Dodaj do ulubionych

Zapisuję się na prawko

13.09.04, 18:42
www.el.waw.pl
czy ktoś tu zdawał? jakie macie opinie?
Obserwuj wątek
    • kasia_kp Re: Zapisuję się na prawko 17.09.04, 11:39
      Joluś !!
      Ach tu cię znalazłam :o) Cóz za miłe spotkanko.
      Powodzonka życze z L :o)

Buziaczki
      P.s.
      Mi akurat skończyła się waznośc badań lekarskich (miałm terminowo wydane PJ i
      własnie szukam jakigos lekarza który szybko wystawi mi zaświadczenie ze mam
      sokoli wzrok!!!! a mam sowi co ja gadam kreci całe -6 dioptri !!!! )

Pozdrawiam
      Ciepło
      Kasia
    • Gość: Rafał Re: Zapisuję się na prawko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.09.04, 20:32
      chodziłem tam na kurs, było ok. Zdałem za drugim razem ale przez własną
      głupotę. Pomyliłem linie przy której się ustawia i mnie oblali. za drugim razem
      bez jęknięcia
      • Gość: Volki Re: Zapisuję się na prawko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 08:40
        Nędza, nędza i wyciąganie kasy.
        • Gość: Marta Re: Zapisuję się na prawko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 23:02
          nie zgadzam się z tobą, jeździłam z dwoma instruktorami z tej szkoły i było
          świetnie. nie chwytam tego"fachu" zbyt lotnie, a oni mi cały czas cierpliwie
          tłumaczyli, gorąco polecam tam kurs.
          • Gość: Volki Re: Zapisuję się na prawko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 08:30
            Tam jest tylko dwóch instruktorów z którymi jeździłam, jeden ciągle spał a
            drugi ciągle jeździł ze mną do siebie pod dom. Ogólna tragedia, nie polecam.
    • Gość: anna Re: Zapisuję się na prawko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 22:14
      ja tam poszłam na doszkolenie przed egzaminem, bo mój instruktor ze szkoły
      gdzie się uczyłam nie miał czasu(nie chciał zarobić) a tu było i taniej i
      bliżej, i nauczyli mnie więcej w ciągu 4 godzin niż instruktor z poprzedniej
      (przereklamowanej szkoły "1" w Warszawie...), i wczoraj odebrałam papierek i
      mogę już jeżdzić. polecam i to bardzo!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Marzena Re: Zapisuję się na prawko IP: *.msz.gov.pl 29.09.04, 09:54
        Dorzucam się do słów Ani. To super szkoła. Instruktorzy są bardzo mili,
        cierpliwi i co najważniejsze uczą prawidłowej i bezpiecznej jazdy. Wcześniej
        chodziłam na kurs do IMOLI. BEZNADZIEJA!!! Trafił mi się instruktor co ciągle
        krzyczał i spóźniał się na jazdy, bo ważniejsza dla niego była gadka z kumplami
        po fachu. Wykłady miałam z babą, która plątała się w tematach. TRAGEDIA!.Po
        jazdach doszkalających w szkole na żoliborzu zdałam za pierwszym razem.
        Pozdrawiam super instruktorów i przemiłą panią sekretarkę.
        • j0204 Re: Zapisuję się na prawko 29.09.04, 14:49
          Dzięki za odpowiedzi, dodajcie po krótce jeszcze jak było z wewnętzrym
          egzaminem?
          jestem cała w strachu!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Rafał Re: Zapisuję się na prawko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.04, 23:50
            nie masz się czego Jolu bać, tylko przerób pytania testowe a reszta to już z
            górki.Pozdrawiam i powodzenia!!!!!
            Rafał
    • Gość: wotusm Re: Zapisuję się na prawko IP: *.chello.pl 29.09.04, 20:01
      Szkółka istnieje kilka tygodni i już taaaaaaaaaaakie sukcesy?????????????????
      • Gość: miki Re: Zapisuję się na prawko IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 30.09.04, 07:07
        Nie wiem ile istnieje ale jest OK!.
        Jest OK i na samym kursie i u nauczycieli jazdy , a moi znajomi nie tylko
        WIĘCEJ PŁACĄ ale CZEKAJĄ MIESIĄCAMI na jazdy po zdaniu teori w szkole , która
        istnieje parę lat i mieni się nr.1 w W-wie.
        POLECAM siemano
        miki
        • Gość: Gregor Re: Zapisuję się na prawko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.09.04, 08:48
          A ja uczę się w szkole nr 1 w Warszawie i nic takiego opisywanego na tym forum
          nie ma miejsca , umawiam się na jazdy codziennie i to bez żadnych problemów (
          do instruktora nie mam zastrzeżeń ).
          Myślę, że firma el.waw.pl, która powstała kilka tygodni temu mocno reklamuje
          się w ten sposób, że rozpoczyna wątki i sama sobie na nie odpowiada.Na dobrą
          sprawę nie wiadomo czy ktoś tam już ukończył kurs a tym bardziej zdał
          egzamin.Krótko mówiąc " Zapraszamy do reklamy...". Uważajcie i nie dajcie się
          nabrać.
          • Gość: miki Re: Zapisuję się na prawko IP: *.pkp.wroc.pl / 212.127.68.* 30.09.04, 11:21
            Chyba p.Gregor jest kimś z fimy nr. 1 w W-wie , bo z różnych "forum" tylko jego
            opinia o firmie nr.1 jest pozytywna . Zapraszam do lektury na innych "forum" i
            zobaczmy jaką opinię o nr.1 mają ludzie nie związani z firmą. A zazdrościć
            ośrodkowi "eL" ma pan panie Gregor prawo bo jest czego.
            To tyle wyjaśnień , bo wydawało mi sie ,że zostałem wywołany do tablicy i
            posądzany o krętactwo.
            siema miki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka