a ja mam pytanko Abie jak przeliczasz stronkę tłumaczenia wg znaków? i czy
                                                wszystkie ze spacjami ?
                                              • abie76 Re: Ant, 28.10.05, 22:52
                                                na stale sie uwolnic, to w zyciu nie!!!! M. zagapils sie w TV, ale wlasnie to
                                                cos, cokolwiek to bylo, sie konczy, wiec idzeimy cwiczyc ... albo spac.

Dziewczynka czadowo sobie z plcia przeciwna radzi.

Branoc, spadam, Maz czeka i kwili z uzaleznienia...
                                                • abie76 strona do rozliczenia 28.10.05, 22:54
                                                  A4 = 1800 ze spacjami
                                                  • melba7 ant, abie 28.10.05, 23:04
                                                    tia...jam doktor od zwierzaczków...miałam spadać, ale jeszcze
                                                    podczytuję...abie, a medyczne teksty z polskiego na angielski też tłumaczysz?Bo
                                                    przetłumaczyć z ang na polski potrafię, ale odwrotnie---uuu.Gorzej, znacznie
                                                    gorzej mi idziesada muszę coś popełnić, i to w lengłidżuwink
                                                  • ant25 Melba ... 28.10.05, 23:08
                                                    To jeżeli oczywiście nie maiłabyś nic na przeciwko to mogę się coś podpytać na
                                                    temat mojego kota?
                                                  • melba7 Re: Melba ... 28.10.05, 23:14
                                                    pytaj śmiałosmileale chyba ktoś tego twojego zwierza serwisuje na stałe?wink
                                                  • abie76 Re: ant, abie 28.10.05, 23:15
                                                    Melba, z medycyna nigdy nie probowalam. Mam pomocnika w domu i jesli cos
                                                    bedziesz potrzebowac, moge sprobowac Ci pomoc, ale to trudny jezyk. Ja sie
                                                    raczej na muzyce znam. I z racji sytaucji zapozanalam z jezykiem prawniczym,
                                                    choc przy pierwszym kontrakcie plakalam ze zlosci.

Ant, 1800 znakow ze spacjami wlacznie, nie wazne jaka trzcionka. To informacja
                                                    od kolezanki, ktora w biurze tlumaczen pracuje. Czasem oplaca sie na oko, bo
                                                    dasz duzy tytul i masz 1/4 strony, ale generalnie wychodze mniej wiecej tak samo
                                                    z tzw oficjalnym liczeniem. Z tym, ze za profesjonalne teksty mozesz swobodnie
                                                    podnosic stawke.

Dostalam SMS od kolezanki, ktora pznalam poprzez Gazete, i ktora mieszak w moim
                                                    miescie, i z ktora sie zakolegowalam tez n azywo (wystarczy wstepu), ze w koncu
                                                    po tygodniu oczekiwac po terminie UROZIL SIE DZI O 14:03 SYNECZEK. W niedziele
                                                    idzeimy ich odwiedzic do kliniki. Az sie wzruszylam i M. tez sie ucieszyl, ze
                                                    moja kolezanka, w koncu bez stresu z domu wychodzic moze....

ide papapapapa, do jutra
                                                • ant25 Re: Ant, 28.10.05, 23:05
                                                  No to do dzieła smile)
                                                  Ja sobie jeszcze poczekam na powrót ukochanego sad
                                                  A z tą stroną to ok, ale jaka czcionka ( rodzaj,rozmiar) ?
                                                  Bo na razie wyceniam na tzw oko ale wolałabym jakoś bardziej profesjonalnie.
                                        • pszczolaasia Abie czili Agatka Ci pasi tak?;))))))) 28.10.05, 22:27
                                          idę spać dziewczynki..oczy mi sie zamykają...samebig_grinDD branoc pchły na noc,
                                          karaluchy pod poduchusmile)))))
                                          Ania proszę Cię ucałuj Amelięsmile)))))))))
                                          • abie76 Re: Abie czili Agatka Ci pasi tak?;))))))) 28.10.05, 22:30
                                            No zachwycisz mnie ta Agatka, tylko wiesz, to butne dziewcze. Zapytaj moja mame smile

dobranoc, ja tez ide do lozia. Moze by tak trzeba sie wprawic przed "sezonem
                                            fasolkowym", przynajmniej tak twierdz moj maz. Nie widze powodow zeby mu nie
                                            wierzyc smile))))
                                            papa
                                          • ant25 Re: Abie czili Agatka Ci pasi tak?;))))))) 28.10.05, 22:31
                                            załatwione smile) senny całus dany smile)))
                                            A wiecie co musze wam coś opowiedzieć dzisiaj rano jechałam jak zwykle z małą i
                                            wjechałam na pas dla autobusów czasami tak robie jak sie naprawdę śpieszę i
                                            licze że się uda zwykle sie udaje ale dzisiaj halt!
                                            I moje dziecie wychyla się z fotelika i pyta grzecznie pana policjanta "cio Pan
                                            zacimuje? Facetowi się błoga mina zrobiła nawet dokumentów nie sprawdził pusćił
                                            nas wolno i dalej sobie jecałam po pasie dla uprzywilejowanych smile)
                                            Ale mam czarodziejkę dobrze sobie już radzi z facetamismile)
                                            • althea35 Re: Abie czili Agatka Ci pasi tak?;))))))) 28.10.05, 22:35
                                              Dobra ta twoja cora!!!
                                    • tycja78 Re: Boshe...to ty kcesz małą ligę se zrobić?????? 28.10.05, 23:15
                                      I ja w Canastę za swoich studenckich czasów do rana grywałam, mieliśmy taką ekipę, graliśmy na min. 4 osoby. To były boskie czasy.
                                  • ant25 Re: Imiona... 28.10.05, 22:08
                                    Czyż znowu sama zostałam? Moje szczeście śpi ja co prawda mam stertę roboty
                                    nowe tłumaczenia + zleconka ale nie kce mi się nie ruszę nic dzisiaj dzień
                                    dobroci sobie zrobię
                                    M w pracy jeszcze ...sad ma wrócić kole 12.00 poczekam
                                    • althea35 Re: Imiona... 28.10.05, 22:13
                                      Ja tez tu jeszcze wisze... ogladam Na dobre i na zle i robie szaliczek mojemu
                                      kochanemu.
                                    • tycja78 Re: Imiona... 28.10.05, 23:30
                                      biedactwo...
                                      Ja tez sobie dziś wolne zrobiłam od wszystkich lekcji i tłumaczeń. Moj T. za to tez poszedł juz spać bo rano sie na ryby wybiera, bardzo rano.Że tez mu sie chce tak wstawać. Do ryb nie mam zadnego "ale" bo wraca najcześciej zaraz jak sie obudze albo jeszce śpię i nawet nie bardzo sie orientuję, ze wybywał mi gdzies w nocy.
                      • althea35 Imiona 28.10.05, 21:37
                        U nas jest problem... bo imiona musza byc miedzynarodowe... i cierko cos
                        wybrac, wiec jednoznacznie nic nie jest wybrane.
                        Ja zawsze w sklepie ciagne meza do dzielu z ciuszkami dla dzieci i mowie mu ze
                        cos musimy kupic, albo zaczynam wstawiac do wozka sloiczki z jedzonkiem dla
                        dzieciaczkow. Oczywiscie nic nie kupujemy.
                        • pszczolaasia mój Tomek z daleka omija te stoiska i ja też. 28.10.05, 21:38
                          nie chcę się denerwowaćsmile
                          img497.imageshack.us/img497/5743/barti29it.jpg
                          Bartuśsmile))) mój siostrzeniecsmile))
                        • bebell Althea... 28.10.05, 21:39
                          ty o żadnych słoikach nawet nie myślsmile)
                          sama gotuj!!!
                    • tycja78 Re: ech!!! 28.10.05, 21:34
                      Tak, masz całkowitą rację. Wiecie co? ale tak sobie pomyslałam idąc za przykładem Polyanny- to była moja idolka gdy byłam dzieckiem- wprost uwielbiałam ta książkę i jej magiczną grę w zadowolenie: dzięki temu , ze tyle sie czeka, mam możliwość sie lepiej poznać i moze nawet zaprzyjaźnić??? Prawda? To na pewno jest plusem naszej sytuacji. A przyjażn to cenny skarb.
                      • bebell Re: ech!!! 28.10.05, 21:36
                        o to, to, to!big_grinDDDD
                      • pszczolaasia Re: ech!!! 28.10.05, 21:37
                        och tak to akurat na pewnosmile))) mamy z Atą takie forum zamkniętesmile) no nie my
                        ofkors z nią...sa tam dziewczyny z ktorym jestem już od marca a, Beata jakoś
                        później doszła.. ale neiważne. naprawde sie zaprzyjaźniłyśmysmile)) aczkolwiek
                        zaczyna sie cóś psuć..wiecie jak to jest, gdzie jest 10 bab tam o awanturę
                        nietrudnobig_grinD
                  • bebell Re: ech!!! 28.10.05, 21:30
                    To prawda, że one przychodzą wtedy, kiedy same chcąsmile))
                    Nam z Tosią udało się za pierwszym razem, choc moment nie był idealny: teściowie
                    kazali nam się wynieśc z mieszkania, W. miał problemy z pracą, tzn. nie miał
                    jej, ja kończyłam studia i zaczynałam nastepne... ale nie chciałam dłużej
                    czekac, tym bardziej, że byłam pewna, że zanim pojawi sie Maleństwo minie kilka
                    miesięcy...
                    wprowadziliśmy sie do domu naszego przyjaciela, żyliśmy z ołówkiem w ręku, bo
                    oszczednosci nam się kurczyły, a dochodów nie było... i nawet chciałam
                    zaprzestac starań, bo zaczynało byc naprawde ciężko, gdy zobaczyłam II
                    kreskismile)) w pierwszym cyklu starań.
                    z braku kasy całą ciążę przechodziłam w jednych spodniach ciążowych i w jednej
                    spódnicysmile)) nie zapisaliśmy się do szkoły rodzenia, bo uznałam, że urodzic
                    urodze i bez kursu, a za te pieniadze wole kupic coś dla Maleństwa. no, nie było
                    lekko i taki czas Tosia sobie wybrałasmile)
                    teraz jest wszystko dobrze: kupujemy mieszkanie, W. dostaje propozycję za
                    propozycją, ja nie musze pracowac z powodów finansowych i moge cała byc dla
                    dzieci, teściowie uwolnili nas od tego kredytu (pamietacie?? pisałam Wam), czyli
                    jest naprawde dobrzesmile)) a Małe coś sie ociąga, cho moment wydaje się byc
                    idealny. widocznie ma jakiś powód...
                    czekam więc. i nie poganiam. wie co robi- mądre jestsmile))

Tycja- ściskam...

kasia
                    • mala_natka Re: ech!!! 28.10.05, 21:35
                      A mi sie zawsze marzyla wrecz wpadka big_grin
                      Tylko nigdy nie dalam szansy - tak sie tym wszystykim anty poobstawialam.
                      W ogole to zazdrosze kobitom, ktore orientuja sie ze sa w ciazy dopiero w 2-3
                      miesiacu-zero testow, obawy o ciaze (najgorsze 3 misiace maja za soba). tez bym
                      tak chciala....
                      • bebell Dobranoc... 28.10.05, 21:37
                        dziewczynysmile))
                        zmykam dzis wcześniej, bom zmęczonasmile)

kissy wieczorne

kasia
                        • pszczolaasia branoc:*** 28.10.05, 21:38

• ant25 Imiona 28.10.05, 22:02
                            Ja mam jedno tylko jedno Antoś....

Pszczoła Bartek jest cudowny aż mnie ukło coś w serduchu ale tak jak
                            najbardziej pozytywnie smile
                          • ata76 Re: moje ostatnie słowo przed północą 28.10.05, 22:09
                            Tycja, ściskam...mam nadzieję, że dołki przeszły...dziewczyny odgoniły
                            smuteczki, a mąż ukoi ...przytuli i przegoni wszystkie negatywne myśli!!!! I
                            przyznam Twojemu M. rację....4 miesiąć to naprawdę nie jest powód do
                            zmartwień....aczkowliek niewątpię, że serce mówi Ci zupełnie co innego....tak
                            jak ładnie to ujęła Althea....dziecko czeka na odpowiedni moment i na pewno
                            przyjdzie.....do jednych wcześniej do innych trochę później...ale przyjdzie do
                            każdej z nas...wierzę w to głęboko!!!

a w kwestii imion...nie ma wybranych....mąż też nie ma żadnych typów...raczje
                            na zasadzie, że wiemy jakie imiona "nie wchodzą" w ogóle w gre...nie będę o
                            nich mówić....bo cośco mi sie nie podoba może podabać się komuś innemu, a
                            jestem przeciwiniczką "negatywnych kampanii" wink))

a Abie, twardzielka, to chyba całe tłumaczenie zrobiła co??????? bo się od
                            kilku godzin nie pojawiła

kolorowych snów
                            • ant25 Re: moje ostatnie słowo przed północą 28.10.05, 22:21
                              Melba to ja nie wiedziałam ale jak dobrze rozumiem to Ty weterynarz rodzaju
                              żeńskiego jesteś tak?
                              Althea szaliczek Ty masz cierpliwość ja raz w zyiu coś na szydełku i na drutach
                              wysmarowałam a zgadnijcie ?
                              buciki dla mojego maleństwa jak byłam w ciąży i sweterek ze spodenkami taki
                              różowy komplecik cudnysmile
                              Teraz brak mi już czasu i cierpliwości
                              • ant25 znowu sie cięzko otwiera... 28.10.05, 22:46
                            • ant25 Siedzę i siedzę założyłam nowy wątek dla lepszej.. 28.10.05, 23:24
                              pracy..smile)
    • kinia.gda Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 29.10.05, 12:45
      JUż wszystko z wczoraj przeczytałam!!!:} Taaa....tyle tego było, że dzisiejsza
      absencja jest wytłumaczalna. Mam nadzieję, że się to zmieni, bo tylko dzisiaj
      będę mogła być na forum:] Qrde..strach pomysleć co się będzie działo po moim
      pzryjeździe. Pewnie czytania a czytania. Czego sobie i Wam życzę
      • althea35 Re: NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI:):):)-listopadowe sta 29.10.05, 13:49
        Zapraszamy do:
        POCZUJMY MOC LISTOPADOWEJ NOCY!
        Ten watek juz zwalnial za bardzo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka